3
Pokemon Revolution Online
  • Jaqen
    #3
    Én játszottam a Black and White 2-vel DS-en, és ott sem dobja fel O.o Igen az xp, és a sebzésrendszer is elég...hát sajátos :D Szokni kell az biztos. A számokat én sem látom, és ez igazából zavaró...
    Azt viszont nem vettem észre, hogy olyan sokat tudnék sebezni egy ennyivel nagyobb szintű pokemonba. Sőt.
    Anno volt egy bug a játékban, még az elején el lehetett jutni egy területre ahol volt egy 19-es szintű pokemon. Őt ki lehetett nyírni akár egy 5-ös szintűvel is, és elég sok XP-t adott. Na ez már nincs :D Napszakhoz, jaj ne is mondd. Amikor órákat töltöttem azzal, hogy találjak egy Abra-t. Aztán elolvastam, hogy a nap nagy részét alvással tölti, én hülye meg pont akkor kerestem mikor aludt xD Aztán jött a neheze: El is kéne kapni a teleportálós *** anyját :D De sikerült végül.
  • Lokker
    #2
    Kipróbáltam. Van benne pár baromi zavaró dolog. Ha valaki ellen harcolsz és leütöd az egyik pokemonját akkor neked nem dobja fel hogy akarsz-e cserélni. Ez szintezés szempontjából is zavaró és egy kört is buksz. A sebzések valahogy nem stimmelnek, egy 6-7 nagyobb szintű pokemont is elég jól le lehet sebezni pedig még nem is "super effective" támadást nyomsz. Az tetszik hogy pár pokemon megjelenése napszakhoz van kötve. Nem látni a pokemonok HP-ját számokban, de lehet csak én nem találtam.
  • Jaqen
    #1
    Mint a neve is mutatja, ez egy online Pokemon játék, ami a DS-es verziók alapján készült. Konkrétan majdhogynem azokat játszhatjuk végig online, másokkal. A játékban van trade rendszer, benn van mind a hét generáció, és folyamatosan fejlesztik. Egy rajongói csapat készíti, és teljesen ingyenes.

    Már beletettem pár órát, és baromira tetszik, szinte teljesen hű másolata a DS-es verzióknak. Persze, akad néhány változtatás, pl kicsit gyorsabban lehet gyógyítani a Pokecenterben, illetve néhány Pokemon előfordulása, és ritkasága nem feltétlen azonos a korábbi, DS-es verziókkal.
    Vannak plusz küldetések, amiket a készítők tettek be, és a játék végigvezet ezen a szálon, bár nekem sikerült egyszer-kétszer elakadnom :D Vannak benne mikrotranzakciók, de ezek nem juttatnak előnyhöz senkit, elvégre van a játékban PVP, de az csak egyfajta plusz. Legalábbis szerintem, sosem próbáltam, de ahogy néztem maximum XP boostot, ruhákat, és hátasokat lehet venni valós pénzért, tehát se pokemont, se move-okat, se tárgyakat nem vásárolhatsz. Igazából olyan mintha single-ben játszanál, csak ott vannak mások is, kihívhatod őket Duelre, megnézheted milyen pokemonjai vannak, stb. :)

    Windows, Mac, Linux, és Android rendszerekre készült el, egyelőre.
    Nem kell hozzá nagy gép, a grafika kicsit más, mint a DS-es verziók esetében, sokkal letisztultabb, viszont egy kenyérpirítón is elfut.


    Gotta catch 'em all!

    https://pokemonrevolution.net/index.php