11
  • NEXUS6
    #11
    A Múmia és a Bájvacss kifejezetten pozitív csalódás volt. Szerintem pont annyit hozott, amire belőtték magukat, pedig mindkettő iszonyat ellenszelet kapott, ahogy emléxem.

    Ellentétben az új SW filmmel, ami szerintem botrányos volt, és tekintve, hogy a rendező és a forgatókönyv író is ugyan az a személy volt, simán megérte volna bármilyen kategóriában a díjat neki adni, mert a másikat még mindíg adhatták volna a Karib tenger aktuális kalózának.
    XD
  • DrSoong
    #10
    A viszkis volt a legpocsékabb azon sikerült egyedül elaludnom!
  • CairoJack
    #9
    Szvsz a Transformers: Az utolsó lovag volt a legszarabb, bár Az Emoji-film-et nem láttam.
    A Múmia nem volt olyan rossz, a Baywatch még tettszett is.
    A Szürke meg pont olyan szar volt, mint az előző film (borzalmas színészek).
  • wraithLord
    #8
    Nem az Arany Málnára értettem, hogy nekik "nem illik", hanem az embereknek úgy általában.
    A BvS-ről tudtam, de inkább a Marvel-re értettem, mert a BvS-t amúgy is mindenki szidta, szóval semmi pláne nincs benne, ha esetleg Arany Málnát kap.
    Az SW1-2-t viszont nem tudtam... ;D Ha azok kaptak jelölést, az Ep. 8 is igazán kaphatott volna. A legjobb nem paródiának szánt paródia kategóriában pl... :D
  • zetortraktor
    #7
    " képregényfilmeket (vagy urambocsáss a SW-t) nem illik szidni,"

    Miért ne illene? Ennek a trollkodás a lényege. Az megvan, hogy a Baljós árnyak és a Klónok támadása is kapott Arany Málna-jelölést? Vagy hogy tavaly a Batman v Superman? Lehet, hogy a többi annyira nem volt szar az idén.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.01.23. 16:21:58
  • wraithLord
    #6
    Hát meg is látszik, hogy olyanok osztják az Arany Málnát, akiknek köze nincs a filmezéshez, mert sikerült a legmainstreamebb filmeket kiválasztani, amiről még a szomszéd galaxisban is hallottak, és azt is tudják, hogy a közvélemény mindent megadna azért, ha végignézhetné, ahogy kivéreznek.

    Pl. a képregényfilmeket (vagy urambocsáss a SW-t) nem illik szidni, pedig azok is simán szerepelhetnének itt. Ugyanolyan buta popcorn mozik, mint a Trafó vagy a Múmia. Mondjuk azok is kb. képregényfilmek... :D A Múmia még szuperhősös is, vagy legalábbis a Cruise által játszott "antihős" vagy mi a retek felvezetése.
  • tom_pika
    #5
    Az Emoji-Film szerintem jópofa volt.
  • zetortraktor
    #4
    Nem láttam egyiket sem.
  • leeloodallas
    #3
    A Karib-tenger nyomorúság minden kategóriában örök befutó, főleg a dzsonideppel. Sok filmjét láttam már, de elfogadható alakítást még egyet sem. Elképesztő, hogy egy ilyen faarcú antitalentum hogy vihette ilyen sokra.
  • NEOreg3
    #2
    Azt hittem a Power Rangers lesz a befutó, erre egyetlen jelölést sem kapott :(
  • Ender Wiggin #1
    A Múmia simán alulmúlta a transzmorferszt.