14
A Milestone új autós játéka
  • hunbalee
    Fanatical platinum kollekciós bundlen belül most csak 2.85 euro
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.20. 18:13:42
  • grebber
    MS Store-ban (törökbe gift carddal) 49,50 ₺+ Gift card itt is vehető pl most csak 2800ft a game!
  • Timbu
    A rally autóknál ki lehet kapcsolni a gallytörő rácsot?
  • Mayorpapa
    Köszönöm a segítséget, így már okés!
  • broman191
    A játék elején sehogy, tehát az első versenyt végig kell tolnod úgy, hogy "A" a gáz "Z" a fék, jobbra & balra a nyilak, akármennyire is szívás...a jó polip nénikéjét, amelyik vezető fejlesztő ezt a default irányítás konfigot jóváhagyta kiadáskészre... Amint végeztél a versennyel, már hozzáférsz a rendes menühöz, ott F9 az opciókhoz /vagy csak katt rá egérrel/, ott testreszabható az irányítás.

Más: Látom nem pörög túlzottan a topik, de mégis...very hard nehézségen a Wild Rush Master előtti versenysorozatból a Smash-Up verseny "Among the Dunes Layout 2" pályát sikerült már valakinek megcsinálni első helyezésre? Vagy legalább top3-ra? Egy másik fórumon láttam hogy valaki szív a közepes nehézség 2 min 19 sec első helyes célért, mit tegyen hogy összejöjjön? A very hard célidő viszont 2 min 4 sec legalább, én kettőtíz' alá nem igen tudom tolni, még ha szódával hibátlan, akkor sem. Mondom ezt úgy, hogy egyébként ezenkívül egy verseny kivételével mindent megcsináltam elsőre és látom ha valamiben bőven hagyok másodperceket. Itt nem hagytam... A Smash versenyen kívül ugyanazon a pályán free race módban kíváncsiságból, este helyett nappali és fordított haladási settinggel mentem egyötvenvalami' időket...de ha törni kell a nyomorult táblákat, egyszerűen a közelébe nem tudok érni annak, mint amikor teljes szabadsággal választom meg az íveket és közte megy a padlógáz... Sanda gyanúm, hogy ezt a verseny időt patchelni fogják vagy 10 másodperccel engedékenyebbre utólag... Legalább nem kell a karrier előrehaladáshoz mindenképp teljesíteni, de mégis bosszantó...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.03.07. 19:44:13
  • grebber
    Megnyertem a game-et ps4-re! Már csak ps4 kell hozzá
  • Mayorpapa
    Tolja valaki bill-el? Hogy tudom a kiosztást megváltoztatni?
  • WinStar
    Na meg is jelent,meg már fent van wirágba is :D
    Viszont nekem zöld a játék,és vibrál a képernyő... az mitől lehet? :S
    (legfrissebb nvidia driver feltéve)
    Utoljára szerkesztette: WinStar, 2018.02.27. 12:31:11
  • JonasSandor
    Jó nagy nálam megvan a gépigény.
  • grebber
    A Gravel február 27-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

A gépigények pedig a következők:

Minimum:

Processzor: Intel Core i5-2500, AMD FX-8100 vagy ezekkel egyenértékű
    Memória: 8 GB RAM
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7950
    HDD: 15 GB

Ajánlott:

Processzor: Intel Core i7-2600, AMD FX-8350 vagy ezekkel egyenértékű
    Memória: 16 GB RAM
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 380
    HDD: 15 GB
  • F4T4L_3RR0R #4
    Ha sikerül beletenniük a DiRT 2 jó tulajdonságait akkor nem csak egy jó hanem vizuálisan szép játékot is kaphatunk akár.
  • grebber
    Gravel - új videón az árkád ralis játék
  • grebber
    Off-road versenyjáték jön Gravel címmel

Az olasz Milestone ezúttal egy off-road autós címet kalapál PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott Gravel piszok jól néz ki, de - ismerve a fejlesztőket - aggódunk a játék minősége miatt.
    A Gravel egy hiánypótló off-road versenyjáték lesz, melyben a világ számos táján koptathatjuk az abroncsokat. A fejlesztést a Milestone végzi - az olaszok mögött több középszerű ralijáték áll, reméljük, ezúttal egy fokkal élvezetesebb alkotást tesznek le az asztalra.
    Ami a játékmódokat illeti, a Gravelben négyet kapunk. A Wild Rushban irány a vadon, ahol kötött pályán versenyzünk másokkal. A Cross Countryban egy teljesen nyitott terep áll rendelkezésünkre, csupán az ellenőrzőpontokat kell elérnünk. A Speed Crossban a valóságban is létező pályákon kell helytállnunk, míg a Stadium Circuitben arénákban kell bizonyítanunk a jártasságunkat számos ugratóval és szűkös vonalvezetés mellett.

Gravel - Announcement Trailer

Természetesen a Gravel is az arcade vonalon mozog, a grafikáért az Unreal Engine 4 felel, a napszakok és az időjárás dinamikusan változik, erdőkben, havas hegyeken, dűnék közt és sivatagban nyomhatjuk a gázpedált.

A játék most kapott egy fejlesztői naplót, amiben a készítők többek között arról mesélnek, miért esett a választásuk az Unreal Engine 4-re, amelynek segítségével változatos, over-the-top helyszínek egész sorát tudták könnyedén elkészíteni.
    Szó esik arról is, hogy a játéknak többek között az extrém sportokat közvetítő TV-csatornák voltak a főbb inspirációi, így nem véletlen, hogy különböző játékmódokat és rengeteg egzotikus helyszínt kapunk majd a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő alkotástól.

Gravel - Dev Diary 1 - Tech Evolution

GC 2017:

Gravel - Gamescom Trailer

A Gravelben négy különböző versenytípusban tehetjük próbára jártasságunkat. A Wild Rush-ban bevesszük a vadont, ahol kötött pályán versenyzünk másokkal - ezt mutatja be a legújabb videó. A helyszín: Namíbia félsivatagos vidéke.
    A játékban összesen 50 pálya lesz, amelyek 16 különböző helyszínen találhatóak.
    A Gravel február 23-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Gravel - Gameplay Namibia Wild Rush

Info: (+ további képek és videok) Gamekapocs

Website