7
 • arty
  #7
  nem irigyellek, hogy rád mivár idősebb korodra, ha most is csak eddig jutottál :D
 • mrzed001
  #6
  Két dolgot tudok elképzelni:
  1, annyira alacsony bért akartak adni, amit tényleg csak egy kezdőnek elég, egy családos "felnőtt" embernek nem (annyiért nem vállalja ... de akkor miért nem írnak pénzt is az ajánlatba ?)
  2, ostobák. Ez már az a korosztály, ahol az 50 éves is géppel nőtt fel. Na meg neki tényleg van a sokszor irreálisan elvárt 20-30 év tapasztalata. Láttunk ugye olyan álláshirdetést is már, hogy max 25 évest kerestek 15 év fejlesztői tapasztalattal. Aham, és az hol tanulta ki, az oviban ?!
  És hogy miért szidjuk állandóan a folyton lefagyó progikat? Mert sok ostoba cég pont úgy gondolkodik, hogy felveszünk 30 frissen végzett egyetemistát (vagy indiait), majd azok összeütik valahogy. Aham, hát, láttam már igen sok ilyen becsődölt projectet (írtam is újra nulláról).
  Nem ritkán 2-3 tényleg senior, ill. vezető fejlesztő szintű programozó felér 30-40 friss diplomással. Minőségileg, fenntarthatóságilag meg össze nem lehet hasonlítani a kettőt. És nem kerül annyiba, mint 30 csibe.
  Szóval, ostobák (és a saját pénztárcájuk ellenségei).
 • Super Mario
  #5
  Meg jó eséllyel már nem lesz sokáig ott munkaerő, hiszen pár év múlva nyugdíjba megy. Gondolom az is közrejátszik, hogy hosszútávú munkaerőt keresnek.
 • Sydra
  #4
  Baloldaliak nem értik, hogy a magánvállalat az nem közmű!
 • Tetsuo
  #3
  Ugyanígy lehetne diszkriminálni minden kisebbségi csoportot valami oknál fogva.
  Ők, vagyis az álliberális, cionista világcégek majmolják a polkorrekt viselkedést, akkor legyenek legalább konzekvensek.
 • dyra
  #2
  csak ahogy olvasni jönnek a robotok plusz 650 év lesz a nyugdíjkorhatár. Valahova csak be kell őket nyomni, persze lehet a kormányoknak a temető a célja.
 • Elemir
  #1
  Hát sajnos pedig egy idősebb ember sokszor nem képes betölteni ugyanazt az állást, mert lassabb, nehezebben tanul. Ez nem mindenhol gond, de vannak helyek ahol ez valós hátrányt jelent!