Még nagyobb iPhone jön jövőre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erősen visszafogott órajelen ketyegő cpu-ra gondoltam, vastagabb házban, mint a mai telefonok. Negyed akkora felbontású OLED képernyőt kellene csak meghajtania.
Meg is nézem, hogyan működik ez a Kínában összerakós dolog.
Meg is nézem, hogyan működik ez a Kínában összerakós dolog.
Itt most alapvető probléma, hogy 3 collon negyed akkora akkumulátor fér el mint 6 collon ami a cpuban a csúcshardvert kizárja.
persze attól még lehetne benne pl csúcs kamera, jó anyagösszerakás ... rakd fel az ötletedet a kickstarterre.
persze attól még lehetne benne pl csúcs kamera, jó anyagösszerakás ... rakd fel az ötletedet a kickstarterre.
A
Dual sim-es iPhone. Juheee! Abból veszek végre.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Megértem az igényedet, de miért csak te vagy kiszolgálva?
Miért nincs 3,5 colos kijelzővel, mai technikai szinten összerakott okosteló? Tényleg csak én látok itt piaci rést?
Miért nincs 3,5 colos kijelzővel, mai technikai szinten összerakott okosteló? Tényleg csak én látok itt piaci rést?
Nekem meg 4,5 lenne az ideális, de olyat senki sem gyárt csúcs hardverrel.
Persze a túl nagy méretűt én sem szeretem de kis kávával (iphone x)mint pl lg v30 nem is olyan nagy a telo
Nekem meg 6 inch-esnél nem tudnak kisebbet eladni😊
Hat ja,, a Shinkansen gazdasagelenkito hatasa ilyen szempontbol nagyon durva. Nagy sebesseg megfejelve brutalis pontossaggal....1 magyar szamara tiszta sc-fi....
Fokozatosan Ázsia válik a legnagyobb piaccá, ott pedig a nagyobb példányok mennek, mert sokaknak egyszerűen nincs is hagyományos számítógépük. Ülnek a metrón/buszon, nyomogatják, zenét, hallgatnak, videót néznek, ennél pedig a nagyobb a jobb (nem úgy, mint telefonálásnál). Budapesten is így van, de itthon max. félórás ingázásnál nem számít, míg pl. Tokióban simán utaznak reggel másfél órát a munkahelyre, és este haza. És milliókról van szó, akik ráadásul nagyon jól keresnek.
Leszarom. Nekem az SE-nél nagyobb telefont nem fognak tudni eladni...