23
Spirit Animal Survival
-
lammaer #23 Hm.... szortíroztam a favorit topikokat, hát azóta se jött ki Early Accesből... elnézve a commenteket, újabb failed EA cucc... -
Ironman2 #22 Na megvan a végleges megjelenési dátum,nem is kell rá sokat várni már:
Elérhető: 16 May 2018 -
Ironman2 #21 Elérhető: TBA April 2018 -
Ironman2 #20 Már márciusra tették át.D
Viszont Kickstarteren elindult a támogatás,lehet nekik adakozni:
Ide katt!
http://steamcommunity.com/games/745810/announcements/detail/3372504422407671427
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.25. 23:02:04 -
Ironman2 #19 Átrakták ebbe a hónapba a megjelenést -
lammaer #18 Valóban nem vagyok egyszerű eset, sajnos kicsit szakmai ártalom is (tesztelő vagyok). Nem szándékoztalak megbántani, sry. -
Norbertboy #17 Remélem mára ki okoskodtad magad! ;) Gondolom szeretnek a barátaid! :)
Amúgy tényleg túl lelkes voltam és nem olvastam rendesen el a mondatot. Viszont így teret adtam Neked! -
lammaer #16 "kicsit the isle stílusban" írta ugye.... -
Norbertboy #15 Van ilyen -
#14 lehetne már egy olyan is amikor dinóval vagyunk és survivorokat kell enni,vagy másik dinókat...kicsit the isle stílusban,felnőni,társat találni tojást rakni pl raptor falkában vadászni :D -
Ironman2 #13 Craftolás:
-
Ironman2 #12 A Dínók:
-
Ironman2 #11 Ez már eléggé meggyőző:
-
lammaer #10 Lehet pl elég az ha kicsit casual barátabb lesz, kihagyják belőle a scifi vonalat, raknak bele mondjuk minecraft jellegű propgramozhatóságot, használhatóbb állati AI-t stb stb. Pl milyen fasza lenne ha az állataidat a telkeden belül elengedhetnéd hogy egyenek/legelésszenek maguktól... én pl emiatt szálltam ki az arkból a végén, addig tekergették a kajafogyasztást/húsrohadást felfelé, hogy hetente 2x kellett etetni különben random éhenhaltak az állatok.
Gázolaj töltögetés kéthetente (az 1 havi helyett), persze termelni macerásabb (mert azt nerfelték)...
Semmi mást nem kell csinálni, csak kicsit beleolvasni az ark suggestions fórumba, esetleg körbenézni a népszerű modok közt és kevésbé grindelőssé tenni a játékot.
Ami nehezebb falat, hogy jobb enginet csinálni... ne buggoljanak már ki az állatok a falakon meg ilyesmi...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.29. 16:06:49 -
Ironman2 #9 Már az elején lesznek lovagolható,és repülhető állatok (Ptera,és a Quatzal,hát persze!).A sárkányt viszont nehéz lesz megszerezni,szintfüggő is lesz.Itt a szelidités az állatok etetésén múlik majd.Egy kék csík lesz a fejük felett,és onnan látjuk mennyire viszonyul majd hozzánk.Szörnyeket kell majd legyőzni,3 nagy boss lesz itt is. -
Ironman2 #8 De akkor valami egyedi dolgot kellene belerakni ami megkülönbözteti a másiktól.Mondjuk az is elég ha a sci-fi dolgokat nem teszik bele ide.A dinók kicsit furák benne. Egy igazi vadonban játszódó túlélőjáték legyen végre -
#7 Na ja, ha a minimum lenne az ajánlott, az több, mint baráti. Ez viszont így nevetséges, már-már trollkodásnak tűnik.
Avagy ha tényleg ez lesz a végleges ajánlott, akkor a banda nem tud fejleszteni, és pont. Erre nincs mentség. :D -
lammaer #6 Nem olyan rosz dolog ha egy bejáratott stilusbanhoznak létre egy új játékot - jó ötletet klónozni nem butaság.
Az ark messze nem tökéletes, van pár ziccer/probléma, amirae ha odafigyelnek, sok játékos radarjára rákerülhetnek.
Nem kel utolérniük az arkot, ha jól csinálják bőven megférhetnek az ark mellett is.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.29. 15:18:05 -
Ironman2 #5 Nagyon bele kell húzniuk,ha az ARK-ot utol akarják érni.Mondjuk nem is értem minek kellett fejleszteni egy tök ugyanolyan játékot,amikor tudják hogy ott a nagy rivális.Valami egyedit kellene ebbe belevinni ahhoz hogy jó legyen. -
Ironman2 #4 Ja én a minimumot néztem,tényleg brutális a gépigénye.
AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel I7
Memória: 32 GB RAM
Grafika: Geforce 1080 8GB
Tárhely: 30 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Minimum 20 Mbit/s Internet Connection Required -
Norbertboy #3 Mi ez a brutális gépigény? Gondolom sokan veszik majd meg! :D -
Ironman2 #2 Ahogy nézem,ez Unity engine inkább.Érdekes lesz,egy próbát megér majd. -
Ironman2 #1 Hamarosan elrajtol ez a remekmű,érdekesnek néz ki,de legjobban az ARK:Survival Evolved-re hasonlít.Szinte ugyanazokat kell csinálni ebben is.Dinókat,sárkányokat kell szelidíteni,építeni,craftolni,harcolni.
A True Illusion Softvare gondozásában jelenik meg,természetesen korai hozzáférésként.(early Acces)
Steam
Facebook
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.29. 14:59:48