Imádják a magyar nézők A Viszkist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is orbán oldala lett, hogy nem lehet leírni az igazat, mert fáj és törlitek? Akkor sem tudom máshoz hasonlítani, mint a zsidó filmhez aminek szintén ilyen felhajtást csaptak és egy rakat szar film!
Nemigen, A Viszkis eddig a negyedik legsikerresebb Vajna-film, de miért fájna ez bárkinek is?
Te még nem láttál rohadt jó filmeket aljas emberekről, gyilkosokról bűnözőkről, népirtókról? Gyerek..., welcome to the real world. Nem a rablót imádják, hanem a filmet vagy a történetét.
A Vajna-éra minden filmjénél sikeresebb. Ez nagyon fájhat valahol valakinek...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mi a gondod, a GTA is miről szól már. Carmageddon? Csomó film készült már szintén bűnözőkről, így megy ez. Nekem se szimpi, dehát széllel szembe ... és az is tény, a híradóban is a negatív hír a hír, az hogy minden frankó a kutyát nem érdekli. De ha száz halott vagy ezer, az frankó, lehet rajta hüledezni. Balesetnél is lelassít a legtöbb autós és jól megnézi, hátha lát hullát - aztán csodálkozik ha hátulról megtolja a másik bámészkodó. Sorolhatnám már, ilyen az ember sajnos.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Egy aljas rabló... a mai világban mi mást imádhatnának az emberek? Megy a szirupos porhintés mindenhol, de a lélek igazi tápláléka ez. Bárcsak ki is mernénk mondani, mert az ilyen rejtett tulajdonságok pl. egy konfliktusban elég ocsmány módon buknak aztán felszínre.