2
Once Upon A Time In Roswell - horror a roswelli incidensről
  • grebber
    #2
    Név váltás történt: Once Upon A Time In Roswell

    A játék Steam oldala
  • grebber
    #1
    The Peterson Case - horror a roswelli incidensről

    Bemutatkozott a Quarter Circle horrorjátéka, a The Peterson Case, amely 1947-ben, nem messze a roswelli ufókatasztrófa helyszínétől játszódik. Egy detektívet alakítunk, akivel a rejtélyesen eltűnt Peterson-család nyomába eredünk.
    Franklin Reinhardt nyomozónak fel kell kutatnia az elhagyatott házat, és bizonyítékokat kell találnia arra vonatkozóan, hogy mi történhetett a családdal. Aki a What Remains of Edith Finch-hez hasonló sétálgatásra számít, rossz nyomon jár, hamar kiderül ugyanis, hogy valami nincs rendben a házban, és az sem sejtet sok jót, hogy a közelben történt a roswelli incidens.

    The Peterson Case Trailer - 1947 Alien Horror Game



    A fejlesztőket a P.T, a Signs, a The Mcphearson Tape, az Alien Abduction Stories és a The Vanishing of Ethan Carter ihlette, a nyomozásunk során pont úgy élhetjük majd át, hogy mi történt valójában Petersonékkal, mint a Giant Sparrow fent emlegetett játékában. Az ígéretek szerint fejtörők is várnak ránk, ráadásul a ház és a bizonyítékok helye minden végigjátszás után megváltozik, így több végigjátszást is beletehetünk a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő címbe.
    A The Peterson Case egyébként VR-támogatást is kap, és a Unity 5 motort használja.

    Info: Gamekapocs