4
 • takysoft
  #4
  Egyetértek Enderrel abban, hogy sok újdonság nincs.

  "az alaposan félresikerült Syndicate"
  A Syndicate nem sikerült félre. Emlékeim szerint egész nagy siker volt. Nekem is felettébb tetszett, imádtam játszani vele.

  Amiben nem értek egyet Enderrel, hogy a színvonal ugyan konstans, de nem rossz. Egy 10-es skálán, ahol ugye a Witcher 3 a 10... ez is megvan legalább 8.

  A világ ÓRIÁSI. A Syndicaste világa sokkal-sokkal kisebb. Ténykérdés, hogy London, és annak megfelelően sokkal részletesebb is, mint itt a tonnányi autogenerált sivatag, de a sivatag is meg van töltve élettel, hogy ne unatkozz benne. És még egyszer mondom. óriási.
  Közel 10 órám van a játékban már, és tény, hogy felfedező típus vagyok, aki eltököl a dolgokkal, de hogy 3 óra játék után jutottam el főcímig... azért az laza :D

  Egyelőre felfedezgetés megy, a fő questet hagyagolom, ennek megfelelően Alexandriába se mentem el még. De kerestem kincset a Sphinx alatt, és megmásztam a Gízai piramisokat.

  Ez a játék nagyon jó szórakozás. A Syndiacte is az volt. Szeretem ebben a sorozatban, hogy konstans jó színvonalat hoz. A Unity bug-tengeréből szerintem tanult a Ubi... Az Origins-ben eddig csak egy grafikai glitch-et láttam, ami mondjuk ronda volt, nagy piros függöny jött le az égből, de miután elfutottam párszáz métert, majd vissza, eltűnt szépen.

  Nekem az AC3 nem tetszett. Nem volt sok mászható épület, eltűnt a parkour érzés.
  Az AC1-et anno szerettem, de a 2 után már nem jó visszanézni rá.
  AC2 remek. az első kiegészítő is (második nem annyira)

  Black Flag-gel nem sokat játszottam, csak havernál próbáltam, de nem rossz. Majd valamikor belenézek alaposabban.
  A Rouge teljesen kimaradt nekem, a Unity pedig olyan bugos volt, hogy nem bírtam játszani vele, később meg nem nem érdekelt.

  Én komolyan úgy érzem, hogy a Ubi most mérföldekkel az EA előtt ját stabilitásban és minőségben (Battlefront, ME: Andromeda problémák... stb.)

  A grafikával nincs gondom. Beszaggatást se tapasztaltam. Persze a nagyvárosokban kicsit kevesebb az FPS, de ez normális.
  4K Ultra grafikán nyomom, de a rendering resolution-t vissza kellett venni 90%-ra, hogy ne essen le sehol 40fps alá. Konstans jó teljesítményen megy (Vega64)

  Steam-en játszom egyébként... és meglepő, hogy mien "seamless" a uplay és a steam egymásba integrálása. Egyszer se volt gond vele. Ahogy indítom a játékot, indítja magának a uplay-t, szinte észre se semmi, hogy ott van a háttérben.

  Ha már rá vagyok kényszerítve, hogy uplay-t használjak, szerintem ez a lehető legkellemesebb módja.

  Szóval ja, komoly változások nincsenek a játékban.
  De könyörgöm, hány kiadó szúrta már el a játékait azzal, hogy rossz változásokat erőltetett a népre?
  Amit én tudok mondani, hogy nem volt olcsó játék (meg 20%-os akcióban sem), de szerintem megéri beleinvesztálni, mert jó móka.
  És lesz az még sokkal olcsóbb is.
  (legközelebb a türelmetleneknek a christmas sale-en, ha steam-es változat érdekel... ha elég a sima uplay, akkor mindenfelé vannak olcsóbb kódok)

  Vagy vársz egy évet és megvan féláron.
 • chris0000
  #3
  a black flag talán ingyenes dec.12-től ubisoftnál egy ideig.szerezze be aki akarja.
 • hawkie22
  #2
  Játszottál vele? Vagy csak a cikk alapján született a hozzászólásod? Azt ajánlom, próbáld ki, megéri. Játék közben teljesen más élmény, mint az eddigiek. Nekem eddig közel 70 órám van benne, és még 30%-nál se vagyok.
 • Ender Wiggin
  #1
  Magyarul semmi sem változott, csak a helyszín. RPG eddig is volt (a Syndicate-ban konkrétan a "fejlődésfa"), beakadni eddig is beakadt a tereptárgyakba. Beszaggatott eddig is a grafika. A harcot is vagy 6x újragondolták már a sorozatban, eddig is. A fő történetszálat is teljesen elhanyagolták, szétbarmolmolták már, ami a jelenben zajlott, ebben már animus sem kell az "utazáshoz". Jóvanakkor. Szép-szép, de tök üres.