13
-
Macropus Rufus #13 de miért kell látványosabbá tenni? :o
-
#12 A 86-os Hegylakó azért annyira látványos film nem volt, hogy egy új tudna hozzátenni. -
bmw #11 Neeeee, nem kell.... -
Paddy #10 Clancy Brown Kurganját nehéz lesz überelni, feltéve ha a karit is rebootolni akarják. Nehogy úgy járjunk ezzel a próbálkozással is, mint már annyi mással ezelőtt: marad a régi a reboot pedig kuka. -
Dean Winchester #9 gondolom költői kérdés akart lenni. de a látványvilágban tudnak valami pluszt hozzátenni....
a technika csak fejlődött egy picit az elmúlt évek alatt....
am nekem is a sorozat valahogy jobban bejött :D az biztos megfogom nézni ha levetítik hisz ki tudja lehet jobb lsz mint az eredeti...
azért valljuk be a batmant is megnézi mindenki pedig 52ben is volt batman film és ezen elven azóta se kellett volna újat készíteni belőle..... :) -
morguldae #8 Az eredeti nagyon jó volt, minek ezt újraforgatni.... -
bunny #7 Lehet szidni, de ha véletlen megy egy csatornán bármelyik része, valahogy mindig előtte ragadok. De lehet csak a nosztalgia faktor játszik :) Sőt, én a sorozatot is bírtam, na ezt rakjátok össze. -
#6 Szerintem a 4. rész nem volt rossz. Olyan, mint egy hosszabb sorozatrész, csak ismertebb színészekkel. B-kat akciófilm. Az 1 és a 4-en kívül viszont tényleg mindegyik nagyon rossz volt. Az 5. részt már végig sem sikerült nézni, 20 perc után kinyomtam.
De nekem az első rész sem jött be annyira, inkább a sorozatot szerettem, szóval nem zavar egy reboot. Valahogy Christopher Lambert nálam mindig a kevésbé tehetséges és rokonszenves színészek közé tartozott. -
#5 Az a vicces, hogy bár a sztori már logikailag sántít, de a 2-3. részek amúgy szórakoztató filmek, igazi Zs kategóriás csodák. -
hypno #4 Ez a három film a legjobb példa arra, hogy ha egy filmet kerek egészként készítenek el, akkor milyen izzadságszagú, amikor folytatást próbálnak készíteni hozzá. -
#3 Hegylakó rajongóként csak az első három film létezik. És igazából a folytatások is VHS-akció mércével nézendők. Valójában az első részt követően egyik nagyobb logikai bukfenc, mint a másik. -
zetortraktor #2 Ezeket lehet eladni, ez van. De ha jók, akkor a kutyát nem érdekel, hogy feldolgozás vagy sem. Szerencsére a filmek 70%-a eredeti, de mindenki azt lát meg, amit akar. Viszont mindig tett fel ilyenkor magadnak a kérdést, hogy melyik volt az utolsó 5 film, ami láttál.
A lényeg, hogy ha jó, akkor tuti, megnézem, ha nem, akkor felejtős -
Jawarider #1 Reboot, feldolgozás, reboot, feldolgozás..........
Ezt tuti nem fogom megnézni
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2018.03.04. 19:46:38