37
-
#37 Na nem minta Lucas olyan spíler lett volna az I és II-vel... -
#36 Big Fish, Shawshank Redemption, L.A. Confidental, Blade Runner, Heat.
Elég széles a spektrum?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.24. 02:22:17 -
#35 -
bmw #34 +1 -
bmw #33 Nevedhez ujra hu maradtal mint mindig...
Akinek nem tetszik a film az sir? Mirol beszelsz vazzee??
A Disney fele verziok sokkal szarabbak mint elotte barmelyik... Mindegyik egy koppintas valamelyik regibol nincs egy loszar otlet sem mit csinaljanak mi a tortenet lenyege stb... -
kalapos01 #32 Ilyet sem hallottam még, hogy valaki azon sajnálkozik, hogy a Baljós árnyak készítője, Jar Jar Binks megalkotója nem vett részt a film elkészítésében. Az ember, aki Hayden Christensent tette meg Anakinnak. Adjunk hálát az égnek, hogy Rian Johnson készítette. Nyilván a többség szerint jó film lett, mindig lesznek sokan, akik hőzöngenek (de persze megnézték), gőzöm nincs, hogy nekem bejött volna-e, mert ilyesmiket képtelen vagyok megnézni, de abban biztosak lehetünk, hogy Lucasszal csak rosszabb lehetett volna.
Most komolyan, George Lucasról van szó! Arról a George Lucasról, aki 40 éve (NEGYVEN. ÉVE.) nem rendezett jó filmet. Nehogymár visszasírjuk.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.12.22. 14:05:10 -
#31 Kizárták? Magát zárta ki, amikor eladta. -
Gázfickó #30 Sajnos Lucas bácsi kiengedte a gyeplőt a kezéből. Eladta (számomra érthetetlen okokból) az egész hóbelevancát a Disney-nek. Ők meg szépen kizárták az öreget az új produkciókból. Ha halott lenne, most ezerrel pörögne a sírjában. Az új SW részek teljes mértékben Lucas-mentesek. Ez meg is látszik rajtuk. A Ctrl+C Ctrl+V Disney (youtube-on rá lehet keresni az újrahasznosított meséikre is pl) új köntösbe öltöztette a jól bevált régi trilógiát, mert hát annyira tele voltak újabbnál újabb ötletekkel. Televerték klisékkel, jellegtelen "színészekkel", becsomagolták friss CGI-be, és újratálalták. Köszönjük... -
ostoros #29 Abban vagy lemaradt, hogy Lucasnak köze nem volt a filmhez. Két éve ettől harsog az internet... -
lammaer #28 Hát, ha az ilyen lecsúszott stílusú embereknek tetszik akkor megértem hogy miért nem jött be nekem :D
Igen, komolyan gondoltam amit írtam. Ez egy remixelt, újramikrózott 4. és 5. epizód volt. -
csomi #27 Mert hulye vagy mint a segg, ha komolyan gondoltad amit irtal! -
lammaer #26 Miért is? Miért is? Miért is? Miért is?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.20. 11:54:50 -
ostoros #25 Le vagy maradva mint a borravaló. -
ostoros #24 Le vagy maradva mint a borravaló. -
ostoros #23 Le vagy maradva mint a borravaló. -
ostoros #22 Le vagy maradva mint a borravaló. -
lammaer #21 Most jöttem meg a moziból, engem felháborított hogy újdonságnak/eredetiségnek még a nyomait sem lehetett megtalálni a filmben.
Ilyen szintű pofátlanságot amit Lucas művel... egy-egy jelenet majdhogynem valamelyik előző rész újratextúrázott változata is lehetett volna (pl a barlangi repülés, mintha csak a halálcsillagban lett volna, még a végén a nagy "reaktorkamra" is megvolt).
Nevezhetnek trollnak, de szerintem Lucasnál és csapatánál nagyobb trollt a hátán még nem hordott a föld. És tán még a galaxis se, se most se réges régen egy messzi messzi galaxisban... -
Relixo #19 SG nyomoronc vezetőségnek:
Hiába erőltetitek és próbáljátok erőszakkal beleégetni az emberek agyába,hogy "márpedig ez jó és ha nem tetszett akkor hülye vagy."
Ez is csak a ti nulla ízléseteket és idióta stílusotokat igyekszik bemutatni SG-sek,de legalább van önkritikátok ! A sekélyes szartól nem adjátok alább jó látni! :D
Amelyik hülye gyerek SW fanotok kirakta ezt a cikket az menjen azt szarjon sünt,de olyan igazán keményen bélszaggató aranyér kifordítós módon!!!
Troll SG törölhetitek ezt is a bejegyzésből addig már úgyis látták jó páran mire a kedves admin troll alvó kollégátok kifárad a barlangjából és lekapja! -
Daditsx #18 Számomra 7/10. Ahhoz képest milyen hosszú volt nem sok minden történt benne. Sok harc volt ami látványos, de ennyi. -
#17 Némi tudathasadás jelét vélem felfedezni, hogy ebben a cikkben, "hülye akinek nem tetszik" álláspont jön át, amíg az SG nagy kritikája a filmről viszont elég negatívra sikeredett.
;) -
Ender Wiggin #16 tehát akinek nem tetszik, az troll? mi a fasz, ízlés-náci az sg? -
Agyturbinikusz #15 Ezt elfogadom ez a velemenyed, en kerdeznem mondj 5 filmet ami szerinted igen is jo, csak kivancsisag :) -
#14 Pedig óriási sikernek tűnik, igen erős nyitó hétvégét produkált. Persze majd a folytatás dönti el, siker lesz-e, bár elég szép lenne minden idők 2. legjobb amerikai startjával megbukni. :)
Más kérdés, hogy nekem se tetszett. -
#13 Az otherworld-ös srác viszont jól elkapta a lényeget. Végre tudtam röhögni is. Bár vetítés közben ilyeneken röhögtem kínomban, hogy Leia mindjárt odafordul Rey-hez, megszólal, hogy "Én vagyok az anyád", és villámokat szórva beleugrik a szakadékba. :D Ilyen szinten volt értelmetlen össze-vissza kavarás az egész. -
#12 Nekem is ez volt a bajom. Az előzőnél sem volt kifogása, mikor én, mint nem kritikus is látom, hogy filmMŰVÉSZETILEG egy fostaliga az egész. -
pddchris #11 Nekem tetszett. Csak hosszú volt! -
#10 Igen, a "tetszett" kritikát láttam még mielőtt megnéztem volna a moziban. Mondjuk ott már gyanús volt a dolog, hogy neki az előző résszel sem volt baja, de nem fordítottam neki elég jelentőséget. A remény hal meg utoljára. Hát most meghalt... -
#9 Pedig inkább csalódás lett ez a film.
/egy Star Wars rajongó/
Egyébként szombaton, mikor én is értékeltem a filmet az IMDB-n még 8,1-en állt a film. Ma már "csak" 7,9.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.12.18. 18:32:34 -
Vanek úr #8 Ha valaki valamit nem úgy lát, nem azt érez, mint mi, akkor az már troll. Grat SG.hu! -
#7 Neki tetszett.
Neki nagyon nem.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.18. 18:22:53 -
#6 3. lehetőség, hogy a trollok is lejjebb húzták a metascore-t, és a fizetett emberek is feljebb tolták a iMDb-n a nézői véleményeket.
Én nem ismerek személyesen senkit sem, akinek tetszett a film, és őszintén szólva elképedve állok az "óriási siker" előtt. Nem a Disney-t szidom, sőt nem értékeltem sehol semmit, de hogy nem óriási siker (pl. nálam), maximum egy középszerű film, és egy elrontott SW film, az biztos. Persze úgy vettem észre, hogy az "elrontás" legszembetűnőbb oka többek között az előzményfilmtől való eltérés is. -
#5 Félelmetes, hogy a szutyok ébredő erő top 250 filmben benne van. Egy átlag alatti tetves remake... Lol... Az imdb top 250 listán egy rakás (szerintem) hulladék film van. -
scagnetti #4 Ez a kattvadász cím!!!
Egyébként szépen , de lassacskán lejjebb megy az imdb pontszáma is. Na nem mintha ez jelentene valamit is, vagy várjunk csak? Lehet hogy mégse olyan jó? -
#3 Mi van...?
http://www.metacritic.com/movie/star-wars-episode-viii---the-last-jedi
http://www.metacritic.com/movie/star-wars-episode-vii---the-force-awakens
A szutyok ébredő erőt is magasabbra pontozták ennél. Hát, én akkor csak azért nézem meg, hogy fikázhassam... :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.18. 16:22:42