A járványok megfékezésében segíthet a Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt nem értem, hogy az SG szerkesztőségében egy cseppnyi igény nincs arra, hogy ilyen hulladék bullshit, kukatúró parasztvakításokat esetleg kiszelektáljon és ne közöljön le?
Brit tudósok part nnn.
Pontosan úgy igaz ahogy mondod.
"Szakemberek a Journal of the Royal Society Interface oldalain megjelent vizsgálati anyagukban úgy vélték, ha valaki központi szerepet tölt be egy közösségi portálon, akkor valószínűbb, hogy egy betegség kórokozóit is egyik csoportról a másikra viheti át. "
Az itt leírt "szakemberek" úgy vélik.
"Komoly" tudományos eredmény , ha csak úgy vélik.
Ez pont a vakcina elpocsékolása lenne.
Utoljára szerkesztette: Elmin, 2018.01.08. 22:52:51
"Szakemberek a Journal of the Royal Society Interface oldalain megjelent vizsgálati anyagukban úgy vélték, ha valaki központi szerepet tölt be egy közösségi portálon, akkor valószínűbb, hogy egy betegség kórokozóit is egyik csoportról a másikra viheti át. "
Az itt leírt "szakemberek" úgy vélik.
"Komoly" tudományos eredmény , ha csak úgy vélik.
Ez pont a vakcina elpocsékolása lenne.
Utoljára szerkesztette: Elmin, 2018.01.08. 22:52:51
Fantasztikus. Ez a barom is azt gondolja hogy a közösségi oldal = világ leképeződése.
Tegyük fel, hogy viszont én kezdő tenorista vagyok, aki miután megnézte az ISIS néhány lefejezős és egyéb performanszát, óhatatlan vágyat érzek arra, hogy od*basszak. Mondjuk a nyakazás nekem nem pálya, viszont a biológia, az érdekel. Meg is tárgyaljuk a társakkal, - agyontitkosított kommunikációs vonalon keresztül - hogy a hatóanyagot, amit kotyvasztottam, benyomjuk a helyi vízmű víztárolójába, azaz ők. Ez sok emberre, azaz gyaúrra fog kétségtelenül hatást gyakorolni – de még hogy! Nem vagyok fent, és ők sem a gyaúrok közösségi oldalán, az FB-n. Ennek ellenére, hogy nagy hatása lesz az általunk kiváltott az k*rvaélet!
Egy kevésbé elrugaszkodottabb dolog: „akkor hidat képezhet a különböző közösségek között”. Okés. Egy kicsi probléma van itten, már személyiségi jogilag. Az, hogy tudni lehessen, kik ezek a hídképzők, admin szintű jogosultságokhoz kellene jutnia egy állami szervnek, azaz az államnak a Facebook-on, vagy más közösségi portálokon. Ez egyben olyan információs és ebből adódóan hatalmi asszimmetriát hozna létre, amely nem megengedhető. És technikailag nem is kivitelezhető, hiszen a Facebook adattartalmának tulajdonosa a Facebook Inc. és annak részvényesei, akik szükségszerűen nem fognak ilyen explicit jogosultságokat adni sem Dánia, sem más államok kormányainak és kormányzati szerveinek.
Tegyük fel, hogy viszont én kezdő tenorista vagyok, aki miután megnézte az ISIS néhány lefejezős és egyéb performanszát, óhatatlan vágyat érzek arra, hogy od*basszak. Mondjuk a nyakazás nekem nem pálya, viszont a biológia, az érdekel. Meg is tárgyaljuk a társakkal, - agyontitkosított kommunikációs vonalon keresztül - hogy a hatóanyagot, amit kotyvasztottam, benyomjuk a helyi vízmű víztárolójába, azaz ők. Ez sok emberre, azaz gyaúrra fog kétségtelenül hatást gyakorolni – de még hogy! Nem vagyok fent, és ők sem a gyaúrok közösségi oldalán, az FB-n. Ennek ellenére, hogy nagy hatása lesz az általunk kiváltott az k*rvaélet!
Egy kevésbé elrugaszkodottabb dolog: „akkor hidat képezhet a különböző közösségek között”. Okés. Egy kicsi probléma van itten, már személyiségi jogilag. Az, hogy tudni lehessen, kik ezek a hídképzők, admin szintű jogosultságokhoz kellene jutnia egy állami szervnek, azaz az államnak a Facebook-on, vagy más közösségi portálokon. Ez egyben olyan információs és ebből adódóan hatalmi asszimmetriát hozna létre, amely nem megengedhető. És technikailag nem is kivitelezhető, hiszen a Facebook adattartalmának tulajdonosa a Facebook Inc. és annak részvényesei, akik szükségszerűen nem fognak ilyen explicit jogosultságokat adni sem Dánia, sem más államok kormányainak és kormányzati szerveinek.
Ekkora baromságot! Az ilyen idióták járatják le a tudományt és a tudományos közösségeket.
Mondjuk ki: Úgy baromság az egész ahogy van. Az online kapcsolatok abszolúte nem fedik le a fizikális kapcsolatokat. Kurvára nem ugyanaz a kettő. Átfedés lehet, de ilyet mondani:
"ez a megoldás majdnem annyira hatékony, mint a jelenlegi optimális ellenanyag-stratégia"
A bnullshit teteje.
"ez a megoldás majdnem annyira hatékony, mint a jelenlegi optimális ellenanyag-stratégia"
A bnullshit teteje.
Ez kb. ott bukik meg, hogy egy buszvezeto, mekis elado vagy bkv ellenor tobb emberrel lep kapcsolatba egy nap alatt mint a legnepszerubb es legtobb kovetovel rendelkezo celeb. Innentol joval nagyobb esellyel fertozodik meg es fertoz tovabb. Az emberek fizikai kapcsolatait nem feltetlen az ismerosi koruk hanem elsosorban a munkajuk es a munkabajarasuk modja hatarozza meg. A hagyomanyos oltasi strategiak arra fokuszaltak, hogy a fizikai vilagban minel kevesbe terjedjen egy fertozes es mivel nem facebook-on terjedo virusokrol van szo, ezert ezek a strategiak tovabbra is jobbak, meg ha nem is lehet megsporolni veluk egy csomo penzt ugy, hogy csak a hires es nepszeru embereket oltjak be.