15
Total War Arena
  • Califa
    #15
    Hölgyek-Úrak össze kellene szedni a bandát,mert együtt kicsit élvezetesebb a játék ! A rangok között szerepel a clántag is. ezért valószinűsithető hogy hamarosan bejön az is. Jó lenne egy ütőképes magyar csapat ! A nevem a játékba : Lelketlen keresetek meg , akivel még nem futottam össze ,discord esetleg TS van !
  • Rammsch31n
    #14
    én már t4-nél járok :D
  • Califa
    #13
    A mai nappal nyitottá vált a játék igy mindenki számára elérhető !!!
  • Califa
    #12
    A Total War Arena február 19-22. délig lelövik ! Ezután a zárt béta verzióról NYITOTT BÉTÁRA válta a játék !!!!!!!
  • Califa
    #11
    1 hétig ingyenes a wargaming accountal rendelkezők számára a játék !!!!
  • PrasCo
    #10
    Kábé ugyanez; nagyon korán ráraboltam még a TW oldaláról, szórakoztam is vele egy jódarabon, de aztán jött a szerencsétlenkedés és egy helyben toporgás,én meg mentem másfelé. Most nemrégiben (rossz az időérzékem, lehetett már hónapokkal ezelőtt is?), amikor volt a nyílt szombat, ránéztem ismét kíváncsiságból. Biztosan marha jó lesz a játéknak, hogy a WG a szárnyai alá vette, de ebből egyelőre csak annyit láttam, hogy a játék kábé ugyanaz, csak a játékosállomány lett olyan, hogy két perc chat-olvasást követően agyf*szt kap bármilyen, egysejtűnél komolyabb létforma. Mondom ezt úgy, hogy már a játék hajnalán is rajzolgatva voltak a f*szok a térképre, persze, de mégis...

    Illetve valahogy... nem tudom. Ha pár perc állatkodást akarok lezavarni, ott a WoWs (esetleg, nagy ritkán a WoT), ha meg "ókorozok", fel van rakva mind az Attila, mind az R2, de valahogy az elmúlt évben már nem nagyon volt türelmem egyikhez sem. Nem tudom, hogy hány virtigli TW-játékos fogja azt mondani majd, hogy "ahelyett, hogy bekuckóznék a gép elé és két órát rászánnék a nagykampányra és a csatáira, mint eddig mindig tettem, inkább grindelni akarok egy n+1. f2p címet konstans rohangáló nehézgyalogsággal." Biztosan lesz ilyen, talán nem is kevés, de esélyesen inkább csak belső konkurenciát csinál magának a WG.
    Vagy inkább semmilyent. A fő reakció még akár olyasmi is lehet, mint amilyen a WoWp-szel volt a 2.0-ig, hogy "Ez a játék még életben van?"
  • Master91
    #9
    Franc se tudja, vagy 3 hónapja nem voltam fent :D
  • Califa
    #8
    Ez igy van de láttam már 4 játékost együtt játszani squadba ( nem tudom mennyien lehet bemenni együtt) és úgy elég ütös ha össz játszanak, még ha kretén csapatot is kapsz. Gyakorlatilag a 40% al komunikálsz és forditható a meccs. Milyen néven tolod ? Felvennélek bari listába.
  • Master91
    #7
    Én még régen az alphába is játszottam, meg most a bétába is

    Lenne benne lehetőség, de valahogy még sem éreztem olyan jónak. Ha kretén a csapatod instant véged, még csak hősködni sem tudsz mint a Wot-ban.
  • MuldR
    #6
    Nemigazán. A fejlesztő a Creative Assembly ahogy a többi TW-nél is. A motornak sincs köze a WG-s Big World Enginehez.
    A WG csak a kiadó, vagyis a felületet biztosítja az új partnerprogramján keresztül. Bármelyik fejlesztő adhat ki náluk játékot.

    Ettől függetlenül jól néz ki a cucc. Majd ha megjelent kipróbálom. :)
    https://totalwararena.net/
  • Califa
    #5
    A játék fejlesző a Wargaming, A játék sokban hasónlit a Tankos verziójára, igy a grafikai motor, a tech trees,valamint a játék mechanikája is. 10 vs10 játékos vívhatja meg epikus történelmi helyeken a csatáit játékosonként egyszerre 3 egységgel.Van felderitő, ijjász ,különféle gyalogság, valamint katapult és annak válfajai (arty) A játék első 3 tier-ben választható a PVE is. Tehát játékosok gépek ellen. 10 hadvezér áll egyenlőre rendelkezésünkre 3 népcsoporttól (Római.Görög,és Barbár) hogy hadba induljunk.A vezérek szintje határozza meg mekkora egységeket tudunk irányitani.Minden vezérnek más speciális képessége van,igy más ,más egységek élveznek előnyt jótékony irányitásuk alatt.
  • Califa
    #4
  • Califa
    #3
    https://www.youtube.com/watch?v=l_CzPSSGVpE
    Utoljára szerkesztette: Califa, 2018.01.23. 12:54:43
  • Plata
    #2
    Azért valami bemutatót rakhattál volna,videó vagy link vagy akármi mert ez így nagy büdös semmi.Így az ember azt sem tudja most miről van szó.
  • Califa
    #1
    A Wargaming új üdvöskéje nagy lehetőségeket takar ! Lássuk mit hozznak össze. A zárt beta, valójában nem zárt, hiszen 2866,80 FT-ért beta kulcs vásárolható !!!