4
 • wraithLord
  #4
  Ja igaz, azt 1-2 hónappal előbb mutatták be. De rondább is. :D És ők dolgoznak az elkerülésén, az Apple meg nem, és a többiek bőszen utánozzák.
 • takysoft
  #3
  Hát.. a belógó részt az Essential találta fel :D
 • wraithLord
  #2
  Amikor megjelent az iPhone X, még nem gondoltam volna, hogy amiből a fél világ poént csinált (notch), ekkora divat lesz. Azt hittem, csak nem volt jobb ötlete az Apple-nek, de senki nem fogja követni. Ehhez képest özönlenek a gusztustalanabbnál gusztustalanabb alternatívák és iPhone koppintások. (Persze, miután a notch a gyakorlatban mégsem bizonyult annyira nemkívánatosnak - végül is Apple találmány, szóval ez sem meglepő - nem csoda, hogy mindenki a slágerfont akarja utánozni.)

  A Vivo és az Essential Phone az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy az a belógó rész nem szép? (+ aki nem akar széltől szélig kijelzőt hosszirányban is) Ők házból kiugró kamerával szórakoznak, bár én őszintén szólva azzal is megelégednék, ha külön adnának hozzá egy USB-re dugható szelfikamera modult, soha elő nem venném. Csak tükörnek szoktam használni, amikor kajálás után dzsuvás a szám... :D

  Ja amúgy most jött ki a OnePlus 5T... :D
 • takysoft
  #1
  Ebben is üveg hátlap, meg notch?
  Szánalmas....