4
  • TokraFan
    #4
    "A cég ugyanakkor semmire nem használja fel az így begyűjtött és összekapcsolt adatokat, hanem digitális közszolgáltatóként az adatbiztonsági szempontokat szem előtt tartva kezeli azokat"

    A szokásos FAKE duma...Ha nem a cég él vissza vele, akkor majd a város vezetése és/vagy az adott ország kormánya. Period.
  • kvp
    #3
    Nyugi, van jobb magyar fejlesztesu megoldas mind az autok, mind a gyalogosok kovetesere es ellenorzesere. Igazabol a rendszerek telepitve is vannak, csak a jelenleg hatalyos torvenyi szabalyozas miatt nem lehet oket hasznalni. Mondjuk ebben az elozo szocialista kormany jobb volt, akkoriban megengedtek a megfigyelest.

    Az viszont alap, hogy se a kinaiaktol, se az amerikaiaktol nem veszunk megfigyelorendszert, mert az elsosorban nem a vasarlonak fog dolgozni.
  • Whysper
    #2
    Én csak 2 dolgot füznék hozzá 1. 2.
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2017.11.30. 11:30:07
  • Skylake
    #1
    És természetesen biztonságosan működő backdoor-gyűjteménnyel, a kínai titkosszolgálathoz és a hadsereghez. Ilyen technológiák beépítése úgyszólván kötelező, főleg ha ekkora volumenben és ilyen célokra kívánják értékesíteni! Szun-ce (A háború művészete) kedveli ezt! Nagyon jó, implementáljuk csak a Hüvely gyártmányú cuccokat, tömegesen! Ennek köszönhetően egyszerűbben megvívhat Kína jövőben egy olyan háborút, ahol az eladott technológiák egyben nagyon is érzékeny támadási lehetőségeket jelentenek! Ezért itt Európában bízzon kínai rendszerekre ilyen dolgokat az, akinek két anyja van!

    Másrészt ez az egész okos város koncepció olyan rezsimekben, amelyek szívesen hajlanak az önkényuralom irányába, kifejezetten jó keretrendszer az állampolgárok permanens, célhoz nem kötött, ezért jelenleg érvényes jogrend szerint nem elfogadható megfigyelésére, valamint ebből adódóan vegzálásukra is.