Feltámadhat a Prince of Persia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nem játszottál a régi TR-ekkel, így aztán nem csoda, hogy a fost isteníted, aminek semmi köze hozzá, mert csupán egy Arkham Asylum-, Assassin's Creed-, Gears of War-, Uncharted-, Splinter Cell-klón volt, ami szégyen (a régi játékokat mások utánozták, az új meg másokat utánoz). Ráadásul bugos is, és a multija a legszánalmasabb szerencsétlenség, amit valaha volt szerencsém kipróbálni.
És persze a főhős... 15 év alatt felépítették a karaktert, aki gyerekkorától képezve magát lett, az ami, ebben a fosban meg (ami tele volt logikai bukfencekkel, mármint az első új TR) egy kis semmilyen okostojás, aki egyszer eszik, egyszer nyilazik és ettől hip-hop gyilkológép lesz belőle. És sehol a puzzle-ok, csak a gyilkolás és agyolvasztó quick time eventek. És igen, nem vagy egyedül, a mai játékosoknak ennyi elég.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Akkor lássuk én mit tapasztaltam.
Az új PoP első része tetszett bár végigvinni soha nem tudtam, mert a palota oldalán ugrándozós résznél a vége előtt nem sokkal, amikor kizoomol egy helyen soha nem tudtam leérni olyan elbaszottan fogadta a parancsoakat. Ennek ellenére tetszett.
A második rész meg annyira unalas és szar volt (a zenét kikapcsoltam annyira nem tetszett az a fos zúzás), hogy néhány óra után feladtam. Már cask rókabőr volt a játékmenet, a történetért nem érte meg végigszenevdni. Meg valami 2k-ért vettem meg dobozosan a 3 részt egyben. Azóta sem néztem felé.
Ez volt a PoP.
Az új TR meg nekem tetszett és ezzel nem vagyok egyedül szeritnem. (Egyetlen korábbi TR-rel sem játszottam.) A RoTR már kevésbé. Szebb és nagyobb volt, mint az első rész, de jobbnak nem mondanám sem történetben sem hangulatban. Grafikailag viszont olyan, hogy magam alá piszkítottam szinte. A 3. részét - ha lesz - csak "becsületből" tolom majd le. A 2013 TR volt az első játék, aminek végigjátszását screenshotokkal dokumentáltam a legszebb és emlékezetesebb helyeken. Azért ez nálam mond valamit... Konkrétan annyira bejött a stílus, hogy a történet és maga az egész miatt egyszer sanszosan még PS4-et is veszek és akkor végigtlom az Unchartedet és a Last of Us 1-2-őt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.01.11. 15:15:18
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams