15
They Are Billions
  • chris0000
    #15
    hi. huh de nem egyszerű a játék.. az első pályát biztos újrakezdtem vagy 20x. már hülyét kaptam, de annyira jól összevan rakva szerintem a játék, h mostanra meg már elég addiktív lett számomra.. nehezen lehet letenni... és hol vannak még a fejlesztések ami még most lett elérhető.. az 5-ös szintű pályák.. gyakorlatilag nem szabad hibázni mert véged van... 1 kis rohadék zombi is ki tudja nyírni az egész játékot, mert hirtelen láncrakcióba beindul a fertőzés... tényleg baromi jól meg kell tervezni minden lépést.. kicsit frusztráló, h időre kell teljesíteni a pályákat, meg nincs mentés csak az aktuális és vagy tudod folytani vagy kezdheted előröl... az első pályánál is kicsit eröltetettnek éreztem, h legyen 400 a populáció mert az is DEFEAT ha nem! összességében most még nagyon tetszik... üdv.
  • raga
    #14
    Az utolsó hullám általában valahol mindig bejut, ekkor célszerű lebontani az összes házat, hogy a lakókból ne szaporodjanak illetve warehouse-t is mert annak az elfoglalása is a véget jelenti. A végekről a munka nélküli katonákat a főépülethez kell rendelni és lehetőleg dupla fallal körülvenni, ha van rá anyag.
  • ToxiMaxi
    #13
    Most úgy jártam, hogy egy viszonylag nagy területet bekerítettem, játék végéig lett volna hova terjeszkedni. Meg is érkezett a sokadik nagy hullám de nem oda ahova én vártam, hanem tovább mentek egy kapuval, ahol nem voltam felkészülve eléggé az embereim nem értek oda időbe nem volt dupla fal, ezért elbuktam egy olyan menetet, ami sanszosan elment volna a legutolsó nagy rohamig.... mérges voltam.
  • AKI94
    #12
    Ez sokszor így van, nem egy pályát buktam már emiatt :D
  • pett3rson
    #11
    Nekem is ott ment el az utolsó próbán. Nagyon jól álltam, a bázist 2 felől tudták csak megközelíteni, iszonyat védelemmel vártam őket, de még így is átrágták magukat rajta és letarolták a bázist, mint a szart :D ott törtek át ahol nem vártam volna...
  • ToxiMaxi
    #10
    Nekem a legutolsó próbálkozásnál a végső hullámban buktam el, amikor minden oldalról támadnak, pont elköltöttem egy nagyobb összeget fejlesztésre tök feleslegesen és nem maradt elég arra, hogy minden oldalról megfelelő védelmet építsek ki. Még azon az részen is áttörtek, ahol azt hittem erős a védelem. Ezután kezdtem egy újat, ami nagyon jó pálya leosztással rendelkezett de benéztem és 2 zombi besurrant és elérték a lakóházakat, onnantól csengettek és vége is lett.
  • AKI94
    #9
    Sziasztok!
    Nagy nehezen (6 vagy 7 újrakezdés után) megnyertem az első pályát :D rendesen érezni a feszültséget miközbe próbálod minnél jobban atombiztosra építeni a védelmet :)
    Utoljára szerkesztette: AKI94, 2018.01.02. 09:03:21
  • Ttom76HUN
    #8
    Sziasztok!
    Hihi, engem is megrektelnek iziben is a zombik, nehezen nem is próbáltam, 88 napot bírtam ki, jöttek már dagadt zombik is, ballisztám sem volt meg kőfal sem...
  • pett3rson
    #7
    Nekem baromi nehéz eddig :) és easy-n....

    Valahogy nem érzek rá a metódusra ahogy be kell osztani mikor mit építsek. na meg nem tudom megvédeni a várost. eddig mindig olyan pályákat ad, hogy majdnem mindenhol nyílt, az elején meg nincs annyi katonám, hogy minden rést lefedjek.
  • Hexex86 #6
    Jaaaa. Tényleg. Deakkoris
    Nekem nagyon bejön ez a stílus. Tök jó ahogy építkezel és, ha bővíteni akarod a városod akkor csinálsz egy "tisztító" brigádot és elkezded kiirtani a rengeteg zombit, hogy helyet csinálj. Na egy ilyen bővítésnél egy kisebb zombi csoport valahogy erőre kapott és bejutott a városba és sorra fertőzte meg a lakosságot. Nem is tudtam megmenteni. Egyre több zombi volt és egyre kevesebb katonám. Le is tarolták a városom. Tök érdekes élmény volt. Bejövős ez a zombis fertőzöttes cucc.
  • Andriska86
    #5
    Elvileg még csak Survival mód van a játékban, azért egy élet.
  • Hexex86 #4
    Elég jópofának tűnik bár lehetne egy save,load game pont. Vagyis ne ez az "egyéletes" dolog. :)
  • raga
    #3
  • raga
    #2
  • raga
    #1
    Mivel még nincs ilyen téma muszáj nyitnom ennek az érdekes játéknak. Egyedien ötvözi az RTS és a tower defense stílust nagyon hangulatos grafikával.

    Ja jelenleg még The Early Access fázisban hozzáférhető a STEAM-en.