9
-
BrockSamson #9 Kiveve, hogy a kepregenyben nem tokolnek ennyit, hanem porog a tortenet, es maguk a tortenesek dramaiak, mig a sorozatban inkabb fel orakat merengenek, beszelgetnek, es ennek kellene dramainak lennie (de nem az).
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2018.01.15. 09:59:43 -
#8 Én nagyfogyasztó voltam, de legutóbb már az évad első két része után feladtam ....azóta se néztem tovább.
Szörnyű ... -
#7 pedig el kellene már... -
#6 Szerintem nem kezd kifogyni, hanem (látszólag) indokolatlanul átment a sorozat logikátlan, értelmetlen, áldramatizáló, álfilozofáló, álmisztifikáló üresjáratba. Lenne benne még szufla bőven. -
Vanek úr #5 Rosszul látod a helyzetet. Nem azért hagyja ott egyre több néző a TWD-et, mert 'puhulna'; hanem mert egyre inkább kezd kifogyni a történet a szuflából. Ami egykor 'hűdejó, hűdeérdekes, hűdeújdonság' volt az mostanra már inkább unalomba fullad. Nem nagyon tudnak (akarnak, hiszen a képregényt is követni kell) újat, és/vagy érdekes dolgot mutatni. -
#3 Lehet, hogy a Fear the Walking Deaddel felmérték, hogy mennyire mehetnek le a The Walking Dead színvonalával, hogy még nyereséges maradjon, aztán addig húzzák, amíg lehet.
Viszont nem biztos, mert a FTWD-nek biztos nem lenne annyi nézője, ha a TWD is olyan szar lenne. (Bár nem tudom, hogy milyen szar a FTWD, mert csak az első szezon első felét voltam képes megnézni.) -
Relixo #2 Be kellene fejezni a picsogást és a mindenkinek mindenáron való megfelelést (lásd mikor beleszóltak,hogy túl erőszakos a film) a rendezők és a forgatókönyv írók részéről!!!
Ha ez megvan akkor talán vissza tudnák hozni a régi színvonalat.
Amíg a barátok közt féle galamb lelkű és nagyi korosztálynak gyártják a sorozatot a néző szám csak egyre jobban csökkenni fog folyamatosan!
Úgyhogy növesszenek tököt és kezdjék el összekapni magukat, vagy fejezzék be ezt a szánalmas önmaguk lejáratására gyártott részek f.sását. -
#1 A 8. szezonnak csak az első részét néztem meg, de én úgy vettem észre, nem az van, hogy a sorozat ugyanolyan jó, mint az első szezon volt, sőt, a forgatókönyvírók, a rendező és a stáb többi tagja szinte brillírozik... éppen ezért fogalmunk sincs, miért, de valamilyen tök ismeretlen és rejtélyes okból egyszer csak csökkeni kezdett a nézőszám... Hanem a sorozat egyre rosszabb.
Aztán lehet, hogy nem ez az ok-okozati összefüggés.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2018.01.14. 14:55:54