8
-
bmw #8 nem volt rossz pedig.... -
stremix #7 Hova lett a 2-es 3-as hsz???
Szerintem a "nem rossz"-nal kicsit jobb lett. Akkor (is) lett volna jobb ha Steppenwolf karaktere jobb lett volna. Egy orjongo, kevesse intelligens valamit csinaltak belole.
Amugy a legjobban az zavart (de az nagyon), hogy szinte egy az egyben ugyanazt a figurat latni ami a Szepseg es a szornyetegben volt - nem a csaj hanem a masik.
Ugyanazok a grimaszok, ugyanaz a kinezet, a mozdulatok. Nem biztos, hogy igy van, de nagyon gyanus a dolog. Engem zavart. -
zetortraktor #6 Nem húzzák le, hiszen a többség meg sem nézte - ha ők látták volna, akkor lenne csak lehúzva. Most már csak azok mentek el, akiknek az előző filmek is tetszettek. És ők sem tapsikoltak, csak "nem rosszoznak". De éppen ez a gáz, hogy "nem rossz" lett. Már bocs, de ma, amikor tele vagyunk fasza filmekkel, ki a kátrányt érdekeljen egy "nem rossz" film? -
subotal #5 Szerintem is túlzottan lehúzzák!
Nem rossz film ez. -
#4 Pedig nem volt ez rossz film, és az összesen 651 milliós bevétel is jó, Amerikában 2017 10. legtöbbet hozó filmje, párban van a sikeres Logan-nel, nemzetközileg le is körözi. Csak valószínűleg kétszer annyiba került. Egyébként sokkal jobb a Suicide Squad-nál, bár ezzel nem tettük túl magasra a lécet, összességében nézhető, 2 óra tartalom nélküli zúzás. -
#1 Cyborg nem szerepel a filmben?:D