15
Age of Empires: Definitive Edition
-
#15 Most akcióban csak 5€ az Age of Empires: Definitive Edition -
Anonymusxx #14 Mi a különbség a hd verzió, és a Definitive Edition között? -
#13 Age of Empires: Definitive Edition 19.99€ Mától elérhető steam-en
Age of Empires II: Definitive Edition 2019 november 14 szintén 19.99€
Ha egybe veszed a kettőt csak 29.98€ -
#12 kapott mostanság valaki beta kulcsot? nem lehet indítani játékot csak AIkkal, kéne valami pajti akivel teszteljük -
#11 Magyarítás körülbelül hány %-nál tart? Nem állnék neki a játéknak ha nem sokára kész van. -
#10 teeeeeeeenyleg csomoszor beragadt a munkas a hazak koze, mostmar nem :)
igen a formacio a masik ami fura, hogy egyessevel kell mikrozni mert nem gyulnek a kurzor kore, hanem maradnak osszevissza szetszeledve... fura
meg ami meg negativum, hogy vannak ezek a tokjo scenario palyak, de kb az osszesen nagyon hulye az AI -
#9 Akkor aki szeretne besegíteni írjon egy privátot és ott megbeszéljük, ki melyik részt fordítaná. Nekem sincs túl sok időm rá, csak délelőttönként pár óra. -
Benzin_ #8 Ha tudok, egy picit én is besegíthetek. Túl sok időm nincs rá, de talán egy két scenario szövegét el tudnám vállalni.
Ja és beszéltem egyik ismerősömmel, aki bent van a fejlesztő gárdában, talán van rá esély, hogy ha elkészül akkor hivatalosan is bekerüljön a játékba. -
#7 Ha szeretnél nyugodtan besegíthetsz. Minden segítség jól jön :). Jelenleg i2k fordítását ültettem be, és most azt nézem át, egységesítem a neveket leírásokat stb... A kampány szövegeit viszont teljesen nulláról kell lefordítani, mert i2k akkoriban nem tudta megoldani. -
#6 Ohh. Akkor mindegy... :( -
Benzin_ #5 Valóban, ezt én is nagyon sajnálom. És ezzel egyben a formációk hiányát. Meg ugye az útkeresés ugyanúgy nem az igazi, ahogy volt. És a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy azért nem nyúlnak ehhez hozzá, mert meg akarják őrizni a játék eredetiségét. Ez mind szép és jó, csak így nem lesz versenyben 2018-ban... de azért belenyúltak :D hisz a farmokat módosították, az épületek építési módján is változtattak, most már dombra is tehetők és emberekre is tehetők, régen így piros volt a ház, nem engedte letenni.
Meg sztem ez még csak bug, de a kifogyott gazella grafikailag teljesen úgy néz ki, mint amibe még van kaja. Ez eléggé zavaró. És a házak helyén maradt törmelékek túl hosszú ideig maradnak láthatók. Ezek visszaesések az alapgémhez képest :(
Ha valaki szeretne online játszani, létrehoztam egy Discord szervert: LINK
Várok mindenkit szeretettel! -
#4 Magyarítás készülőben -
#3 yes, imadom, minden pillanata nosztalgia
1 negativum van, hogy a fortelmes utvonalkeresest meghagytak, szoval osszeakadnak az egysegek, ossze vissza keringenek, meg overall rengeteg ido nekik amig eljutnak a-bol b-be
ezen kivul... szuper -
Benzin_ #2 Valaki próbálta már? :) -
Benzin_ #1 Február 20-án jelent meg a klasszikus Age of Empires felújított változata, az Age of Empires: Definitive Edition
A játék elsősorban grafikailag újult meg teljesen, a játékmenet csak pár apróbb változtatást kapott.