10
Wiii, Move vagy Kinect, vagy bukás volt?
  • JonasSandor
    #10
    Ebbe lett volna potenciál ha foglalkoznak vele,kár hogy gyorsan becsődőlt.
  • zola2000
    #9
    Ha érdekel, akkor egy használt wiit softmoddal már 20ezer forintért hozzád vágnak, és mehet a WiiSports resort, just dance wii 1-2, vagy épp a zelda skyward sword-red steel 2.

    A switch joyconjai is tudnak hasonlót, de a "wiiszerű" érzést eddig csak az arms adja vissza.
  • starfun
    #8
    Xbox 360 kinect sports nálunk mindig előkerül újra és újra,megunhatatlan. Már rég xbox one rá váltottunk de a 360at a kinect miatt nem adjuk el.
  • Tinman #7
    Dehogy. PS4-re tonnányi kiváló játék van. PSVR-ra meg kínlódva számolok össze párat, de azt is inkább jobban jár az ember ha VR nélkül tolja (ha van rá lehetősége).

    Mindegy, off topik, mert PSVR-ra nincs családi sport cím, ezen a téren a Kinect tarol.
  • GOTY
    #6
    Semmi különbség nincs a regular gaminggel szemben. Ott is a megjelenő játékok 95%-a számomra értéktelen szar, technológiai vagy tartalmi hulladék. Minden platform ilyen. Csemegézd ki a számodra jót és élvezd az.

    Olyan ez, mintha azt mondanád, hogy PS4 Pro-t még az ellenségednek sem kívánsz, mert van rá Minecraft meg a ratyadék szar indie címek....
  • Tinman #5
    Abban az Ocean Dive-ban, ami kemény 15 perces és végig üldögélsz...

    Az Ocean Dive nem játék. Egy kvázi demo lemez (VR Worlds) része, ülsz és nézel, ettől biztos nem lesz motion sickness gondja senkinek, de ez a PSVR téma 0.01%-a. Maga a demo lemez nem sikerült rosszul nagyjából pár óra elegendő látnivalót tartalmaz utána meg a keserű valóság, gagyi címek halmaza, a játékok brutális hányadában vállalhatatlan grafikával, a pixelgennyel, elmosással 640x480 szintű ótvar grafika szinttel.

    Azokban a játékokban ahol meg mozogni kell, ott még az edzettebbeknek is odacsap a m. sickness, ami szokható, de miért akarná bárki is megszokni, amikor leveszed a fejedről és szó szerint megkönnyebbülést érzel a FHD kijelződ pixelpontos látványától.

    Kinect-re vannak remek átmozgatós, táncikálós, ügyességi játékok. PSVR -> ellenségnek.
  • GOTY
    #4
    Nem kell mindent megenned, amit itt leírnak. Egyrészt nem mindenki motion sick a VR-tól, másrészt meg nem ocsmány a látvány, ami eléd tárul. Nem kell hinni sem a fanboyoknak, sem a hatereknek..

    A PS VR klassz dolog, semmi mással nem pótolható játékélményt nyújt, melyre jelenleg semmilyen más konzol nem képes. Természetesen nem várhatsz tőle 4K HDR minőséget, de a látványtól összefosod magad, ha például az Ocean Dive-ban alámerülsz.

    Ennek ellenére a VR nem az ugrabugrálós sportcímekre lett kitalálva, arra szerintem nem ó választás.
  • Tinman #3
    Igen, ha meg akarod hánytatni, akkor tényleg egy PS4 VR headset a tuti választás. Ha nem a sim. sicknesstől fog hányni, akkor majd a VR-ban elé táruló ocsmány látványtól lesz rosszul.

    "Főleg a sportolós megmozgatós játékok érdekeltek volna."

    Egy használt Kinect + a jobb kinectes játékokkal "fillérekből" elszórakozol a családoddal ezt garantálom. A 100.000 Ft-ból sok megfog maradni. Guitar Hero-ra is repüljetek rá bátran.
  • akyyy
    #2
    nekem van 360-am, pár éve vettem hozzá használtan kinectet is, de hiába van rá x játék, tényleg nem sok értelme volt sajnos :(
    egyedül a just dance ami ér valamit meg szórakoztatott többet.
    szerintem csak ezért nem érdemes konzolt is venni, inkább csak úgy ha már eleve van neked.
    move-t meg wiit nem próbáltam.
    inkább egy ps4, vr headsettel.
  • karikusz
    #1
    Sziasztok!

    Régebben nagyon felkapott téma volt a Wiii, a ps move és a kinect. Sajnos a panelben a hely miatt nem tudtuk volna kihasználni. Most elég nagy a nappalink, hogy a tv előtt szabadon ugrálhassunk és gondoltam jó szórakozás lenne valamelyiket beszerezni. Utána olvasgattam egy picit, de kb. 2013-tól halott a téma. Csak ezért vennék konzolt, de játék hiányában nem veszek 100.000-ért konzolt. Valaki tud erről valami infót, hogy ez egy nagy bukás volt a konzol gyártóknál, vagy miért nem csinálnak játékokat már rá? Ki használ ilyet? Melyiket ajánlaná és miért?
    Főleg a sportolós megmozgatós játékok érdekeltek volna.

    köszi ;)