6
  • Zombee
    A Halálos fegyver is sikeres lett, bár nekem pont nem jött be, mivel hangulatában teljesen más.
  • bunny
    "Tom Selleck áldását adta a rebootra" - ez most WTF? Nála voltak a jogok, vagy mi a túró? Mert attól, hogy Ő játszotta a főszerepet még nem hiszem, hogy bármit is számítana a véleménye egy reboot esetében.

Mondjuk sosem értettem ezeket az újramelegítéseket. Ahogy BaliBoy is írta, Magnum=Tom Selleck, pont. Nevezzék el mittomén Thomas Colt-nak az új sorozatot azt jóccakát, pont semmi értelme egy tök más szereplőkkel forgatott sorozatot úgy nevezni, mint egy másikat. Elfogytak már a nevek a naptárban? A régi rajongók a régi szereplőket szertik, az újakat meg baromira hidegen hagyja, hogy Thomas Magnumnak hívják a főszereplőt.

Egy ilyen csere úgy működhet ESETLEG ha van összekötő szereplő. Pl. a két pasiban oké, hogy Sheen lapátra került de az összes többi szereplő maradt, így volt híd.

No mindegy, ő pénzük, én nem fektetnék ebbe egy centet sem.
  • Dewri
    Higgins ex-kommandós és katona volt, többször elmesélte a régi történeteit. De valóban nem kém volt.
  • Zombee
    Higgins-ről emlékeim szerint nem tudtuk, kicsoda, annyi volt bizonyos, hogy kifinomult angol. Szó se volt arról, hogy kém lett volna. Remélem Robin Masters is szerepelni fog, hogy teljes legyen a szar. De legalább Magnum lányát elvetették.
  • BaliBoy
    Teljesen felesleges pénzt ölni ebbe. Magnum = Tom Selleck