GTA VI: női főszereplővel jön?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy én speciel örülnék egy női főszereplőnek (szeretek női karakterrel lenni), és szerintem már itt az ideje, hogy legyen egy. Csak pontosan ettől félek ez a negatív hozzáállás, amit itt a kommentekben is lehet látni, és máshol is ezt láttam. Ha mondjuk kb. egy 5 éve lett volna a GTA 5-ben az egyik karakter egy nő kevesebb lenne a negatívum. Ezért is utálom ezt a "modern" feminizmust, és "PC" kultúrát, mert ha valaki megemlíti a női karaktert egy Game kapcsán az egyik tábor egyből ócsárólja, hogy már megint liberális baromság miatt lesz ez, a másik pedig azért már megint "objectification", szóval csak reménykedem, hogy ez valamikor véget ér.
Zárásként szerintem még mindig csak az számít hogy jól legyen megírva a karakter és élvezetes legyen a játék.
NEEE!!! Könyörgöm csak nőket ne!!!
Mekkora lenne már újra vice cityben játszani egy gta5 nél sokkal részletesebb és jobb grafikai kidolgozottsággal, csak mondjuk nem a 70 -es években mint anno a gta vice city hanem a jelen (2010-es) években ha nem is a megöregedett tomy vercenti-vel de mondjhuk benne lenne ő is....
De könyörgöm bármit csak nőket ne! 😞((((
Ennél jobb lenne, a korábbi részek remekül megírt főszereplőit (már, aki még él) hoznák vissza egy játékba.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Csak bele ne erőltessék ebbe a részbe a kötelező gender, pc, tolerancia, me2 és más elme betegségeket.

For the greater good

Én örülnék neki. 😊