12
Desolate
-
#12 Kipróbáltam most, hogy 1.0-ba lépett, hiba volt.
Nem volt semmi elvárásom a játékkel kapcsolatban, de még azt is sikerült alulmúlni :)
A játék ALT+F4-el ért véget mikor harc közben köddé vált az ellenség.
-
Ironman2 #11
Ja elég fura az eleje,mintha valami tiz évvel ezelőtti fps gondolkozós játék lenne. -
Norbertboy #10 Vissza adtam a játékot, nem jött be. Ettől függetlenül lehet jó játék csak nekem nem tetszett. -
Ironman2 #9 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közben rájöttem hogy visszafele is van egy tekerő a piros csövön,de igy se történt semmi se az emeleten.LOL -
Ironman2 #8 Nekem el is fog fogyni a kajám,annyit gondolkoztam,egyedül egy medikittet találtam még.DDD -
Ironman2 #7 Az jó!! Majd este megnézem.Egyébként mi a fenét kell csinálni ott az emeleten,amikor felmegyek,és az üvegen belül nyög egy faszi.Mögötte egy szörny árnyéka vagy mi látszik a falon.Egyedül egy kereket tudok elfordítani a folyosón.Már mindent próbáltam,de nem tudok továbbmenni.
Nagyon spoiler!!!! Aki szeret gondolkozni ne olvassa el!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra rájöttem hogy a kék villámokba kell dobni egy követ,és felül kinyilik az az ajtó.Középső egérgomb a kődobálás.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.19. 15:12:46 -
Norbertboy #6 Én megvettem, adok neki 2 óra lehetőséget legfeljebb vissza adom.
Majd rakok fel videót. -
Ironman2 #5 Én most kipróbáltam a virágboltit,elég gagyin indul az egész,tiszta Half-Life,és Dead Space keverék a belső helyszinek nem valami kidolgozottak. -
Norbertboy #4 Magyarok játszanak? -
#3 Egy kis ízelítő. De folyamatosan frissítik. Nem "üres" játék! :)
-
Ironman2 #2 -
Ironman2 #1 Ismét egy open world survival horror játék látott napvilágot,persze early acces státuszban.Akár négyen is nyomulhatunk benne.Zombik,banditák,különböző lények támadnak bennünket folyamatosan.Vannak küldetések,és lehet craftolni,fejleszteni a fegyvereket,sőt magunk is fejlődhetünk benne!
Steam link
Hivatalos oldal
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.11. 20:32:40