8
 • bmw
  #8
  Fos mint az iX....
 • Andrevv
  #7
  Piackutatás? Ugyan már... Az emberek nem azért vesznek vékony, kávamentes tablet méretű telefonokat mert az annyira praktikus lenne, hanem mert ez a divat, ezzel etették meg a népet és sokan azt hiszik, hogy többek lesznek attól, ha ilyen [email protected]ágokat vesznek. Az olyan emberek akiket nem érdekel, hogy másnak milyen telefonja van, mi az aktuális divat, azok bizony inkább buta-telefonokat vesznek, mert sokkal praktikusabb és olcsóbb is, ezeknek meg óriási a piaca, nem véletlen nyomul velük a HMD is. Sokszor láttam már a gsmarena-n is olyan szavazat-eredményeket, ahol bizony nem az nyert ami az aktuális trend, a Xiaomi is megszívta a MIUI twitteres szavazásával. Ennyit a piackutatásról...
 • arty
  #6
  kisebb szelfikamera, lejjebb tolt kijelző, mittomén - oldják meg, nemérdekel.
  de ez tragikus :(
 • wraithLord
  #5
  Elsősorban pont a belógó képernyőelkúrás miatt iClone-oznak... :D
  Mindegyik totál szegélymentes(nek mondott) telefonnál belóg egy kisebb-nagyobb biszbasz a képernyőbe a szelfikamera és egyéb szenzorok miatt, ezt pedig az Asusnak "sikerült" kb. ugyanúgy megoldani, mint ahogy az Apple csinálta. (Állítólag be is ismerték, hogy ebben is, és pl. a hátoldali kamerában is a sziPhone 10-ről koppintottak).

  Annyiban nekem jobban is tetszik az ASUS cucca, hogy nincs lekerekítve a képernyő széle. Mondjuk ez az IPS LCD kijelző miatt van, mert azt nem lehet hajlítgatni, ami ebben az esetben inkább pozitívum... :D, de nekem amúgy sincs bajom vele, ha valaki nem AMOLED-et használ.
 • arty
  #4
  nem csak az ifont kopizták le, de a belógó képernyőelkúrást is :D

  és ráadásul moslék lcd-t taknyoltak bele.

  tartalomhoz a forma.... szokás mondani :D
 • Sequoyah
  #3
  Fogalmazzunk ugy, hogy TE ugy venned, mint a cukrot. Pontosabban nem, mert te is csak egyetlen darabot vennel belole.

  De en nem hidegben lakom, nem gond estenkent toltore tenni a telefonom, viszont szeretem ha a telefon vekony es kavamentes. Es az emberek tulnyomo tobbsege bizony olyan mint en...

  Nem hulyek a gyartok sem, ha valoban ugy vennek a cukrot, akkor hidd el, nem mondananak le onkent a profitrol. Es gyanitom, hogy ok jobban ertenek a piackutatashoz, mint te.
 • Andrevv
  #2
  Hihetetlen, hogy senki nem tud előállni egy normális telefonnal, csak ezekkel a túlárazott mocskokkal jönnek folyton. Csináljanak már egy 4 max 4,5-os kijelzőjű telefont gyors chippel, ne legyen kávamentes mert ahogy a kezemben fogom folyton nyomok meg mindent a kezemmel a szélein. Legyen cserélhető az akku mert hideg tájon élek (szinte fél évig fagypont alatt, évi átlag 8 fok) és évente kell szervizbe járjak cseréltetni jó drágán. Bírja az akku legalább 1 hetet netezéssel mindennel, nem érdekel ha 1 centi vastag, a vékony mobilokat amúgy is folyton elejtem, rossz a fogásuk. Rakjanak bele 5000-es akkut amoled kijelzővel, kb olyan lenne mint a Lenovo P2 csak kisebben és vastagabban. Legyen rajta tiszta android amiből a gyári programokat is le lehet szedni ha nem kell. Olyan nagy kéréseim vannak? Úgy vennék mint a cukrot.
 • Cat #1
  Kiváncsi vagyok le van-e védve a belógás a kijelzőn. Meg hogy a szoftverek/videólejátszók hogy képesek kezelni.