9
-
cateran #9 Nem tudtam, hogy minden szinesz minen munkajat ismerni kell, bocsanat....Amugy retardalt vagy? (komolyan kerdem, minden negativ felhang nelkul) Kiemeltem, hogy ugyan nem ismerem mashol mit csinalt, de az SW-ben kb 2 dolgot (a 7-ben)....Nem irtam, hogy rossz, sem azt, hogy jo, mivel nem ismerem...ugye erted a szo jelenteset? -
harmi2009 #8 Az király egy film. Szerencsére nem hollywoodi produkció. -
#6 Oké, neked van igazad, a 20 év alattit nem szó szerint kell érteni... :D -
kalapos01 #5 Komolyan nem értem annak az életének a lényegét, aki megnézi az SW-t, de nem nézi meg az Attack the Block-ot... Oké, szerintem nem is láttam másban, csak sorozatban, az meg nem számít, szóval gőzöm sincs, hogy milyen színész, de az AtB-t kár kihagyni. -
kalapos01 #4 "egalábbis láthatóan a 20 év alatti nézők a cél főleg."
Ilyen maflaságot szerintem még az sem képes gondolni, aki nem ismeri Hollywoodot, vagy a filmek nézőinek kormegoszlását. Még, ha nulla évestől járnának moziba az emberek, akkor is józan paraszti ész, hogy a 20+ a nagyobb piac, de eleve sok film a korhatár miatt 13+-os. És még egy Transformers 5 esetében is csak 29% a 18 éven aluliak aránya, pedig az aztán kimagasló. -
cateran #3 Hat nem ismerem a tobbi munkajat, de SW-ben 2 dolgot csinalt: liheges es izzadas.... -
#2 Mostanában a legtöbb mainstream, nagyköltségvetésű hollywoodi film tinifilm. Legalábbis láthatóan a 20 év alatti nézők a cél főleg.
Szerintem Boyega nem tehetségtelen, csak többet dolgozott színházban, mint mozifilmben. Mondjuk a SW-ban nem jött be túlzottan, de inkább a karaktere miatt. -
#1 Ez valami tinifilm lesz a tehetsegtelen szinesz, John Boyegaval? Na ne.