6
  • Fbn Lx
    #6
    Ja és persze az, hogy képes voltak egy kvázi fordulatos előzménysorozatot létrehozni az eredeti számára, az is azt mutatja, hogy az eredetivel milyen kibaszott jó world buildinget végzett a dontnod. Tulajdonképpen az elsőben annyi múltbéli szálat elültettek, hogy ebben a részben már csak össze kellett őket kötni - és ennél nem is csináltak sokkal többet.
  • Fbn Lx
    #5
    Ez is emlékezetes volt, de közel sem ért az előzőhöz, Az is azt mutatja, hogy az első rész mekkora legenda, hogy az új rész bár sztoriban is sokkal gyengébb, rövidebb is, sokkal kevesebb játékmeneti elemmel rendelkezik (nincsenezk puzzleök, nincs időmanipulálás stb) és az egész atmoszféra valamivel gyengébb - és még így is egy egész jó játék lett.
  • Chipii
    #4
    Az ilyen játékoknál látszik, hogy az értékelési szempontokból teljesen hiányzik a "sztori" szempont. COD és társai esetén nyilván csúnyán mutatna ott az 1, max 2 csillag.

    Grafikus motorról megjegyzésként: Teljesen új a motor (Unity, a korábbi Unreal 3 helyett), ezt azért illett volna megemlíteni, nem olyan nehéz kideríteni. Nyilván nem egy AA(A) kategóriás kinézet, de a Life is Strange-hez képest simán látható az eltelt 2 év. De nem igazán számít, a művészi jelző tökéletesen jellemzi.
  • RoboKutya78
    #3
    Én az első részt a megjelenés után jó pár évre vettem meg megvártam míg lesz magyarítás hozzá. Úgy álltam neki a játéknak hogy semmi információm nem volt a történetről egy videót se láttam róla ami nagyon jól jött mert így jobban ért a játék hatása, Jó pár napig depis állapotban voltam a játék befejezése után :) de megérte Nagyon jó kis játék.
  • MerlinW
    #2
    "csúnyán félresikerült Remember Me"

    Attól hogy a béna marketing miatt nem lett túl sikeres, a valaha készült egyik legjobb játék.
  • NEOreg3
    #1
    én szeretni akartam ezt a játékot, de számomra egyszerűen unalmas volt az elejétől a végéig :(

    pedig imádtam az első részt