12
  • fonak
    Komoly tárgyalásra nem is lehet szerintem bevinni sehol mobilt, régebben elégnek tartották az aksik kivételét, ma már a kivehetetlen aksik korában nyilván nem.
  • morguldae
    Nem nagyon kell már manapság bepoloskázni semmit. Mindenki hordja magával a lehallgató készüléket, hisz manapság mindenkinél van mobil telefon. Annak a mikrofonjába, akkor hallgatnak bele, amikor csak akarnak. Jelenleg már szinte mindenki lehallgatható, akinél telefon van. És mindezt önként és dalolva engedjük. Nem véletlenül találták ki a mobiltelefont! Ezzel a teljes társadalom felügyelet alatt tartható! Tudják hol vagy, mit beszélsz. Ideje volna ráébredni, hogy nagy szüksége lenne mindenkinek a kamera és mobil zavarokra!
  • leeloodallas
    Olyan ez, mint amikor a foci VB alatt a grundon összeáll egy gang egy másik ellen, hogy majd megmutatják ők, hogy hogyan is kell futballozni...

Nevetséges. Főleg az, hogy nem lesz ebből botrány. Pár bankszámlára érkezik egy meg nem határozott összeg, és vigyorogva rázzák egymás kezét, mert hogy "félreértés volt az egész, és csak túlszaporodott verőköltő poloskákat irtották ki titokban...".

Sok helyen bármit le lehet nyomni az emberek torkán. Még szerencse, hogy itt, Agyarországon ez nincs így.
  • end3
    Még az is lehet..., -- A mikrofonnak mindegy hova továbbít. - Könnyű az ilyet a csak a kínai befektetőre-építtetőre fogni. (de ha a megvalósításban ők a "sárosak", lehet, akkor is volt valamilyen afrikai "közbeszerzési igény" erre, - a "terített asztalról" meg nyilván mások is "csipegettek".)
  • ostoros
    Nem lebuktak, szerintem, hanem más titkosszolgálatok lebuktatták. Pl. CIA, vagy akármelyik más nagyhatalom amely rossz szemmel néz a kínaiak Afrikai befektetéseire.
  • Sequoyah
    Egy olyan tett ami komoly diplomaciai botranyt tud okozni, es hosszutavu negativ hatast vet a kapcsolatokra, elvarhato hogy orokre titok maradjon, de legalabb addig amig az erintett politikusgeneracio eltunik.

Szoval hogy mar 5 ev alatt lebukjanak, az minden csak nem siker...
  • molnibalage83
    Ezeken minden vicc új?

- Miből építették a moszkvai USA-nagykövetséget ?
    - Mikrobetonból.
    - Az meg micsoda ?
    - 10% beton, 90 % poloskamikrofon.
  • Cat #4
    Anno a kínaiak a londoni olimpia idején felajánlották, hogy ingyen telepítenek a londoni metróba szélessávú internethálózatot. Az ottani titkosszolgálat, az MI5 közbelépett :)
  • Cat #3
    A módszer öt éven keresztül sikeresen működött. Te ezt valóban lebukásnak neveznéd, vagy inkább hatalmas sikernek? Én az utóbbin vagyok.
  • Sequoyah
    Nem is ertem hogy gondoltak hogy hogy nem buknak le, ha ilyen nyilvanvalo modon poloskaztak be...
  • fonak
    "Ha valamit ingyen kapsz, akkor a termék te vagy" erre is érvényes.