5
 • Cat #5
  Másrészt meg minden ország büszke a saját leletére, és nem hagyja veszni. Jó példa erre a magyar Samu, enélkül senki nem ismerné Vértesszőlős nevét.
 • Sequoyah
  #4
  Az iras szerint a lelet szokasosnal nagyobb teljessege ami segiti a tudosokat a megertesben. Ha masban nem is, legalabb az eddig mar ismert dolgok megerositeseben.
  Amugy ok sem tudhatjak hogy van-e benne valami tudomanyos szenzacio, amig ossze nem rakjak...
 • NEXUS6
  #3
  Kérdés persze, hogy mennyi a tudományos értéke ennek a jelentős erőfeszítésnek. Egyrészt mivel ausztralopithekuszokból viszonylag jól el vagyunk látva leletanyag szempontjából, másrészt a vele párhuzamosan élő az ember valódi közvetlen ősének tekinthető emberfélékből viszont elég kevés lelet van. Az ausztralopithekuszokat inkább mellékágnak tekintik.
 • Sequoyah
  #2
  Ezek szerint a cikknek csak az elso mondatat olvastad el, aztan gorgettel is le, hogy kommentelj...
  Olvass tovabb eloszor, pontosan le van irva miert tartott 20 evig.

  Az is le van irva, hogy nem 20 ev X 365 nap X 8 ora munkarol van szo, hanem lehetnek benne jokora lyukak is, amikor allt a munka, mert kulcsfontossagu darabok meg nem voltak megtalalva.
 • MasterMason
  #1
  Nem kapkodták el a dolgot, 20 évig dolgoztak azon (persze állami pénzből), hogy összerakjanak egy csontvázat?!... Elnézve azokat a csontokat, azért nem lehetett ez akkor puzzle, hogy 20 évig tartson kitalálni melyik csont hova való?
  Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.12. 14:05:14