10
  • M2 #10
    Erősen visszafogott órajelen ketyegő cpu-ra gondoltam, vastagabb házban, mint a mai telefonok. Negyed akkora felbontású OLED képernyőt kellene csak meghajtania.

Meg is nézem, hogyan működik ez a Kínában összerakós dolog.
  • zola2000
    Itt most alapvető probléma, hogy 3 collon negyed akkora akkumulátor fér el mint 6 collon ami a cpuban a csúcshardvert kizárja.

persze attól még lehetne benne pl csúcs kamera, jó anyagösszerakás ... rakd fel az ötletedet a kickstarterre.
  • Glutamin
    Dual sim-es iPhone. Juheee! Abból veszek végre.
  • M2 #7
    Megértem az igényedet, de miért csak te vagy kiszolgálva?

Miért nincs 3,5 colos kijelzővel, mai technikai szinten összerakott okosteló? Tényleg csak én látok itt piaci rést?
  • CairoJack
    Nekem meg 4,5 lenne az ideális, de olyat senki sem gyárt csúcs hardverrel.
  • igazamvanvagyig
    Persze a túl nagy méretűt én sem szeretem de kis kávával (iphone x)mint pl lg v30 nem is olyan nagy a telo
  • igazamvanvagyig
    Nekem meg 6 inch-esnél nem tudnak kisebbet eladni:)
  • cateran
    Hat ja,, a Shinkansen gazdasagelenkito hatasa ilyen szempontbol nagyon durva. Nagy sebesseg megfejelve brutalis pontossaggal....1 magyar szamara tiszta sc-fi....
  • Cat #2
    Fokozatosan Ázsia válik a legnagyobb piaccá, ott pedig a nagyobb példányok mennek, mert sokaknak egyszerűen nincs is hagyományos számítógépük. Ülnek a metrón/buszon, nyomogatják, zenét, hallgatnak, videót néznek, ennél pedig a nagyobb a jobb (nem úgy, mint telefonálásnál). Budapesten is így van, de itthon max. félórás ingázásnál nem számít, míg pl. Tokióban simán utaznak reggel másfél órát a munkahelyre, és este haza. És milliókról van szó, akik ráadásul nagyon jól keresnek.
  • M2 #1
    Leszarom. Nekem az SE-nél nagyobb telefont nem fognak tudni eladni...