4
 • Whysper
  #4
  Mindig tulnepesedessel jonnek meg a legszennyezessel. Az ember nem amarsrol van szoval minden ember a foldon letezo anyagok felhasznalasabol szuletett. Ez a 4 millaird ember meg is fog halni. A termeszetben ha egy leny elpusztul akkor lebomlik es tapanyagkent szolgal az erdonek. most ugyan az van van 4 milliard ember aki potencialis tapanyag a jovore nezve. es a megfogamtatasakor a szulo is a foldorl szarmazo anyagokkal taplata a magzatot es szuletes utan a fodlrol szarmazo anyagokbol novekszik. Szoval tolnepesedesrol folosleges beszelni ,mert inkabb En ugz fogalmaznek ,hogy Foldon talalhato anyagok mas formaba valo atcsoportositasa zajlik es nem tonkretetele.

  Az bizonyos ,hogy a Fold nem tonkre megy ,hanem a eddig ismert formajaban szunik majd meg mert atalakul. Nekem ez a velemenyem. Az masdolod,hogy az emberiseg kepes alkalmazkodni es tulelni vagy csupan kipusztul. Ennyi a tortenet. :)
 • Relixo
  #3
  Felesleges erről pampogni...emberek egyre többen vannak,egyre több cucc kell és egyre gyorsabban. A hatalmas iparcégek meg úgyse fognak leállni, a profit és a hatalom a lényeg.
  Szóval, csesszük szét a qrva bolygót. Úgyse számít semmi itt senkinek. :D
 • Zsoltee_a_bator
  #2
  Az ipari forradalom elotti idokbol jottel? :)

  Eregettunk parfele gazt a legkorbe, amik akar sokaig ritkitjak meg az allomanyt. Az eddigi szamitasok szerint par evtized mulva mar egesz jok lennenk, de ugy tunik lehet, hogy megsem.
 • A1274815
  #1
  Miért erősödne? Az ózon kémiai feleződési ideje fél nap. Egy idő után beáll egy egyensúlyi állapotba.