24
Ylands játék fóruma
-
Ironman2 #24 Kijött a teljes játék!! 1.0 verzió,és most ingyenes is! Hajrá! -
tomy88trance #23 -
tomy88trance #22 Szia! Értem, kár :( -
#21 szia nem lehet csatlakozni mert családnak fenntartott szerver bocs -
tomy88trance #20 Szia! Értem és megkérdezted,hogy csatlakozhatnék-e? -
#19 szia 2 napja toljuk igazából
-
tomy88trance #18 Az jó, én 29 vagyok ,szívesen mennék,de ha már nagyon benne vagytok akkor nem zavarok be ,mert az úgy a jó,ha elejétől kezdenénk szvsz. -
#17 hát 30+ -
tomy88trance #16 Szia! Ja értem és mennyi az átlag kor? -
#15 szia nem pvp-zünk mert kb 3 vagyunk
-
tomy88trance #14 Semmi :D Egyébként pvp-ztek vagy hogy ? Megkérdezted szeró gazdáját? -
#13 oké bocs csak én igy tudtam megcsinálni -
tomy88trance #12 Amúgy egyébként nem kell a térképhez papírprés :) Bőrből is lehet csinálni :) ceruza helyett meg,ha jól tudom szén is megteszi :) de,ha találsz egy könyvet azt is le tudod bontani blank paperré :D -
tomy88trance #11 Szia! Ja értem, azt hittem egyedül tolod,mert írtad,hogy most kezdted :) Én arra leszek kíváncsi,hogy lesz-e benne elegendő tartalom a későbbiekben,hogy ne unja meg az ember egyhamar (Mondjuk mire mindent lecraftol az ember az is rengeteg játékidő én az energy workbenchig jutottam el,de azzal nem nagyon tudtam hogy mit kellene kezdeni) ,mert az ilyen sandbox játékoknál az a baj többnyire,hogy nincs elég tartalom egy idő után kifullad az újdonság érzet aztán jah, meg ugye nincs kimondott cél. Lehetnének küldetések vagy npc-k hogy valamivel kitolják ezt.
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.01.27. 22:35:48 -
elég jó szerintem tetszik hogy van felfedezni való bőven -
#9 térképet lehet késziteni papirprés meg ceruza kell hozzá szénböl lehet ceruzát csinálni
Utoljára szerkesztette: drop, 2018.01.27. 22:24:13 -
#8 szia privát szerver, nem tudom a gazdája engedi e feljövetelt megkérdem holnap -
tomy88trance #7 Igen az elején óvatosan kell menni, igazából nem tudom,ha többen toljátok mi a jó taktika, clay meg ilyen barnás szürkés színű. Igen mini map nincs,de lehet térképet csinálni mondjuk nem tudom azon látni e a spanokat. Érdemes az elején fű ruhát csinálni vagy barkból ruhát az véd valamennyire illetve mace-t leopárd ellen 3-4 ütésből meghal általában. -
#6 Engem egyenlőre marhára idegesít
2 haverral tolom steamen. jön 1 köcsög leopard, esélyed nincs, megöl. le spawnolsz kezdő helyeden, fingod sincs hogy hol haltál meg, hogy hol hagytad el a cuccaid..... nem tudod a spanjaid merre vannak, nincs mini map. nincs agyag, nem találunk -
tomy88trance #5 Egyetértek :) Nincs kedved ketten csapatni akár? -
tomy88trance #4 Köszi! Hasznos lesz biztosan! :) -
#3 én tegnap kezdtem bele és a játék zseniális,apró dolgokra is figyeltek -
#2 Pár info akit érdekel és nem akar keresgélni:
A játék steam oldala
E3 2017 - az Ylands az Arma és a Minecraft keveréke
Egy YLANDS nevű játékon dolgozik a Bohemia
E3: 2017 - Ylands néven jön a Bohemia új játéka
Ylands trailer - PC Gaming Show 2017
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.27. 08:03:23 -
tomy88trance #1 Sziasztok! Remélem nem gond,hogy nyitottam ennek a játéknak egy fórumot, sajnos nagyon kevés magyar tartalom lelhető fel vele kapcsolatosan a neten,holott szerintem nagyon jó kis játékról van szó,habár hozzá kell tennem még Early Access,de szerintem minden esélye megvan hozzá ,hogy a Minecraftot leszorítsa a trónról. Egyébiránt játékos társakat is keresek, ha valaki jönne szívesen max 3-4 fő az szóljon. Van pár videó róla magyarul,de szerintem elenyésző. Röviden ilyen craftolós ,túlélős sandbox játékról van szó amiben már most elég összetett dolgok vannak és elég sok craftolási lehetőség, példának okáért: autó, propelleres hátizsák, energy workbench, meg persze építkezős cuccok, nagy plusz,hogy bármit bárhova le lehet rakni, forgatni,stb. Egyes játékmechanikák is egész meglepőek. Vegyünk pl egy tábortüzet, nem elég lecraftolni és voálá semmiből begyullad,hanem kell flint amiből gyújtó szerszámot tudunk craftolni illetve kell valami égethető anyag, szén vagy faforgács és csak azután lehet begyújtani. Egyébként az Arma készítőinek a játéka,szóval a szimulációs múlt miatt is garantált,hogy elég összetett játékról van szó és lesz is a továbbiakban is szerintem.