10
-
M2 #10 Erősen visszafogott órajelen ketyegő cpu-ra gondoltam, vastagabb házban, mint a mai telefonok. Negyed akkora felbontású OLED képernyőt kellene csak meghajtania.
Meg is nézem, hogyan működik ez a Kínában összerakós dolog. -
#9 Itt most alapvető probléma, hogy 3 collon negyed akkora akkumulátor fér el mint 6 collon ami a cpuban a csúcshardvert kizárja.
persze attól még lehetne benne pl csúcs kamera, jó anyagösszerakás ... rakd fel az ötletedet a kickstarterre. -
#8 Dual sim-es iPhone. Juheee! Abból veszek végre. -
M2 #7 Megértem az igényedet, de miért csak te vagy kiszolgálva?
Miért nincs 3,5 colos kijelzővel, mai technikai szinten összerakott okosteló? Tényleg csak én látok itt piaci rést? -
CairoJack #6 Nekem meg 4,5 lenne az ideális, de olyat senki sem gyárt csúcs hardverrel. -
igazamvanvagyig #5 Persze a túl nagy méretűt én sem szeretem de kis kávával (iphone x)mint pl lg v30 nem is olyan nagy a telo -
igazamvanvagyig #4 Nekem meg 6 inch-esnél nem tudnak kisebbet eladni:) -
cateran #3 Hat ja,, a Shinkansen gazdasagelenkito hatasa ilyen szempontbol nagyon durva. Nagy sebesseg megfejelve brutalis pontossaggal....1 magyar szamara tiszta sc-fi.... -
Cat #2 Fokozatosan Ázsia válik a legnagyobb piaccá, ott pedig a nagyobb példányok mennek, mert sokaknak egyszerűen nincs is hagyományos számítógépük. Ülnek a metrón/buszon, nyomogatják, zenét, hallgatnak, videót néznek, ennél pedig a nagyobb a jobb (nem úgy, mint telefonálásnál). Budapesten is így van, de itthon max. félórás ingázásnál nem számít, míg pl. Tokióban simán utaznak reggel másfél órát a munkahelyre, és este haza. És milliókról van szó, akik ráadásul nagyon jól keresnek. -
M2 #1 Leszarom. Nekem az SE-nél nagyobb telefont nem fognak tudni eladni...