3
-
#3 Igen, én ezt értem, de ez iszonyatos erőltetés/katyvasz így. Ha a nő akit J.T. játszott beköltözik egy női babába, akkor a köv. részben u.e. a baba ne kötözze már ki kvázi saját magát ^^
Tudom fokozni! Emlékszel a Cult of Chucky végére? Ott bizony megint az a nő volt, akit J.T. korábban játszott (gyak. Chucky csaja), hiszen egyértelműen gyilkos ösztönök vezérlik. -
#2 Ha egész pontosak akarunk lenni, akkor a Jennifer Tilly által játszott Tiffany halt meg a Bride of Chucky-ban, ezzel poénokdnak is az ötödik részben, hogy JT, aki itt önamgát játsza, mennyire hasonlít a néhai Tiffany-ra (még a hangjával is poénkodnak), ezért is esik rá a választás mint potenciális gazdatest. Nem volt baj a Seed-el sem, az Ed Wood utalás (Glen/Glenda), a poénok, a vérengzés valamint Chucky és Tiffany gyereknevelési módszerei kellően érdekesek voltak. De azért én sem bánom, hogy a Curse-el a régi irányba indultak el. A varázsige meg persze hogy rövidült, ha minden részben végigmondaná a játékboltban elhangzott szöveget, akkor a játékidő nagy részét a szertartások tennék ki :-) A sorozat meg jöhet, de csak Brad Douriff szinkronjával.
Utoljára szerkesztette: Hornymut, 2018.02.13. 02:13:53 -
#1 "Nica Pierce, a hatodik részből ismert lány töltötte az elmúlt éveit abban a hiszemben, hogy ő volt a felelős családja kiirtásáért"
Nem. Nica nagyon is jól tudta, hogy a baba a felelős, hiszen még a 6. rész végén is beleordított a tárgyalása végén a Chucky arcába, hogy "élek te rohadék."
A 7. részben csak el akarják vele hitetni, hogy képzelte azt, hogy a baba gyilkol...
Egyébként az egész Child's Play franchise brutális mélypontja volt a Seed of Chucky. A kretén forgatókönyvíró teljesen figyelmen kívül hagyta, hogy Jennifer Tilly MEGHAL a Bride of Chucky-ban és beleköltözik egy női baba testébe. Így a Seed of Chucky-ban sehogy se jön össze, hogy Jennifer Tilly-t kötözi pont ez a női baba az ágyhoz Chucky-val.
Érdekes megfigyelni még, hogy lélekjáráshoz szükséges varázsige is mennyit rövidült az évek során. Néha erősen "ZS" kategóriás ez az egész és nem "B", noha éppen a Curse of Chucky hozta vissza az egészet a mélypontról Nica történetével.