4
 • Skylake
  #4
  Hát igen, mára eljutottunk oda, hogy önindukcióval hülyítheti magát az ember, azaz nem feltétlenül szükséges valamilyen kémiai intoxikáció alkalmazása.
 • esztyopa
  #2
  Hát találtak a jó magyarok a pia helyett egy új kábszert !
  Totális függőség,virtuális *filmszakadás*,nem kell állandóan *kajtatni*utánna /mint a piáért/ mindig kéznél van,nem mutatja ki a szonda,nem ítéli el a társadalom a mértéktelen használatát !
  Ideálisabb *hülyítő*,mint a pia !
  Utoljára szerkesztette: esztyopa, 2018.02.09. 10:12:35
 • Skylake
  #1
  Múltkor álltam az 1-esen, és megfigyeltem egy egyedet. Azt kell mondanom, hogy a műfaj egyik királyába botlottam. Pont ráláttam a telefonjára, ő pedig nem vett észre.

  A csaj telefonjára láthatóan nem jött semmi push notification. Abszolút semmi kb. 20 percig, amíg utaztunk. Ennek ellenére, képzeljétek el, volt olyan is, hogy akár 20 másodpercig is képes volt nem ránézni a telefonra! Kemény, mi b*zmeg?!

  Mutatom a szituációt. Feloldotta a zárolást, ránézett a messenger-re. Visszanézett néhány chat-et, ahol semmi sem történt. Hüvelykujj föl-le mozog. Majd bezárta a telefont. Amikor lezárta a képernyőt, elkezdtem magamban számolni. Általában 5 másodperc üres, halál előtti agóniát idéző ablakon kibámulás után újra kezdődött a csajnál ciklus. Felold, megnéz, belepörget, lezár. Szünet, bár dögölnék már meg arckifejezés. 3 másodperc. Felold, megnéz, belepörget, lezár. Szünet, 5 másodperc. És így tovább. Ez volt a ciklus. Ultra szánalmas.

  Néhány éven belül a fejlett világban gennyesre fogják keresni magukat trénerek, párkapcsolat-tanácsadók, pszichológusok, és minden más lélekkurkász, akik majd jó pénzt keresve igyekeznek a sok elbaszott, digitális drogfüggő lelkét helyretákolni. Meg megtanítani őket olyan kompetenciákra, mint társas kommunikáció.