7
-
#7 Valami ingatlanbuliban bukott óriásit, kölcsönösen perelték egymást az ügynökével, az adóhatóság is rászállt, majdnem teljesen csődbe ment, és hát... kellett a pénz... :) Tavaly még valami 25 millió dolláros adóssága volt, szóval mindent elvállal, mindent pénzzé tesz (házait, autó és képregény gyűjteménye értékes darabjait kellett eladnia). -
cateran #6 Szvsz iszonyatosan gyenge szinesz, ami jo filmben szerepel, az nelkule is jo lenne (legmarkansabb pelda a The Rock....kb mindenki lemossa szineszileg, meg az alig-alig szereplo tabornokbagazs is...De ha Ed Harrisszal vetem ossze, akkor meg durvabb a kulonbseg...Vagy plane Conneryvel....) -
#5 Igazából 2014 körül feladtam a Nicolas Cage filmek nézését. Az Outcastet láttam utoljára... :D Lehet hogy most már kevesebb rossz filmben szerepel, de olyan benyomásom van a 2000-es évek második fele és a 2010-es évek első fele közti időszakról, hogy igencsak megszaporodtak Cage rossz filmjei. Persze nem állítom, hogy mind az volt, de nagyon sok, tehát már-már a potenciális rossz filmek indikátorává vált. -
morguldae #4 Hát ja, értelmes filmet nem csináltak neki mostanság, akkor jöjjön a szinkron... Jobb mint a semmi :-) Pedig nem rossz színész egyébként, csak film is kéne hozzá... Az meg, hogy fos filmeket csinálnak az nem az ő hibája. -
kalapos01 #3 Milyen Cage-filmeket láttál tavaly, vagy az elmúlt 3 évben, hogy így gondolod? Nem mintha vitatkozni akarnék, elhiszem, hogy szarok voltak, de azért a Mom and Dad nagyon jópofa lett, és a Humanity Bureau sem rossz, bár lehet, hogy csak a műfaj miatt. A Mandy-t pedig ugye nagyon istenítik, de nem akarom elbízni magam. -
#2 Szerintem átlagos színész, csak már jóideje szar filmekben szerepel. De pl. a Lord of War-ban (ami egy jó példa a nem zs-kat. szar filmjeire is) nagyon jó volt. -
#1 ha már színésznek szar...