24
  • Zombee
    #24
    A Netflix ugyebár nem tud másban számolni, mint letöltésben/megtekintésben, lévén általánydíjas. Az a 11 millió nem rossz kezdésnek. Van annyira érdekes a világ, hogy lehet rá építeni, csak tényleg kevesebb etnikai dráma kéne. A mexikói mintára megalkotott gettóharcos orkok jópofák
  • Cyberdog
    #23
    Igen... mondjuk, én is éreztem, hogy valami még hiányzik belőle. Kicsit több poén belőle... ...talán. Vagy kevesebb elvarratlan szál. Nincs bajom a sok szálon futó filmekkel, akkor ha legalább a felét lezárják. De hát itt csak egyet zártak le igazából. A többi lóg a levegőbe. De... na még egyszer... DE...

    A Netflix hivatalosan is bejelentette a folytatást, köszönhetően a sikernek (igen... siker, közli a Variety a legrangosabb filmesszaklap online felülete) csakhogy #kalapos01 is megnyugodhasson, hogy nem csak a Blomberg közli a folytatás hírét.
    Hisz a Netflix letöltésszámban méri a sikert.
    Az első három napban 11 millióan tekintették meg a filmet. Will Smith mellett Edgerton is aláírt a folytatásra. A történetet nem Max Landis fogja írni, hanem új író lesz felkérve David Ayer, aki rendezni is fogja a második részt.

    Azért remélem, Ayer nem fogja teljesen elvetni az elsőben meglebegtetett szálakat:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Will smith körüli titok, mint a kiválasztott és mágus, az ork prófécia, sötöbörö....


    Én várom a második részt.
  • Zombee
    #22
    Este megnéztem, jól el volt rejtve a kentaur rohamrendőr. Nem rossz film, de nem volt kiaknázva, talán túlságosan is rámentek az etnikai (ez esetben szó szerint faji) témára. Több poén is elfért volna.
  • Zombee
    #21
    Ha akkora poén, akkor akár folytatás alapja is lehet. Ennek az sem mond ellent, hogy a források csak Will Smith emelik ki a folytatásban. Volt már rá példa, hogy egy jó karakter több időt kapott a folytatásban.
    Én még nem láttam amúgy, de kíváncsi vagyok rá.
  • wraithLord
    #20
    Ja, tudom. :D De a 9-re már nem ülök be.

    Bár erre sem akartam, hanem a haverok kötötték az ebet a karóhoz, hogy menjek, de lényegen sajnos nem változtat.
  • grobs
    #19
    "beültem a moziba mindenféle elvárás vagy előítélet (gondolok itt a Disney-re, mert emiatt is "divat fikázni") nélkül, és talán már az első 20 percben néztem, hogy ez mi..."

    A Disney-t az első fele érdekli a mondatnak. A 7. rész és a 8. rész trailer-e után beültél a moziba erre a filmre. A Disney mindent megtett, hogy felkészítsen a filmre. Úgyhogy erről a régi vicc jut eszembe: "Vadász-vadász te szopni jársz ide."
  • Archenemy
    #18
    Tegnap láttam, jó volt, féltem hogy brutál SJW szájbarágós módon ki lesz domborítva a csúnya faji elnyomás, de elég jól volt megoldva az egész.
  • zetortraktor
    #17
    A végén a kitüntetésnél mondják, hogy ő az első, már ha lent erre céloz a kolléga, mert lehet, hogy nem rendőrnek első, hanem rendőrtisztnek, és csak azért, mert van más ork zsaru is, lehet ő az első.

    Én speciel szívesebben néztem volna egy buddy cop filmet Will Smith-szel és a kentaur zsaruval, az poén lett volna.
  • stremix
    #16
    Szerintem lehet, hogy nem konkrétan ebben a filmben, hanem általában a filmekben most szerepelt először ork zsaru. Legalábbis én másról nem tudok.
  • Nabateus
    #15
    Hol van benne ez a resz?

    Nekem az volt kicsit megkavaro, hogy -Spolier-
    a gonosz elf csaj miert akarta kinyirni Tikkat (rakuldott egy fejvadaszt) ha az a tesoja volt.

    Az LA latin alvilaga viszont jol meg volt csinalva. Marmint olyan kb mint a mi valosagunkban/jelenunkben... :)
  • kalapos01
    #14
    Forbes? Komolyan? Vagy van filmes Forbes is? Vannak megbízható filmes lapok is, akiket lehet szerintem említeni. És igen, sok helyen írták, és mindenki egy forrást hivatkozik. Szóval.
  • Inquisitor
    #13
    Miért van az összes filmről szóló cikkben, hogy az első ork zsaru? Erről a filmben egy hang nincsen, egy adott ponton hangzik el, hogy az első rendőrtiszt. Az ork járőrtárs akinek odaint az mi volt, délibáb? :D
  • Cyberdog
    #12
    Sok helyen írták... többek közt a Forbes is.
  • kalapos01
    #11
    Attól, hogy valahol ezt írják, még nem kell mérget venni rá, amíg nincs hivatalos hír, ráadásul itt sietni sem kell, hiszen nem sorozatról van szó. Plusz, ha Max Landist elviszi a zaklatási cunami, akkor elég fura pozícióba kerülne a film.

    Szerintem a Bloomberg, mint egyetlen forrás, ahol említik a második részt, arra utal, hogy készítenek a folytatáshoz egy szkriptet, ami még nem jelent filmet. És csak Will Smith részvételét említik benne.
  • Cyberdog
    #10
    2. rész berendelve Will Smith-el (Daryl) és Joel Edgerton-al (Nick). Több mint valószínű, hogy a Netflix egy saját univerzumot akar elindítani, hisz az online stream piacán, az Amazon a Középfölde (Gyűrűk Ura sorozattal) univerzummal nagyot szakíthat.
  • molnibalage83
    #9
    A Star Wars imádatánál nincs nagyobb divat.
    Pontosan. Filmművészetileg a 7. is egy közröhej volt, a 8. rész ezt emelte a négyzetre a jelek szerint. A probléma, hogy a sok agyatlan SW fan nem látja be, mert a "SW az jó és kész" síkon képesek gondolkodni. Csak aki nem fan, az objektívebb...
  • kalapos01
    #8
    "Ugyan már, nem volt rossz a star wars, csak divat mindent fikázni "

    Íme Nyuszika, akinek mindenről ugyanaz jut eszébe. A gond csak az, hogy ekkora marharépa. Nem azért, mert csak azért, mert neki tetszett a film, nem képes elfogadni, hogy van, akinek nem tetszett, pedig ez kábé minden filmre igaz, és ő akarja megmondani, hogy XY-nak miért nem tetszett: "Az nem lehet, hogy ami szerintem jó, IQnulla/zseni JóskaPista szerint nem!" (Ez, megjegyzem, kisebbségi komplexusra utalhat vagy effélére. Mármint az, hogy valaki olyan magyarázatot keres egy jelenségre, amitől ő nyugodtan alszik. Pedig isten tudja, hogy miért zavar bárkit is az, hogy pár (ezer, millió) ismeretlen ember mit gondol valamiről, amikor csak az a lényeg, hogy neki bejöjjön a film.)

    Hanem az a marharépaság benne, hogy azt tartja DIVATNAK, hogy fikázzák az SW8-at. Bazmeg, hát olvass már véleményeket! Ha valami divat, akkor az, hogy istenítik, hogy szeretik, hogy elmennek rá. Ez a menő. A Star Wars imádatánál nincs nagyobb divat. Ami rohadtul nem baj, csak ennyivel tisztában kéne lenni. Ha már ezen a gondolaton indul el valaki, hogy hülyeségeket írjon le, akkor mondja azt, hogy sznobéria nem szeretni az SW8-at (nem mintha az lenne), mert annyi embernek tetszik, hogy valaki szerint az a menő, ha ő nem áll be a nyájba.
  • Angel5
    #6
    Szerintem ebben semmi divat nincs, ami szar az szar és ennyi itt persze az SW7-8ra gondtam.
    Erre a filmre visszatérve még nem láttam de kíváncsi vagyok rá :D
  • wraithLord
    #5
    Hát divat vagy nem divat, beültem a moziba mindenféle elvárás vagy előítélet (gondolok itt a Disney-re, mert emiatt is "divat fikázni") nélkül, és talán már az első 20 percben néztem, hogy ez mi...
    Nekem enyhén szólva "nem jött át", divat vagy nem divat, unalmas vagy nem unalmas... ez van...
    Pedig szeretem a Star Wars-t.


    Nem láttam még a filmet, de érdekes koncepció, mindenképpen megnézem.
  • cateran
    #4
    Ja divat...ajanlom figyelmedbe



    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.28. 09:22:10
  • muerte2
    #3
    Erdekesen indult aztan eleg lapos lett a film.
    Nem mondom hogy rossz, csak semmi "wow" faktor.
  • bunny
    #2
    Ugyan már, nem volt rossz a star wars, csak divat mindent fikázni és visszasírni a "régi szép időket". Nem mondom, hogy klasszikus, és erősen túlzás "minden idők egyik legjobb hanem a" SW filmjének kikiáltani, mint némely értékelésben, de egy tisztességes iparosmunka extrák nélkül. A SW filmek ikeabútora :)
  • Griphons
    #1
    Szerintem simán jöhet a folytatás, végül is a sztori és a világa üvöltve követeli azt. El tudom képzelni, hogy a második rész nagyobbat szólna mint ez a felvezető film.
    Egyébként nekem tetszett, a hype ellenére is tudta hozni az izgalmat, nem unatkoztam egy percre sem. Ha választanom kellett volna, akkor inkább ezért fizetek a moziban, mint a SW8-ért, pedig rajongok a starwars-ért (bár mostanában már jar-jart is visszasírom...).