32
  • morguldae
    #32
    Az is hülye, aki valós adatokat ad meg magáról bármelyik közösségi portálon! Köcsög börtönbe élünk már így is totálisan. Nem kellenek már a besúgok a sok idióta önként ad meg minden magáról...Röhej!
  • Szefmester
    #31
    Lehet a világvégi utolsó törzsfőnököt is ismered neten át, de azt a mondatot már nem tudod értelmezni hogy "jobb élőben találkozni" nem azt jelenti hogy csak ott lehet. Ha meg tudod oldani akkor hajrá! Ki tart vissza attól hogy leszervezz a japán, usa, vietnám, nigériai ismerősöddel egy kávézást? Senki, vagyis csak te magad!

    Én is paranoid lennék csak mert nem akarom megadni az infókat? Ha valaki meg akar tudni rólam valamit, akkor ELVÁROM hogy kérdezzen. A világ legaljasabb húzása a tudta nélkül infókat gyűjteni valakiről. Ha odajönne valaki hogy megkérdezze mikor vesztettem el a szüzességem megmondom, de ha azt látnám hogy az ablakpárkányon kukucskál befelé, már repül is a homlokához a baseball labda teljes erőből... Semmi joga kémkedni utánam senkinek, és rendkívül etikátlan magaviselet az ha arra kényszerítenek hogy minden infót ossz meg magadról csak hogy használhass egy szolgáltatást!

    Tokrafan jól írja, és én is ezt szoktam felhozni érvként amikor egy adásvételi csoportban a vita folyamán a profilom szólják le. Ha mondjuk Kovács Gergő néven lennék és látna egy random figurát akkor egyből hitelesebb lennék ugyanazzal a véleménnyel? Nap mint nap látom a valós arccal rendelkező profilokat felíratni a kretének listájára, és jelentgetik a rendőrségen mint csalókat! Miközben én a nem valid adataimmal a normálisak listáján tanyázom, mert volt pár adásvételem, és csak egy volt problémás, ahol az eladó kavart hogy most posta, nem posta menjek, elhozza, várjak, stb.. és a barátnőjére kente a szarkavarást!

    A társadalom részéről igen erős a nyomás arra hogy használja az embert ezt a fostalicska oldalt, had ne tegye már mindenki boldogságtól könnyes szemmel! Ha nem lennének a kedves tanáraim és ismerőseim akik nem ismerik az email-t csak az FB-t és emiatt minden.. MINDEN! tananyagot oda tolnak fel, ha nem lenne az a sok sok cég akik a nyereményjátékaikat a vásárlóiknak az FB-n! tennék meg (ami mint reklámfelület ritka szar) megint csak nem kellene ott lenni. Ha az IM kifejezés nem az fb messenger lenne a világ 70%-nak akkor lehetne használni mást is!

    A google-t használom, névvel, címmel, arccal, minden adattal... Miért? Mert hasznos dolgokkal könnyíti meg a mindennapjaim, és nem csak arra jó hogy cicás gifek áradatát lássam egész nap, meg néha egy egy üzenetet. Ez a kurva nagy különbség van a google és az fb között. Ha ezt sem fogod fel akkor teljesen reménytelen bárminemű vita veled a továbbiakban!
  • Skylake
    #30
    Haha, kezd a drágalátos Facebook túlmozogni! Mi a f*sz van Zuck, b*szod? Nem vetted be a tablettákat az Aspergerre, faszfej? NEM VAGY TE HATÓSÁG, B*ZMEG, attól hogy a nyugati világ polgárainak döntő többsége fent van a falansztereden, te baromarc! Vegyél már kicsit vissza te kretén!

    Semmi gond, te lófejű b*zigyerek, kapsz fotót! Sapek, napszemüveg jó lesz? Vagy előírod, hogy milyen szögből mit és hogyan? Lesz rá valami f*sza elnevezésű policy? A DNS-szekvenciámat zip-elve ne töltsem fel a sz*ros portálodra, hogy b*sznád az anyádat a ravatalon!

    Te k*csög, te akarsz izmozni ilyen dolgokkal? Örülj, hogy használják a baromi addiktívra feltolt, 10-15 év múlva személyiségi jogok megsértése okán akkor már keményen fingatott portálodat, és nézik a reklámokat, te szarházi! Mi kéne még te debil? Gazdasági értelemben neked csak az a fontos, hogy a sok proli nézze a tartalomba ágyazott hirdetéseket! És ezért még külön igazoltatni akarsz, te f*sszopó!? Személyi, TB kártya, adószám, bankkártyaszám és a hozzá tartozó összes adat, nem kéne? Állami rendszerekhez tartozó azonosítók, pénzintézeti azonosítók úgyszintén, fullba? Jó volna az is, mi?

    Képzeld el, ha ezt fullba nyomjátok, hót ziher lesz jövőben majd olyan fotomókoló szoftver, ami az user által feltöltött fotókból (amelyek eltérő emberek arcáról készültek), mixel majd egy fotót, ami kamuregnek épp jó lesz!

    Egyébként meg: aki trollkodni akar, anonim módon, az meg fogja tenni bármilyen ilyen és ehhez hasonló login enforcement policy esetében. Aki nem akar trollkodni, az pedig nem.
    Ezen a fórumon a fent látható az itt alkalmazott nevem. Lehetne Kovács István is, plusz kiírva az is hogy Bivalybasznád, Bivalybaszó út 1. félemelet 5. Na és? Ettől még ez lehet 1) ugyanúgy kamu 2) valódi, de lehet, hogy pont l*szarom, hogy ki mit gondol rólam valós nevemmel és címemmel. 45 bickóval úgy is pofánk*rom, aki megkeres és szájaskodik. Úgyhogy minden marad a régiben, oltok és osztok. Vagy eleve hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, nem is érdekel, én osztok és oltok. Jobb lett ettől a megoldástól a net? Nem. A fent lévő fotóval és valódi névvel rendelkező baromarcok így is pörgetik a kék f*szságot: odaböfögik gond nélkül a legszélsőségesebb véleményeket bármilyen témában, és feltöltik a legundorítóbb tartalmakat úgyszintén bármilyen témában! Ezért kérdezem, hogy nem egy national security letter okán akarjátok ezt bevezetni, drága Zuck?

    Azok akik azt gondolják, hogy egy FB típusú szolgáltatásnak valamiféle joga lenne elkérni a felhasználók nevét, és azt autorizáltatni a fényképpel, azok öltözzenek be szendvicsembernek, és a táblára elöl és hátul írják ki az összes személyes adatukat, és netes azonosítójukat!
  • wraithLord
    #29
    Többek között pont ezt akarják kiszűrni... Nem hiszem, hogy ez nem jutott eszükbe, hogy egy bot is képes képet küldeni....
    De mivel a bot nem tud magáról szelfit csinálni, a netről szed le egyet, és arról meg lehet állapítani, hogy a netről van. Pl. te is meg tudod valamilyen szintig ezt nézni a Tineye és hasonló algoritmusokkal. Csak a Zukiénak biztos jobb van.
  • kvp
    #28
    Az arckepeket nem taroljak, csak a biometrikus kodot amit generalnak belole. Ez azert jo, mert az osszes foton amit feltoltenek masok azonosithato az illeto. Tovabba ha ket ember probalkozik ugyanazzal a biometrikus koddal akkor lehet ujabb fotot vagy szemelyes adatokat kerni mindegyiktol.

    A megadott telefonszamot egyebket ellenorzik, kuldenek egy smst egy egyszeri pin koddal. Akinek okostelefonos kliense van ott a kliens magatol kuldi es elkapja az smst ha tudja, tehat rejtve marad az ellenorzes. Ekkor masolja le a kontaktlistat es a hivasi elozmenyeket is.

    A szemelyi/utlevel/jogsi masolatot akkor kerik ha hivatalos eljaras van valaki ellen. Ezt is keresztbe nezik a korabbi adatokkal es az usa biztonsagi megfigyelesi listajaval (belfoldi es kulfoldi). Vicces de mar azzal fel lehet kerulni (alacsony kockazati statuszba) ha valakit lekerdeznek hogy rajta van-e.
  • syn7h37ic
    #27
    Ez egy bullshit. Egy szkript, és a bot is fel fog tölteni egy random arcképet a netről.
  • barret
    #26
    5 perc alatt csinálhat új accountot,ennyi ideje gondolom lenne rá...
  • bunny
    #25
    FB egyre nagyobb baromságokat csinál, és én ennek örülök. Annyira szeretném látni, ahogy bedől ez az egész szarvár ...
    Haverom pl. úgy járt, valaki jóindulatú feljelentett a fb-nál, hogy nem valós a neve. Majd zárolták a fiókják és azt követelték, hogy küldje el a személyi másolatát, amihez eleve joguk sincs imho, max a rendőrségnek. Ő ezt megtagadta, így kizárták a saját fiókjából. 10 évnyi fotó, adminolt csoportokat stb. minden ment a levesbe egy jóindulatú feljelentő barom miatt. Annyit se kapott, hogy lementse az adatait! Egyértelműen látszott hogy nem bot, nem politikai bértroll, leszarták. Töltsd fel az életed, amiből aztán bármikor kizárhatnak! Ez bárkivel megtörténhet, és most ez a fotó, később esetleg kötelező mobilszám megadás azonosítással, anyjaneve lakcím ... menjenek a pi**ába és dőljenek be a francba. Nem fogok érte sírni.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.12.03. 16:16:54
  • TokraFan
    #24
    "Sajnos ha megnézed azokat az oldalakat, ahol facebook fiókkal lehet csak kommentelni, általában azok a legdurvább kommentek, amiknél kamunév van, nincs kép stb..."

    Ha látsz egy fotót és mellé egy nevet, arról te honnan a f*szból tudod megállapítani, hogy valós vagy sem? Csak a leghülyébb trollok csinálnak kamureget fotó nélkül és valós névre messze nem hasonlító álnévvel. Botok meg pláne nem nicknévvel nyomulnak, hanem random kevernek valós first/last name párost a való világból.
    Szóval "cukorberg és kis csapatom" újabb f*szságának hatékonysága a felmerült problémát illetően, ismét konvergál majd a nullához! Bot egy darabbal sem lesz kevesebb.
  • TokraFan
    #23
    Te, olvass már el néhány vonatkozó _szakmai_ cikket arról, milyen szinten lehet visszaélni a személyes adatokkal. Aztán majd megérted (vagy nem), hogy az okosabbja miért nem saját adataival megy fel. Nekem nemhogy valós, de még ál-regem sincs, egyszerűen leszarom az egész hippi faszságot és nem érzem szükségét, hogy használjam.
    Az emberek azért adják meg az adataikat, mert fingjuk nincs róla, hogy ez mivel járhat. Periiod.
  • ugh
    #22
    Szerintem tultoltad egy picit ezt a dolgot.
    Fuggo vagy azt annyi .
  • Gerin
    #21
    A Facebook a Kapitalista USA kémhálózatához tartozik. Azért lett létrehozva, hogy beazonosítsák vele a személyeket és a kapcsolatait.
    Kapcsolatfa figyelés. Lassan szigorítják a szabályokat, ami kezdetben egy komolytalan közösségi hálónak indult! 3-4 év mulva átalakul egy személyi adatbankká.
    Ezt aki nem tudja mára az hülye. Ha nem hisztek akkor kérdezzétek meg Edward Snowdent.
  • gforce9
    #20
    "Tiszteletet emlegetsz, de annyira nem tisztelsz masokat, hogy bemutatkozz, megha az online platformon is tortenik "

    Egy internetes fórumon a tiszteletnek semmi köze ahhoz, hogy megvan e a valódi név adva. Egyébként minek mutatkoznék be, ha ismernek és tudják ki vagyok? És te itt sg-n mikor mutatkoztál be akár nekem? Hagyjuk már ezt ....

    Tudod a facebookon kívül is van élet és facebook nélkül is lehet kapcsolatot tartani, még akkor is ha más országban élnek az emberek. Az, hogy neked ez nem megy had ne legyen már az én gondom.

    Paranoiás nem vagyok ugyanis nincs félnivalóm. Magánjellegű információt nem teszek netre önként és dalolva (épp elég infó megy anélkül is fel). Pont. Az, hogy te ezt nem érted meg, te gondod. szerencsére a többségnek ezzel nincs semmi baja és megérti, mint ahogy azt is, hogy annak, hogy nicknévvel vagy valódi névvel írok hszt kurvára semmi köze a tisztelethez.
  • cateran
    #19
    "Semmi akadálya, sőt jobb is egy összejövetel élőben, mint egy átláthatatlan működésű fostalicska FB-csoport."

    Adnal tanacsot nekem? A haverjaim Nemetorszagban, Ausztriaban, Japanban, Irorszagban es Nagy-Britanniaban vannak.......szoval, hogyan is lehetne konnyen es gyorsan megoldani 1-1 esetleges szemelyes talalkozast?
    Tiszteletet emlegetsz, de annyira nem tisztelsz masokat, hogy bemutatkozz, megha az online platformon is tortenik (ahol azert a nagy tobbseg megadja,,,mintahogy ha elmesz valahova ahol emberekkel ismerkedsz, szinten bemutatkozol...vagy csak magambol indulok ki?)
    Hihetetlenul elavult, kicsit szanalmas es vegtelenul paranoid velemenyed van..(ja, furamodon engem nem bombazott boldog-boldogtalan, hogy vegyem fel friendlistre..de biztos bennem van a hiba...)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.12.02. 12:44:59
  • gforce9
    #18
    A trollok kiszűrésére egy egy kisebb csoportból mind a mai napig a meghívásos tagság a legjobb megoldás. Ez az ősidőkből eredeztethető módszer. A publikus felületeken pedig lehetetlen lesz kiszűrni őket. A troll ismérve, hogy akkor majd kiadja magát Gipsz Jakabnak Mucsajröcsögéről, őt nem fogja visszatartani ez a trollkodástól.
  • Tikal #17
    Remek, ismered őket, nem vagy troll. Rajtad kivűl viszont vannak több ezren akik azok, nem beszélve a botokról.

    Az internet 20 éve más volt mint most. Ne menjünk már vissza. Egyébként az egész csak onnan indult, hogy nem kötelező használni a facebook-ot. Ennyire egyszerű. Most is rengeteg oldal van, ahol nem kell nevet megadni és lehet csoportokat szervezni, klubbokat alakítani stb. Nincs még világvége.

    "Ha neked a megértés enyiben kimerül, hogy biztos troll vagy kémkedik, akkor nyilván te még csak ilyet láttál vagy ami még rosszabb, hogy te magad ilyet csináltál. Én kifejtettem, hogy vannak más szempontok is."
    Sajnos ha megnézed azokat az oldalakat, ahol facebook fiókkal lehet csak kommentelni, általában azok a legdurvább kommentek, amiknél kamunév van, nincs kép stb...

    És igazad van, nem a név számít hanem a hsz, de az ilyen oldalaknak nehéz ezt szűrni, vagy egy rakás modot alkalmaznak vagy megpróbálják rávenni az embereket más módszerekkel hogy ne trollkodjanak.

    óvoda? ez az óvoda amit most csinálsz, ugyanis egy szóval nem mondtam, hogy zavar hogy itt név nélkül irogatsz, hiszen én is úgy teszem :D Egy szóval nem mondtam, hogy ezért kevésbé vagy vitapartner.. most már viszont azt gondolom... bebebe, te vagy az óvodás.pff. Amit nem értettem, hogy hogy lehetsz benne olyan csoportokban amik érdekelnek név nélkül. Most írtad le. Ha neked és a többieknek ez igy normális és rendben van, akkor oké, ti dolgotok.


    Értem az elveit, ezért kérdeztem, eladta már a mobilját és vett egy buta telefont vagy csak prédikál? ...

  • gforce9
    #16
    A csoportnak része vagyok ugyanis személyesen ismerem őket. Nem én vagyok ott egyedül név nélkül. Kibaszottul nem számít egy koszos weboldalon a név. Egyébként meg nem bújkálok, bárkive egyeztetek személyes találkozót. Semmi akadálya, sőt jobb is egy összejövetel élőben, mint egy átláthatatlan működésű fostalicska FB-csoport.

    Tisztelet: Tudod tiszteletet megadni a másik felé akár névvel akár név nélkül meg lehet adni, troll pedig ugyanúgy szokott nevesített ember is lenni. Nem kell messzire menni, tudományos hírekben Astrojan nick alatt Rohán János (ő maga linkelgeti a weboldalát ahol ott van a neve, szóval személyes jogokat ezzel nem sértek) nevű kolléga hittérít, hiába küldte már mindenki el a fenébe szépen és csúnyán is. Szóval ennyit arról, hogy a név mennyit számít a trollkodásban.

    Az internetes regek eleve nicknevekre épültek, ez a mai faszság, hogy mindent toljunk netre, hányok tőle.... a személyes infók és személyes dolgok az magénélet kategória. Ha te feltolsz mindent a netre pont nem érdekel, jogod van hozzá, mint ahogy nekem ahhoz, hogy ne tegyem.

    " mindenki magából mindenki neked honnan ragadt be? :)"
    Tőled származik az ok. Mert idézlek:
    "azokat se értem, akik kép nélkül vannak fel meg álnevekkel... de biztos jó valamire.. például kémkedni a volt csajuk után meg trollkodn"
    Ha neked a megértés enyiben kimerül, hogy biztos troll vagy kémkedik, akkor nyilván te még csak ilyet láttál vagy ami még rosszabb, hogy te magad ilyet csináltál. Én kifejtettem, hogy vannak más szempontok is.


    Tudod sokan vannak akik nem kívánnak személyes adatot önként megadni egy amerikai cégnek. (ha ki akarják deríteni ki tudják, persze).

    Sok olyannal találkozok mint te, hogy vita közben azzal akarnak érvelni, hogy név nélkül vagyok fenn. Ez pedig a szánalom csúcsa. Nem a hsz-t bírálják, hanem azt aki hsz-t írta :) Óvodásszint, vagy még az sem....


    bár nem nekem szól:
    "azt ugye tudod, hogy bármilyen számot megadhattál volna, mert az igazábol csak a belépéshez kell, nem azért hogy a facebook hivogasson :)"

    Tudod valakinek már eleve módszer nem oké, mert vannak elvei. Lehet neked nehéz ezt felfogni vagy megérteni. Én abszolúte megértem, ha valaki emiatt töröl. Az FB csak egy koszos weboldal. Ha valakinek nem tetszik otthagyja és kész.
  • Tikal #15
    azt ugye tudod, hogy bármilyen számot megadhattál volna, mert az igazábol csak a belépéshez kell, nem azért hogy a facebook hivogasson :)

    Gondolom tudod, hogy pl a mobilszolgáltatód minden pillanatban tudja merre jársz, vagy éppen az androidos telód miatt a google is... dobtad őket is és már vezetékesről nyomod? A lehetőség még mindig meg van rá, sőt még minidig kaphatóak buta telefonok....
  • Tikal #14
    Ez a mindenki magából mindenki neked honnan ragadt be? :) Ha valamennyire is nyitott szemmel jársz, akkor láthatnád, hogy a legnagyobb trollok pont a névtelenek facebook-on. Ha te nem vagy az ,te csak nem akarok hogy mások lássák a neved elhiszem, de neked meg azt kéne el fogadnod, hogy vannak emberek akiket nem zavar, hogy mások tudják a nevét, pl egy csoportban. Én is jelen vagyok több csoportban a hobbim meg a melóm miatt, de egyébként meg fél évben ha egyszer véletlenül belájkolok valamit.

    És persze, itt is mindenki névtelen, meg is látszik a beszélgetések szinvonalán... Nekem nem az a fura, hogy nem akarod megadni a neved, hanem az hogy ennek ellenére része vagy csoportoknak :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.02. 10:48:38
  • Ender Wiggin #13
    +1
    Én névvel voltam fent (minden nap bombáztak mindenféle emberek, hogy jelezzek vissza nekik ismeretséget, akiket gyakorlatilag csak arcról ismertem 100 évvel ezelőttről, vagy még úgy sem). Aztán hála az égnek egyszer a belépésnél azt írta a faszbuk, hogy adjak meg telefonszámot, különben nem léphetek be. Nem adtam meg. Pár hét múlva töröltek. Mindenki boldogabb... el sem tudom képzelni, mit érezhet az, aki minden személyes adatát megadja, nemcsak magáról tölt fel képet, hanem a gyerekéről, családjáról, minden vagyontárgyáról stb. Visszasírom a butakorszakot, amikor az ember telefonálni akart, akkor beütötte a számot és telefonált. Ma meg a szaros okostelefonon is kismillió accountot kell csinálni, különben alig működik rajta valami...
  • dyra
    #12
    Ez is csak oda fog vezetni, hogy hamarosan nem kellenek jelszavak mert mindenki pofával azonosít. Még tovább hülyül az átlag.
  • duke
    #11
    Pont leszarom a fosbukot, nem regisztralok es egyaltalan nem nyitok meg ilyen buzi oldalt.
  • gforce9
    #10
    Itt sem adom meg a nevem. Nem kötelező. Egyébként meg kurvára mindegy mit adok meg mert nincs mód a másik félnek arra, hogy megbizonyosodjon, hogy igaz e az infó. Neked sincs itt megadva a neved. Kurvára nem is érdekel, mert nem a név számít, hanem a hsz. Nem bújok el, csak nem adom oda önként és dalova a személyes adataimat. Vannak oylan emberek, mint te is, akiknek az a furcsa, hogy valaki nem kívánja netre tenni a személyes adatait, sőt prekoncepciójuk van, hogy jajj biztos troll meg bújkál stb..... mindenki magából indul ki.
  • Tikal #9
    és ezért vagy anonim? :D Annyira nem tiszteled meg még a csoportot sem amire kiváncsi vagy, hogy megadd a neved? ... Nyilván így hogy anonim vagy, jól elbújtál a facebook elől... hűha..
  • gforce9
    #8
    ".. de biztos jó valamire.. például kémkedni a volt csajuk után meg trollkodni."

    Magadból indulsz ki? Nekem is van anonim regem, mert van néhány csoport, amelyekben megjelenő hírek, cikkek stb érdekelnek. Ennyi. Nincs ismerősöm sem FB-n, se nevem se fotóm. Kapcsolattartásra és adattárolásra biztos nem fogom használni a világ legnagyobb adatgyűjtőjét.
  • wraithLord
    #7
    "Tudtommal ez nem egy kötelező szolgáltatás, szóval nem muszáj használni, ha nem akarsz feltölteni képet, nem töltesz fel."

    Éppen ezért furcsa. Ez _elvileg_ egy viccszolgáltatás, kár hogy nem mindjárt retinaszkennt, ujjlenyomatot, a létező 29-féle vércsoportot, vöröscsontvelő mintát stb. kérnek az azonosításhoz... csak hogy megnézhessek pár spam hirdetést, néhány híroldal és nonprofit szervezet fb-s hírfolyamát, meg a csomó idióta marhaságait. Röhej. (Amúgy chatre és ahogy írtam, néhány subscription posztjai miatt használom, de bármikor le tudok róla mondani, ahogy most is.)

    Ez már kb. ilyen kategóriának tűnik:

    "What Orwell failed to predict was that we'd buy the cameras ourselves, and that our biggest fear would be that Nobody was watching."

    A Facebook egy maszek celebgyár, ahol bárki híres lehet a pitiáner hülyeségeivel, és ahogy az ábra mutatja, annyira mindennapivá vált, hogy boldog-boldogtalan szanaszét tolja a szelfijeivel a netet, hogy már fel se tűnik, ha egy random önjelölt valaki személyazonosság igazolása céljából kéri azt.


    A botokat meg az account törést olyan teszttel is ki lehet szűrni, amit akkor tolt párszor az orrom elé a FB, amikor külföldről akartam belépni. Az accountommal kapcsolatos fotókat, ismerősöket kellett értelmeznem, azonosítanom, megmondani róla valamit, és ha egy választ elrontottam, nem engedett be.

    Persze ettől még lehet valakinek több accountja, azt nem szűri ki, de ha jól tudom, ez nem egy hivatalos rendőrségi vagy bármilyen hatósági nyilvántartás, hanem egy szimpla "közösségi oldal", kényelmi szolgáltatás. Legközelebb mi lesz, kitalálják, hogy mi van, ha valaki nem az igazi nevét használja, és be kell nekik szkennelni a személyidet? ;D (Amit persze csak botok megvizsgálnak, és azonnal törölnek... :D)
  • Tikal #6
    Tudtommal ez nem egy kötelező szolgáltatás, szóval nem muszáj használni, ha nem akarsz feltölteni képet, nem töltesz fel. Mondjuk azokat se értem, akik kép nélkül vannak fel meg álnevekkel... de biztos jó valamire.. például kémkedni a volt csajuk után meg trollkodni.
  • Montanosz
    #5
    szevasz anonimitás :-D
  • TokraFan
    #4
    Én ezt a cukorberg buzigyereket 20év kényszermunkára ítélném, nagyjából azonnal!
  • fonak
    #3
    Mindenki töltsön fel szakállas képet (ha nem tud/akar növeszteni, akkor állszakállal) aztán örüljön neki a Facebook. :D
  • Fionn
    #2
    Mert annyira nehéz 1 random képet feltolni ezeknek a nyomoroncoknak. Nyílván nem valami hírességet kell kipécizni....
  • NEXUS6
    #1
    LOL.
    Mint ahogy azt is elhinnénk, ha egy bank/hitelező azt mondja, hogy akkor adja ide a kért pénzt, ha 30%-át elötte egy hétre bemutatod, csak hogy megbizonyosodjon, hogy vissza tudod-e majd fizetni.

    Természetesen biztosra vennénk, hogy ő az alatt az egy hét alatt nem csinál a pénzünkkel semmit.