31
  • takysoft
    #31
    Nem adnák el nekik :D

    Megnéztem az EA játékok listáját... komolyan mondom...
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Electronic_Arts_games
    tegyétek sorrendbe év alapján.

    Az újabbak vagy unalmas vacakok (Fifa nyolcezredik, sokadik sims kieg), vagy Jó is lehetne, de nem lett (NFS, SW játékok, mirror's edge)

    A legutolsó EA játék, amit éveztem is, az a Dragon Age: Inquisition volt. 2014-ből....
    (vagyis 4 éve raktak le az asztalra valamit, amit szerettem)
    Volt egy 2012-es Kingdom of Amalur
    Meg előtte a Mass Effect-et, meg Dragon Age II.
    Akkor még volt ott valami. Nem sok, de valami.
    Még a Harry Potter játékok is egész normálisak voltak....

    De manapság...
    Ubisoft ezerszer jobb választás lenne. AC: Origins is mekkora király játék lett.
    Far Cry 5-től is el vannak halva akik már látták :)

    For Honort is sokan szerették, mondjuk engem nem vonzott nagyon.
    South Park: Fractured But Whole... no comment :D (csak zárójelben... mestermű)


  • Gauge
    #30
    Minden szavad a szívemből szól!!!!
  • Dante73
    #29
    Kis tévedés. Jól járunk, ha ennek a hatására elveszik tőlük a jogokat!
    EA egy ... nem is tudom micsoda. Ha csak azt mondom, egy pénzgyár, azzal nem tudtam a megvetésemnek hangot adni. De, hogy a játékokhoz semmi közük, az is biztos. Általában megvesznek egy jó brandet, és néhány rész alatt tönkre is vágják. Ha stúdiót vesznek meg, vesznek át, ugyan az a sorsa. 10-15 éve, ha valamit EA adott ki, örültem, mert rossz játék nem lehet. Ma már le se warezolom, annyit nem érnek a termékei.
    Csak egy gondolattal érdemes eljátszani; Mi lenne, ha EA megvenné a The Witcher jogait?
  • NEXUS6
    #28
    Végül is jó buli a cosplay party is. Úgy is itt a farsang, talán ált 7.-ben öltöztem be utoljára, Greedonak, előtte meg Boba Fet-voltam asszem, ideje felfrissítenem a ruhatáram.
    XD
  • ostoros
    #27
    Ezzel te is csak nyertél. Több időt tölthesz a szabadban. ;)
  • NEXUS6
    #26
    Őöööö, valakik írtak valamit egy béta játékról, amit szerintem a kiadó túlreagált. Minden esetre valójában nem tudjuk, hogy milyen lett volna a mikrotranzakciós rendszer, mert soha senki nem látta működés közben. Szal az hogy mennyire lett volna lenyúlás csak koncepció. Az, hogy a jelenlegi játék szerintem a hibáival együtt jó és az első részt meghaladó tartalmat ad kevesebb árért, az szerintem túl van a szubjektív kijelentésen, gyak tényként kezelhető.

    Megint nem az EA-t védem, csak azt mondom, hogy ha X árért elfogadható tartalmat kapok, akkor nekem hót mindegy, hogy azt az elején egyben fizettetik ki velem, vagy Season Pass-t vetetnek velem, vagy mikrotranzakció keretében kell elköltenem. Az utóbbi esetenként még jobb is, mert kiba nem érdekel, hogy Leia-babára adhatok valami menyasszonyi ruhát is az Űrgolyhókból, azonban egy új fegyver viszont érdekel, a mikrotranzakció keretében viszont értelemszerűen az előbbit nem kell kifizetnem.

    A hisztéria miatt az EA elbukta a BFII bevételeinek nagyrészét. Te azt hiszed jól jártál ezzel, mert geci kiadó és pont. Én meg azt mondom, hogy na most veszítettük el azokat a tartalmakat, amiket a következő 1-2 évben kiadtak volna a játékhoz, mert ugye nincs ingyen ebéd, és ha nincs bevétel nincs fejlesztés sem!
    Gratula! ;)
  • Kissssss0 #25
    igen kilehetne... de mint láthatod ilyen nem nagyon fog megtörténni se a közeli sem pedig a távoli jövőben, star wars 1313 úgy elkaszálták mint a sicc pedig lett volna benne lehetőség bőven.
  • asgh
    #24
    Attól, hogy a Kyle Katarn sztorit elkaszálták, még ki lehetne adni egy fénykardozásra és erő használatra épülő fps-t. Ahogyan a VII. - VIII. részre, vagy a Rogue One-ra épülő Xwinget is.
  • CairoJack
    #23
    Csak brutálisan túllőttek a célon. Van az a mondás, hogy aki sokat markol, keveset fog...
  • Prof William
    #22
    Valamint az EA seggfejségei is bejátszottak. Pl a amikor felére/harmadára csökkentették a pontszámokat a karakterek+hasonlók eléréséhez de cserébe a jutalompontokat is felezték/harmadolták.
    Szerintem igazán ez csapta ki sokaknak biztosítékot. Az hogy teljesen és tökéletesen hülyének nézik a vásárlókat és csak az számít a cégnek, hogy az utolsó nyomorult centet ki kisajtolják belőlük.
  • CairoJack
    #21
    Egyébként a legnagyobb vicc, és erről beszéltünk a spanommal, ha már megcsinálják a pályákat, karaktereket, stb, miért nem lehet úgy kiadni a játékot, hogy a lehető legnagyobb felhasználói élményt nyújtsa. Így most van egy játék, ami elkészült x év alatt, x millió dollárból, és az emberek 99%-a pár óra játék után beteszi a fiókba és csá. De ha rászántak volna + 5% fejlesztési időt, és pénzt, akkor lehetne egy olyan játék belőle, ami még hosszú-hosszú évek múlva is leköti az embereket, amit visz a gamer közösség.
    Hihetetlen pazarlás így elfecsérelni egy ekkora brandet.
    (Szerk: bár az új filmek is katasztrofálisak).
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2018.02.15. 13:18:54
  • CairoJack
    #20
    Először is, vissza fognak kerülni a mikrotranzakciók a játékba. MÁSODSZOR: ha nem lett volna gigantikus felháborodás, ki se vették volna. A játék megjelenésekor kiszámolgatták, hogy ha mindent meg akarsz venni, az több ezer dollárba kerülne, vagy 18 éven keresztül minden nap egy órát kéne játszani vele. Nah ez a barom nagy gáz.

    Emiatt nálam már elvi szinten bukott a játék, az meg csak hab a tortán, hogy a kampány mindössze csak egy marketing hazugság.
  • NEXUS6
    #19
    Őöööö. Ezt nevezem sikeres troll kampánynak, mert a mai napig ezek vannak az emberek fejében.

    Tisztázzuk: nincs fizetős tartalom ma már a BF II-ben! A különböző jutalmakat a játékkal lehet megynitni. Ha jól tudom a kieg SP küldetés már karácsony elött jött ki, és az is ingyenes volt. Én jóval a megjelenés után vettem meg a full játékot 10 rugóért, ami tekintve hogy nem volt 1 hónapos a gáme szerintem nem is sok.

    A játék tartalmát tekintve kb olyan mint a BFI az első 3 kiegészítővel, ami az alapjáték + Season Ticket árát nézve akkor olyan 15 rugó lehetett kb 1 évvel a megjelenés után.

    Félreértés ne essék, marhára nem az EA-t akarom védeni, mert nekem is teleszaladt a hócipőm amikor 2 hétig nem tudtam használni az elért fegyver kiegészítőt, másnak meg 8 különböző aji ragadt be. De a negatív hírek ellenére a BFII sokkal jobb játék, és kevesebbe kerül, mint anno a BFI volt.

    Az EA baja nem a kapzsiság, mert ha arról van szó akkor a Blizzard meg a WoW, az etalon, hanem a töketlenség. Összevissza csinálnak mindent, a BFI DLC-jei is nagyon hullámzó minőségűek voltak, nem igazán lehetett őket integrálni, nem is vette meg mindenki, egyszerűen nem volt jó modell. Most valami mással próbálkoztak, de az első jajveszékelésre feladták, majd az egész progit a kiadás elött átalakították, nyilván tele volt buggal. És így tovább.
  • CairoJack
    #18
    Azért nagyon-nagyon-nagyon haragszom, hogy az Empire at War 2-t lelőtték, a valaha volt 2. legjobb SW játék (a SOTE után), vagy a legjobb, a maga műfajában. A mai napig le tudok ülni elég végigjátszani.

    Engem nem érdekel a netes multi, tehát a BF1 alapból kimaradt, ezt meg vártam, de spanom megvette a gyerkőceinek, és mondta, hogy (bár jó, de) brutál rövid a kampány, és hogy a gép ellen nem lehet egy tisztességeset játszani. A legtöbb a játékban benne lévő pálya nem választható, stb.

    Az meg, hogy egy AAA játéknál még Free to Play jellegű lehúzás megy, az számomra tolerálhatatlan. A DLC még oké, ha az EXTRA tartalmat ad, és nem olyat, aminek a játék szerves részének kéne lennie, csak a pénzlehúzás miatt kivágták.

    Az EA nagyon keveset adott a rajongóknak, és túlontúl kapzsik voltak. Én támogatom, hogy vegyék el tőlük a jogokat. Mostanában amihez hozzányúlnak, tönkre vágják.
  • lac coo
    #17
    Sokan vettek swbf et , nagyjabol egyetertes van hogy semmire valo dedo lett az egesz...
    Sokaig nem lehet eladni mar szep trailerekkel a vackaikat....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.15. 10:15:02
  • NEXUS6
    #16
    A Battlefrontok szerintem igen csak jól sikerültek, az utóbbi időben nálam a legtöbbet játszott játékok között vannak.

    A BF II-ben már valami szingli kampánnyal is próbálkoztak, ami szerintem jobb is lett, mint az utóbbi évek filmjei, de hát ez még ugye nem egy minőségi szint. :D

    A BFII viszont a mikrotranzakciós botrány (egy full áras játékot ezzel megterhelni azért elég dúrva lett volna) után a fórumok az utóbbi hetekben a játék közben unlockolható azonban beragadt jutalmak miatt voltak hangosak.
    Az EA fórumokat látogatva szembetűnő volt, hogy az EA hetekig nem vesz tudomást a problémáról, nem reagál rá. És csak az utolsó napokban volt korrekt kommunikáció felfedezhető.
    Aki a problémával találkozott és felment segítséget keresni az EA hivatalos támogatási oldalára az csak felheccelt hőzöngő tömeget látott, akik egyre mérgesebben kezdték a pénzüket visszakövetelni.
  • lac coo
    #15
    Ennel meg egy SW Cod is jobb ! :))
  • kékherceg
    #14
    És jön a COD SW :)....
  • Kissssss0 #13
    azért mert a drágalátos disney kukába dobra az egész kyle katarn meg úgy az egész jedi knight szériát.
  • Tikal #12
    Nem is értem, hogy miért nem csinákják meg őket, mikor minden szarból remaster készül....
  • Caro
    #11
    Első körben az is megfelelne, ha csak a régi legendákat felújítanák.
    Kezdetnek mondjuk a Dark Forces-t, meg az X-wing-et.
  • lac coo
    #10
    EA-Dice mikor csinált utoljára minősíthető játékot?? BF4 ..Az mikor is volt ? :DD
  • Dante73
    #9
    Nem a jogokat kell odaadni.
    Bethnek szólni; Csináljatok egy RPG-t, ami méltó az elődökhöz.
    FPS-t is, akár versenyjátékot is, és még rengeteg mindent lehetne csinálni. Csak fajtánként odaadni annak, aki ért hozzá...
    Nem egy nagy kiadóra kell bízni. Az a Disney...
  • ozimak
    #8
    Adják oda az Activision-nek :D Gyönyörű toldozott foltozott IW97 engine-el megcsinálják, lesz vagy 150Gb :D
  • PeeTeR
    #7
    pedig nem keves "nyersanyag" adott egy jo story based jatek elkeszitesehez..
  • Tikal #6
    hm, darabszámra értettem, arról beszéltem, kérdésedre válaszolva.
  • Gauge
    #5
    Megjelent ket igencsak unalmas Battlefront játék. Hiába jo a grafika, ha 30 percnél többet nem lehet vele jatszani. Az EA elbaszta ezeket is ugyanúgy, ahogy a Battlefield szeriat is. Gyakorlatilag CoD klónokat csinált belőlük....+ megfejelte penzlehuzassal. Vegyék is el tőlük!
  • yesname #4
    Ő szerintem nem a minőségre és egyéb etikátlan dolgokra gondolt, hanem a darabszámra. A kontextusból egyértelmű számomra.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.02.14. 17:25:00
  • MerlinW
    #3
    Battlefront teljesen rendben van? Miről beszélsz?:DD Pont azok miatt lángol az internet, és akar Disney szakítani.
  • Cyborg00
    #2
    Nem az a baj, hogy csak két Battlefront jelent meg... A cikk szerint is az a gáz, hogy más nem jött, csak ez a két Battlefront. Nem lett volna gond, ha közben jön egy stratégia, vagy a Star Wars 1313, esetleg a Tie Fighter. De öt év alatt CSAK ezt a két játékot kiadni (és most ne számoljuk a mobilos hülyeségeket), ezeket is ilyen gyengén, az már elég nagy baj.
  • Tikal #1
    5 év alatt két Battlefront cím teljesen rendben van, inkább mint minden évben egy szar copy lásd CoD. Nem ezzel volt itt a baj....