28
  • ostoros
    ;)
  • Grifid71
    És el is olvastad amit belinkeltél? Hülyegyerek, olvasd is el...
    Tetsuo, te is okos vagy mint ostoros.
    Az idióta trió ismét okoskodott egy jót.
  • Tetsuo
    Minderre már a #3-ból lehetett következtetni. ;-)
  • gforce9
    Értelmeztem.

"bárki is beperelte volna a kormányzatot vagy az NSA-t, hogy visszaéltek volna az adataikkal."

https://www.washingtontimes.com/news/2016/dec/7/wikipedias-nsa-lawsuit-heads-to-federal-appeals-co/

ennyit erről.... nem gondoltam volna, hogy Ostorossal bármiben is ennyire egyet tudok érteni
  • ostoros
    Köszönöm szépen, hogy bemutattad, mennyire buta Vagy.
  • Grifid71
    Tudjuk Texas nem az USA része...na azt hittem nincs ennél lejjebb a tudásod Mariana-árkában...belátom tévedtem, te sokkal hülyébb vagy a sokévi átlagnál.
  • Grifid71
    Szövegértelmezési problémáid vannak, fuss neki a kezdetektől és próbáld értelmezni a leírtakat.
  • Tetsuo
    Próbáld értelmezni amit írtam.
  • gforce9
    Amit írtál annyit jelent, hogy te nem hiszed, hogy illegálisan jelenleg is lehallgat !minden ország! mindenkit, amire lehetősége van és érdeke fűződik hozzá. Nos az, hogy te mit hiszel, annak a legkisebb relevanciája sincs. Amikor egy koszos gyártó simán meglépi, hogy egy eszköze lehallgat adatot továbbít a felhasználó beleegyezése nélkül, majd pont a titkosszolgálat, államvédelem stb. az nem fogja megtenni. Lol. Ez a naivitás csúcsa :)
  • ostoros
    1. Texas nem az USA.
    2. Az EU nem Európa.
  • Grifid71
    Ugye tudod, hogy az EU-ban nincs halálbüntetés de az USA-ban van.
  • Tetsuo
    "Amúgy szerintem a pali igen is hazaáruló és ki kellett volna végezni a picsába."
    Van egy ilyen aspektus is, bár eszerint európaszerte irtani kellene az amerikai kémeket. Érdekesebb lenne a napi sajtó, az biztos.
  • Grifid71
    Megnyugtató ahogyan összemossátok a hivatalok működését és az NSA működését. Legalább tisztában lennél valamelyest azzal, hogy mire készült és mire használták.
    Mond csak hallottál te már az Echelon rendszerröl? Mielőtt teljesen hülyét csinálsz magadból, az 1972-ben indult. A Snowden által kiborított bili nem más mint az echelon 2013-as lezárását követő új rendszer. (Amúgy szerintem a pali igen is hazaáruló és ki kellett volna végezni a picsába.)A hagyományos megfigyelési rendszerekre vonatkozó szabályok szerint működött törvényesen, azonnali jelzést csak a kulcsszavak elhangzásakor/leírásakor adott és azonosította a küldő és fogadó felet, majd valaki döntött a szöveg alapján, hogy veszélyes lehet vagy sem és a döntés alapján megkapták az adatokat az arra illetékes szervek. Az hogy akár vissza is élhettek vele, az nem hozott semmi újat a történetbe amihez hozzáférhetnek azzal nem elképzelhetetlen hogy valaki megpróbál visszaélni, ez emberi tényező és nem emlékszem hogy bárki is beperelte volna a kormányzatot vagy az NSA-t, hogy visszaéltek volna az adataikkal.
  • gforce9
    " Az amcsiknál pedig kérik a hozzáférést, sőt ha hiszed ha nem, általában az államügyész kéri."

Igen az NSA botrány és hasonló lehallgatási botrányok meg csak úgy kitalációk.

Minden ország bevet mindent az érdekei érvényesítéséhez, ami az eszköztárában van, ez a realitás. Amerika eszköztára sokkal nagyobb e téren is. És nem szokott félni a használattól.
  • Tetsuo
    Rosszul tudod. Az Egyesült Államokban kötelező megfelelni a nemzetbiztonságnak, ha stratégiai cégről van szó. A "megfelelés" részletei pedig nem nyilvánosak.
    Nem is lenne normális működésű állam, ha ez nem így lenne.

Már nem tudom, mi van az aláírásomban (mindjárt megnézem), de én nem akarok putyini "demokráciát", ahogy nem akarok liberális vagy bármiféle "demokráciát" sem. Bár, ha e-kettő rossz közül kell választani, akkor nyilván az előző nacionalista vonalra szavaznék.
    Sajnos a tapasztalatom és műveltségem révén nem hiszek abban, hogy helyre lehetne hozni a baloldali ámokfutást és a globalizáció pusztítását, tehát nem tartom valósnak azt az elképzelést, hogy még létre lehet hozni egy jól működő társadalmat.
    A diabolikus rombolást és romlást csak lassítani lehet, ami viszont egy normális ember kötelessége.
  • Grifid71
    Nincs ott semmi különbség, csak az oroszoknál kötelező és minden szolgálat korlátlanul kutatgat minden felhatalmazás nélkül. Az amcsiknál pedig kérik a hozzáférést, sőt ha hiszed ha nem, általában az államügyész kéri. Bár náluk is lehetnek kivételek, de azok a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő egyének akiket a hazafias törvényre hivatkozva figyelnek a szolgálatok és ott nem is kérnek hozzáférést csak simán betörnek.
    Az aláírásod miatt pedig egyszerűen muszáj mondanom: Tudod, ti is az orosz putyini "demokráciát" akarjátok, de ha eljön vajon ti magatok túlélitek-e?
  • end3
    Csak hozzátenném az előttem szólók véleményéhez, hogy minden Internet Security szoftver kezeli a tűzfalat a Windows beépítettje helyett, - és ennek segítségével is, - remote-elérési lehetőséget biztosít a cég számára a védett géphez. (Akár egy TEAM-Viewer.) - Ha "megdöntik" a védelmi szoftvert, szabad bejárási lehetőséget biztosíthat független csatornán a gépre. Volt már a "kezeim között" néhány "tetszhalott", megtört Panda, ESET. (Végül is ezért "frankó", az eredetileg "fizetős" biztonsági szoftvert, warez beszerzésből és így "unlockolt" változatban a gépre tenni.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2017.12.15. 09:42:25
  • end3
    Nekem a "Kaspersky-biztonságból" az maradt meg, hogy pár évvel ezelőtt hosszabb időn keresztül dolgoztak a fejlesztők a saját, "valakik" által lefertőzött rendszerükön, mire megszülték a nagy felfedezést, hogy "akasztják a hóhért". (Elég szappanopera-szerű történet volt.)

("Biztosan"..., saját biztonságuk érdekében, Ők meg amerikai v. izraeli biztonsági szoftverekkel védték a fejlesztői tevékenységüket. Ha jól emlékszem, valamilyen "Stuxnet"-szerű ipari féregvírus volt... - Kerestem forrást, de az első "gyors menetre", a netről eléggé "kiírtódott" a sztory...)
  • cateran
    Ezen allitasodat semmi, de semmi nem tamasztja ala a 2 kommentedbol..az ellenkezojet mar inkabb....

gforce9: Az emberek csont nelkul bekajalnak mindent, amit a politikusok mondanak...ne legyenek nagy elvarasaid, szvsz az emberiseg jo 70-80%-a tajgetosz pozitiv...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.14. 18:52:32
  • gforce9
    Általánosságban elmondtahó, hogy minden pluszban feltelepített (akár védelmet szolgáló) szoftver biztonysági kockázatot is rejt.

Aki meg azt hiszi, hogy bármely nagyobb szoftvercégnek - amelyik biztonságtechnikai szoftvereket gyárt vagy épp a nagyméretű userszámmal sok adatot birtokol -, nincs megállapodása az adott otszág titkosszolgálatával, védelmi hivatalával stb. Az szimplán hülye. :)
  • Tetsuo
    Akkor uzsgyi vissza a suliba! Úgy tűnik, sokat esett a színvonal az ELTE-n is...
  • Tetsuo
    Honnan veszed, hogy ott "durvább", ráadásul "sokkal durvább"? :-D Kevés az olyan ember, akinek mindkét helyre bejárása van, még jó, hogy itt vagy és elmondod a különbségeket.

Hogy Ámerika nem használ orosz vírusírtót, szerintem az alap lenne a vírusok megjelenése óta, ahogy az oroszoknak is jót tesz, ha elkerülik az amerikai szoftvereket amennyire csak lehet, sajnos teljesen nem lehet.
    Mindkét oldal, illetve kb. minden ország kémkedik olyan módszerekkel, amivel csak tud. Több, mint valószínű, hogy az Egyesült Államok és néhány szövetségese (a Five Eyes többi tagja és Izrael) nagyságrendekkel megelőzi Oroszországot mind a ráfordított erőforrásban, mind kiterjedségben.

Magyarországnak mindkettőtől és még a németektől is illene tartania, többek között.
  • tom_pika
    Humort és illemet ott nem tanítottak, az mindenesetre most kiderült.
  • ZenMillitia
    Tetsuo:
    valoszinuleg, ELTE IKn tanultam, nem idiota hitspaces zenesz vagyok, te szerencsetlen gyoker.
  • tom_pika
    Mindegy, jó lesz nekik a McAfee is...

https://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg
  • Grifid71
    Az oroszoknál sokkal durvább a backdoor megosztási kötelezettség az állam felé, és tuti hogy kémkednek vele a ruszkik. Ez kivételesen jó döntés volt. (irónia on)Te használd nyugodtan, hiszen szövetségesek vagytok. KGBéla után szabadon.(irónia off)
  • Tetsuo
    Talán mert nálad "user error" van?
  • ZenMillitia
    ez a fos kaspersky egy akkora fake fos hogy ordit. eddig csak rontott a gepemen, nem ertem miert nyeli be a sok birka h ez nem fos