10
-
Cyberdog #10 A SW univerzum kap egy újabb maflást talán? Megint emberközpontúság és a minimalizmus lesz a jellemző esetleg...? Remélem nem. -
bmw #9 Egy ujabb fos a disney-tol... -
cserkemol #8 A pörgős zene elvette a kedvem a filmtől. Szerintem nem a trilógiához való. Nem fogom megnézni moziban, mert keresném jobbra nyilat, hogy bele pörgessek és 20 perc alatt kivégezném a kikövetkeztethető történetet. -
mitrop #7 Annak ellenére, hogy a STAR WARS univerzum felhígult, azért Ron Howard miatt mégiscsak adok neki egy esélyt.
Szerintem az összes STAR WARS film rendezők közül film ő a legsikeresebb. (már az összes egyéb filmjeiket figyelembe véve) -
#6 Köszi. :D -
jkedzs #5 úgy látom, ez is egy sablon hősös történet lesz, mint a zsivány négyes. az underdog csoportosulás csinál együtt valami nagyot és megmentik a világot. vagy valami hasonló 1000x puffogtatot faszság. sablon hülyéknek pont jó lesz mondjuk.
gyalázat, amit a Dízni leművel ezzel a világgal.
ezért sem fogok pénzt adni. úgyis csak az eddigiekhez hasonló kulturális hulladékokra és kokóra költenék a pénzem. -
Cefet #4 Ki kérdezte, hogy megnézed-e? :)
Érdekel valakit, hogy téged nem érdekel? -
#3 Ki mondta, hogy mondta valaki, hogy kötelező megnézni? Miért nem azt írod inkább, hogy ki kérdezte, hogy megnézem-e? Sokkal szofisztikáltabb. :D -
#2 Nem mondta senki, hogy kötelező megnézned. Ennyi. -
#1 Az első Star Wars film, amit nem nézek meg moziban. (Mondjuk az eredeti trilógiára se mentem el technikai okok miatt... :D) Ennek legalább már a traileréből is látszik, hogy csak egy Star Wars-skinezett bárgyú tiniakció-/kalandfilm.
SW hangulat még mindig sehol, csak erőlködnek ugyanazon jelenetek újrafelhasználásával. (Pl. Tie Fighterek suhognak és lövöldöznek a Falcon után, és Chewie kiabál...) Már kezd kiütésem lenni attól, hogy a Falcont látom szűk helyeken pörögve száguldozni. Mintha párszor lett volna már.