7
Cisco IOS-ról, eszközökről és vizsgákról minden, egy helyen (IT Essentials, CCNA, CCNP, CCIE...)
  • lalaszesze
    #7
    Sziasztok! Segítséget kérek Cisco AP beüzemelésében. Kaptam egy AP1815i típust, de nem boldogulok vele.
  • Adamcsaka
    #6
    Egyen sem, mert a két szemeszter az nem egy teljes érvenyű cisco vizsga és így álltam hozzá, úgyhogy szimpla hálózatirendszer telepítő állások után néztem csak.
  • MerlinW
    #5
    Szabad kérdeznem hány állásinterjún (Cisco orientált) voltál az elmúlt 7 évben?
  • xelag
    #4
    Sziasztok, én azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy informatikai hálózatirendszer telepítő szakmával és két szemeszter ccna vizsgával, amit 2010 környékén szereztem, hol tudnék tapasztalat nélkül elindulni, elhelyezkedni autós jogositvány hiányában? Az iskolai gyakorlatokon kívül nincs a szakmában jártasságom, de a legkevesebb úgy gondolom, hogy az ember menet közben utána néz annak, amire szükség van; vagy pedig megmutatják neki, hogy mit hogyan csináljon stb...; esetleg manapság már nem így megy és minden új alkalmazottól elvárják, hogy tudja az anyagot azonnal? Én nem kaptam lehetőséget ebben a szakmábam 2010 óta konkrètan soha és nagyon rossz érzés, úgyhogy szeretném a segítségeteket kérni, hogy talpra álhassak. Üdvözlettel Alex
  • F4T4L_3RR0R #3
    Szia!

    Én a napokban kaptam meg az oklevelet miután sikeres elvégeztem az introduction to IoT kurzust. IT Essentials esetében már csak a záróvizsgát kell teljesítenem, CCNA R&S első szemeszterét pedig szintén a napokban fejeztem be, most kezdem a másodikat.
    Remélem sikerül ezen végzettségek és tudás birtokában szakmai téren előre lépnem. :)
  • darkSectorxxx #2
    Üdv, nekem van egy vizsgám, de már meg nem mondom milyen ága. Azóta még nem helyezkedtem ell vele sehol. Viszont azt mondták akkor, hogy ez egyaránt külföldön is elfogadják. :)
  • F4T4L_3RR0R #1
    A Cisco többszintű egymásra épülő minősítési irányvonalat kínál a vizsgára készülő tanulóknak a tudásszint, valamint a szakmai specifikáció (pl. routing & switching, biztonság, kommunikáció, datacenter, stb.) szerint.
    A minősítést/minősítéseket minden olyan szakembernek legyen az hálózat-üzemeltető, rendszergazda, érdemes megszereznie, akik nemzetközileg elismert dokumentumot szeretnének szerezni tudásukról és szeretnék jelenlegi szakmai pozíciójukat megerősíteni, vagy esetleg egy új munkakör betöltését megcélozni.

    Jöhetnek a tapasztalatok, vélemények, szakmai eszmecserék, ki melyiket és miért választja/választotta, valamint tanulást segítő anyagok is.


    Bővebb információk:

    Cisco hivatalos oldala

    Cisco minősítések áttekintése



    Utoljára szerkesztette: F4T4L_3RR0R, 2017.12.25. 16:56:51