2
  • Ender Wiggin #2
    Én már a Halo-őrületet sem értettem. Amit PC-n lehetett játszani az az ultragagyi kategória volt. Azóta a grafika jobb lett, de ennyi.
    De Destiny 2 elég jól fogyott konzolokon. A PC nyilván jelentéktelen lesz ehhez képest.
  • bosco05 #1
    "A Destiny 2 rengeteg tartalmat kapott" ? Ezt hol kell keresni? :D Adott egy délután alatt végigtolható sivár sztori, ami nagyjából Asylum szinten van megírva, utána minden tartalom csak ismétlődik, kivéve a Raid... A játszható karakterek szinte ugyanazt tudják, nincs egy support, egy tank, se semmi, kicsit mások a képességek aztán víz.

    "A Destiny 2 a mesterséges intelligencia terén különösebb problémákkal nem rendelkezik" Az AI olyan buta ebben a játékban, hogy az valami félelmetes. Semmi extrát nem hoz. Az ellenfelek nem játszanak össze, nem csinálnak semmit csak lőnek...

    A játék egyetlen szerencséje, hogy nem nyomon követhető a játékosbázis alakulása hivatalos forrásból, mint mondjuk a steamcharts. Elég nagy lejtőt rajzolna ki a grafikon.

    Összességében a grafika valóban szép, a hangulat is jó, ahogy a kezelőfelület is, de a sztori vér gyenge, tartalom szinte 0, ami van az is ismétlődik, félkézzel végig lehet tolni, nehézség csak a raideknél van benne. A karaktereknek semmi értelme, mind ugyanazt tudják, változatosság 0, a multiplayer értelmetlen casual bohóckodás és az AI kőbuta.

    Ezzel szemben mondjuk egy Warframe-ben az AI pl összejátszik, elbújik, reagál arra ha rázoomolsz a fejére, mert észreveszi és menekül stb... Milliárd opció van a karakterek terén és mindegyik más, van support, tank, stb... Van értelme mást választani. A sztorija 10x, de lehet 15x hosszabb mint ennek és még valamennyi értelme is van, továbbá folyamatosan beépül a játékmenetbe, tehát van miért végigtolni. Pályából is milliárdszor több van és a küldetések is ezerszer változatosabbak. Összességében a Destiny-t minden riválisa a földbe döngöli, pedig nem sok van belőle. Annak jó aki nem keresi ebben a mély tartalmat, hanem csak a haverokkal akar 1-2 hónapig lőni valamire teljesen ész nélkül, minden kihívást nélkülözve :) Tudom, most le leszek ugatva, ahogy a topicban is megtörtént ez, de ez akkor is ennyit tud és nem többet. Vicces, hogy csomó hibáját lerta a szerző de a vér gyenge pontjainál is négyes osztályzatot kapott a kettes helyett. Nem tudom, hogy egy intelligencia, nehézségre ez hogy kaphat négyet??? A kettőt is alulról karcolja... A játszhatóság is jó esetben 2,5 és akkor jóindulatú voltam. Összesen a grafika meg a kezelőfelület ami talán hármasra rántja ezt az egész sivár kis valamit.