4
  • fonak
    #4
    Ez az ember nem politikus, tessék itt van a dánok miniszterelnöke:
    https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/99/997598/16799841-1.jpg
    A jobb oldali fickó, ha esetleg nem sikerül eldönteni.
  • Skylake
    #3
    Mennyivel másabb, mennyivel tisztább a tekintete ennek az embernek, mennyire más a kisugárzása, mint azoknak a pökhendi, nagyképű és dölyfös sz*rháziknak, amelyek a mai magyar politikai elit azon tagjait alkotják, és ezekből oda vannak tolva alacsonyabb vagy magasabb szintű hanglejátszó eszköznek. Lejátszandó azon szénalapú életforma akaratát, aki ma miniszterelnök, és szingularitás módjára koncentrálja a fent felsorolt tulajdonságokat - mindannyiunk örömére szolgálva, ahogy ezt egyik sivítógumiállat-agyiszintű felsz*pója megfogalmazta.

    Nálunk ennek a funkciónak a megfelelőjét, az előbb említett szénalapú életforma gyakorolja, aki gondolom könnyen kézben tartható, illetve ostobasága miatt zsarolható és irányítható, a mesés keletről, a nagy medve által. A lehető legasszimetrikusabb viszonyrendszerben nyilván, hiszen ennek a magyar származású elvtelen fősz*rházinak ez egészen megfelelő - és mivel úgysem tud mit tenni.
  • end3
    #2
    Egyféleképpen védhető ki, Minden nemzetállamnak "koponyügyileg" és persze pénzügyileg is digitális nagyhatalommá kell válnia. Védenie kell a szellemi termékeit, tulajdonát. És az adathalászatot a területükön ki kell védeni. (Persze az is jó ötlet, hogy kunyizni járulnak a techcégekhez, hátha kisírnak valamiféle "csontot" a megrakott asztalokról maguknak, még a többiek előtt.)

    Mert a nemzetállamokban a túlélésre, gazdálkodásra megszült ötletek idegeneknek történő "realtime" kiszolgáltatása végleg megpecsételi minden nemzeti hatalom sorsát. (Nem a farok csóválja a kutyát, bármekkora farok is legyen az.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2018.01.23. 11:36:57
  • ugh
    #1
    "..Dánia a digitalizálást ugyanazzal a prioritással akarja kezelni, mint a külpolitikát, mivel az IT-óriásoknak nagyobb a befolyásuk, mint sok nemzetállamnak."
    NA EZ A KURVA NAGY BAJ!