Ezek voltak 2017 legjobb videojátékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oszt' a Horizon: Zero Dawn hol a f@szban van ?
For Honor?! Hahh.
"A Ubisoft alaposan meglepett minket az egyiptomi körítéssel"
Ja úgy meglepett, hogy több, mint egy éve lehetett már tudni, hogy Egyiptom lesz...
@nattila72: a Nioh a game database szerint 850,000 példányban ment el (PS3/PS4), a japánok szerint 1 millióban (ha a digitális verziókat is számoljuk).
@prince: Andromeda? Ugyanmár.
Ja úgy meglepett, hogy több, mint egy éve lehetett már tudni, hogy Egyiptom lesz...
@nattila72: a Nioh a game database szerint 850,000 példányban ment el (PS3/PS4), a japánok szerint 1 millióban (ha a digitális verziókat is számoljuk).
@prince: Andromeda? Ugyanmár.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Toronymagasan két befutó:
Assassin's Creed Origins
Hellblade: Senua's Sacrifice
Aztán:
Wolfenstein 2
Life Is Strange: Before A Storm
Dishonored 2 // Dishonored Death of the Outsider
Call of Duty WWII
Resident Evil 7: Biohazard
Ennyi
Assassin's Creed Origins
Hellblade: Senua's Sacrifice
Aztán:
Wolfenstein 2
Life Is Strange: Before A Storm
Dishonored 2 // Dishonored Death of the Outsider
Call of Duty WWII
Resident Evil 7: Biohazard
Ennyi
Nem tudom pc-n mekkora sikert aratott a nioh de ha össze vonjuk a ps4es sikerrel akkor a topba kéne lennie.
SG cikkek általában csak PC-re is megjelenő játékokkal foglalkoznak. Vagyis nagy ritkán nem. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy amikor éppen nem, akkor mi alapján nem.
igen, a zelda breath of the wild az évtized játéka, a gta5el holtversenyben az első 20+ óra alapján.
különben simán itt lehetne még a persona5, mario odyssey, xenoblade2, danganronpa v3 gamer szempontból rég volt ilyen jó év mint 2017.
különben simán itt lehetne még a persona5, mario odyssey, xenoblade2, danganronpa v3 gamer szempontból rég volt ilyen jó év mint 2017.
A
Nem láttam idén jobbat a Hellblade Senua's Sacrafice-nál.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.25. 01:05:49
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.25. 01:05:49
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Star Wars Battlefront 2, Wolfenstein 2, PUBG, Destiny 2, Sniper Elite 4, Mass Effect Andromeda. Dirt 4. F1 2017, FIFA 18, Hellblade Senua's Sacrafice, life is strange before a storm, Hollow Knight, Horizon Zero Dawn, Shadow of War, Outlast 2
Amúgy a For Honor pont hogy premierkor indult be, aztán szépen ott hagyták a gémet 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.25. 01:02:05
Amúgy a For Honor pont hogy premierkor indult be, aztán szépen ott hagyták a gémet 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.25. 01:02:05
Ok lista ez, de igen BotW az év legjobbja.
Meg talán még ráraktam volna A Hat in Time-ot.
Meg talán még ráraktam volna A Hat in Time-ot.
CoD? Destiny? Assassin's Creed?
No Zelda?
OMEGALUL
No Zelda?
OMEGALUL
How much can you take,before you snap?