Megvan, mikor láthatjuk az új Hellboy-filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, pedig kíváncsi lettem volna a 3. részre. (Mert ugye az egészet úgy építették fel, hogy egy 3. rész mindenképp kellett volna a teljességhez.)
Kíváncsi vagyok ez milyen lesz, de nem tudom, hogy ha Guillermo Del Toroval nem tudták eladni a Hellboy világot, akkor Marshall-lal hogy fogják...
Kíváncsi vagyok ez milyen lesz, de nem tudom, hogy ha Guillermo Del Toroval nem tudták eladni a Hellboy világot, akkor Marshall-lal hogy fogják...
Mignola részvételen nem tudom, jelenet-e valami pluszt, mert végül is az első két film látványvilága is inkább Del Toro stílusát tükrözte.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kérdés, hogy ennyi idő után fog-e még annyi embert érdekelni, hogy ne legyen anyagilag zakózás.
Főleg hogy a rendező korábbi munkái, (Barlangot leszámítva) nem éppen voltak sikeresek.
Főleg hogy a rendező korábbi munkái, (Barlangot leszámítva) nem éppen voltak sikeresek.