9
-
De Androidnál bekapcsolhatod 80%-nál is. IOS-ben meg akkor se kapcsolod ki, ha nagyon akarod. Ez a difi.
"soha nem rontanák szándékosan a felhasználók élményt, éppen ellenkezőleg, az eredeti szándék pontosan ennek további javítása volt"
Öhm... "vegyél újat, ne használd a régit, költsd a pénzed nálunk"
Ezt nem tudják lemosni magukról, ezt a szöveget maximum a legelborultabb Apple fanboyok veszik be. -
M2 #8 "Hat igen, androidon az aksi kimelo uzemmodba valtast jelzi a keszulek."
Az más téma, az iOS is jelzi, 20%-nál. -
Hát így már csont nélkül lehet mondani, igen. :D -
kvp #6 Hat igen, androidon az aksi kimelo uzemmodba valtast jelzi a keszulek. Ha ezt az apple mar 70%-nal meg akarja lepni az androidnal megszokott 14-20% helyett, akkor megtehetne minden gond nelkul, ha jelezne. (a hibas aksik miatt 40%-nal jon a kikapcsolas, azaz a 0%, tehat igazabol 60% lett a max toltottseg, amit a telefon lassitasaval es ezzel fogyasztasanak csokkentesevel fel tudtak vinni kb. 70%-ra, csak hallgatnak rola, mert tenyleg a teljes visszahivas lett volna a korrekt hozzallas) -
M2 #5 Szerintem meg sumákoltak. Volt egy elég nagy széria, amiben nem öregek voltak az aksik, hanem gyárilag selejtesek. Például pár hónapos készülékek is kikapcsolgattak hideg időben.
A korrekt kezelés (ingyenes, garis csere) meg költséges is lett volna, meg marketing szempontból is vérciki, úgyhogy megoldották szoftveresen, hátulról, rejtve, elhallgatva és sumákolva.
Csak a nagy költőt tudnám idézni: "Anyjuk picsajat." :-) -
M2 #4 -
Miért, csak szimplán nem akarták túlterhelni a tipikus iPhone felhasználó neuronjait akksi állapot infókkal és az ezzel kapcsolatos szükséges intézkedésekkel.
Most viszont kiderült, hogy "mégis kellett volna"...
Persze az Apple szinte minden "bátor" lépése a profitmaximalizálásra megy rá (pl. jack elhagyása is), szóval nem csodálkoznék, ha szimplán csak azért találták volna ki a telefonlassítást, hogy vegyél másikat. Vagy egy várt és kívánatos mellékterméke az egykori állítólagos probléma megoldásának, amikor is az iPhone-ok egy része az öreg akksik miatt random kikapcsolgatott. -
Agyturbinikusz #2 Ezt eddig is sejtettem, de nem gondoltam, hogy TE komolyan gondolod, ezt a velot rengeto, igen mely tartalmu, tobb oldalon at tarto eszmefutatasodat...Egyszeruen, ki kell adni borkotesben, es akkor maris megyek alairatni a szerzovel :) -
ugh #1 Anyjuk picsajat.