Itt a Peter Jackson-féle Ragadozó Városok első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint belefutottam a bemutatóba. Egyre inkább nem értem a filmben lévő világ, alap koncepcióját. Tehát: a világ halott. Nincs semmi. Csak a városok amiket valami érthetetlen oknál fogva mozgóvá tettek. Ezek a városok meg kergetik egymást a nagy semmibe és az erősebb disznó b@szik alapon megy a játék. Ez több kérdést is felvett: mivel nincs termelés ezért csak a már meglévő nyersanyagokat/anyagokat tudják használni. Illetve a másik várost feldolgozzák és onnan nyernek energiát/nyersanyagot stb. De a lényeg: a rendszerbe nem kerül be új anyag. Tehát a körforgás eléggé véges. A városok úgy viselkednek mint az élősködők. Tehát: mindenki meg fog halni, ha csak nem találnak valami külső nyersanyag/energia forrást. De nem fognak. Ha még is akkor az egész marhaság, mert ahelyett, hogy több évtizede egymást kergetik, kereshettek volna is. Tehát nem fognak.
Aztán itt a másik kérdés: milyen felfüggesztéseken gurulnak ezek? Ezek nem pár 10ezert tonnás izék, hanem pár millió. A könyv szerzője hallott már arról a jelenségről amikor pl. a fém nagy nyomás alatt folyósodik? Továbbá ezek mozognak. Biztos hatalmas élmény lehet, hogy éppen kajálok amikor egy hupli miatt a kaja a plafonon majd az ölembe landol. Gondolom valami brutál csillapítás lehet a vasakban, bár ez a bemutatón marhára nem jött át, a jármű szépen leköveti a domborzatot. Tehát a kaja az ölemben van.
Látványban nem lesz hiány, de a többi valami...
Aztán itt a másik kérdés: milyen felfüggesztéseken gurulnak ezek? Ezek nem pár 10ezert tonnás izék, hanem pár millió. A könyv szerzője hallott már arról a jelenségről amikor pl. a fém nagy nyomás alatt folyósodik? Továbbá ezek mozognak. Biztos hatalmas élmény lehet, hogy éppen kajálok amikor egy hupli miatt a kaja a plafonon majd az ölembe landol. Gondolom valami brutál csillapítás lehet a vasakban, bár ez a bemutatón marhára nem jött át, a jármű szépen leköveti a domborzatot. Tehát a kaja az ölemben van.
Látványban nem lesz hiány, de a többi valami...
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
pl. Hullajó?
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"Aki ismeri Jakson papa munkásságát és ezt a művet..."
Éppen mert sajnos ismerem P. Jackson munkásságát, igencsak fenntartásaim vannak a filmet illetően.
Az eredeti művet nem ismerem, de nem is kell - Jackson a megfilmesítéskor úgyis saját sztorit kerít belőle...
Éppen mert sajnos ismerem P. Jackson munkásságát, igencsak fenntartásaim vannak a filmet illetően.
Az eredeti művet nem ismerem, de nem is kell - Jackson a megfilmesítéskor úgyis saját sztorit kerít belőle...
Ez nekem ilyen Wild Wild West szerű hülyeségnek tűnik, kicsit Mad Max-esítve (abból is az új, gagyi verzió).
A magam részéről feküdtem a röhögéstől a trailer alatt. 😊
A magam részéről feküdtem a röhögéstől a trailer alatt. 😊
már ettől az egy perctől is a fejem fogtam, persze lehet valami paródia vagy ilyesmi
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A Mad Max és az eredetiség? Az animék és az eredetiség? Könyörgöm, tapsoljuk meg! Amúgy szerintem a 20-30 éves fogyatékosok lesznek a célcsoport, szóval rád lesz szabva.
Aki ismeri Jakson papa munkásságát és ezt a művet, AZ nem fog csalódni, nagyon várom! 😊
Oké nézzük.... Mad Max és néhány anime összekutyulása a sztori.
Egyediség megint ZÉRÓ.
Már csak abban lehet bízni,hogy nem full cgi lesz vicceskedő beszólásokkal 10 éves fogyatékosok számára gyártva. (bár szerintem az lesz)
Egyediség megint ZÉRÓ.
Már csak abban lehet bízni,hogy nem full cgi lesz vicceskedő beszólásokkal 10 éves fogyatékosok számára gyártva. (bár szerintem az lesz)
El. Psy. Congroo.