4
  • Macropus Rufus
    #4
    51 mozifilmje volt. 7 esetben játszotta a Rozsomákot. X-Men a 4. mozifilmje volt. A többi stimmel.

    http://www.imdb.com/name/nm0413168/
  • Zombee
    #3
    Az X-Men volt a harmadik, moziban is bemutatott filmje (de az első kettő nem volt túl ismert). Ha jól számolom, 37 mozifilmje van, ebből 9-ben szerepelt Rozsomákként, tehát mondhatjuk, hogy a szuperhős szerep rátelepedett a karrierjére, ráadásul egyszer még az akcióhős Van Helsing is megtalálta. Az már rajta múlik, hogy jó színész, nem véletlenül ő az X-Men széria sztárja, és ezért találják meg a jó szerepek. No meg választani is tudni kell.
    Toby McGuire gyenge volt Peter Parkernek is, Halle Berry meg jól belenyúlt a Macskanőbe, pedig valamikor még Oscar-díjat is kapott.
  • kalapos01
    #2
    Sőt, inkább azt mondanám, hogy nem egysíkú táncos-komikus, mert attól, hogy van egy képregényes szerepe, ő azért mégiscsak musical színész, aki később kapott, tőle távol állóbb szerepeket is.

    Ez a film annyira feelgood volt, hogy nehéz lett volna nem szeretni. Nem hiszem, hogy túl magas színvonalú lenne, de nagyon közönségbarát, jól összerakták, minden megvan benne a remek élményhez. Nyilván azoknak, akik szeretik a műfajt.
  • Dewri
    #1
    Jackman egyébként sem egysíkú "szuperhős színész", több jó filmje is van többféle kategóriában...