5
  • Ender Wiggin #5
    A Thor, mint jó film. Hahaha. Tudod, mit akkor nézzed. Egyébként meg, amikor megnézel 60-70 új filmet egy évben (de lehet, hogy többet is) és mind szar, miközben rengeteg kedvenced van 15-20-25 év távlatából (meg abból a korszakból, mikor még nem is éltél), akkor azért elgondolkozol, hogy lehet, hogy mégis a mai filmes kínálattal lehet a baj, nem az ízléseddel. De lehet, hogy te nem gondolkozol el. Vagy vagy.
  • zetortraktor
    #4
    Hol olvastál ítéletet, mesélj. Akkor gyk: tök jó, hogy az emberek megnézik azokat a filmeket, mindenki azt néz, amit akar. De szerintem már te is olvastál olyat, hogy valaki panaszkodik, hogy csak szar filmek vannak, vagy hogy nem tetszett neki valami. És úgy írja, mintha a filmek hibája lenne, hogy ő nem valami jót néz meg. A megoldás? Nézzen az illető jó filmeket.

    Az, hogy valaki elé teszel egy vagy két jó filmet, és ő nem nézi meg, az nem kedv, hangulat vagy ízlés kérdése. Mert valamikor úgyis lenne hozzá kedve vagy hangulata (milyen hangulat kell ahhoz, hogy valaki jó filmet nézzen?). És mégsem fogja senki megnézni ezt vagy a Rögtönzött szerelmet.

    Ennyi.

    Hadd sajnáljam azokat, akik lemaradnak olyan zseniális filmekről, amiket ők is imádnának csak azért, mert őket csak a biztos választás folytatások érdekli. Nyilván nem azért néz meg senki egy Rossz anyák 2-t vagy Justice League-et, mert azt olvassa róluk, hogy milyen jó. Mint ahogy a Thor 3-at sokan megnézik azok közül is, akik nem látták mondjuk a második részt, mert azt olvassák róla, hogy mennyire jó.
  • tomboy013
    #3
    A durva inkább az, hogy filmes ízlés vagy inkább kedv és hangulat alapján ítélkezel mások felett.
  • nlght
    #2
    Mennyire durva, hogy brutális lett a Megtorlás, kis híjja lehetett h megtorló legyen...
    Ebben a westernben vannak indiánok? Ha vannak akkor indiánnak hívják őket vagy natív amerikaiaknak?
  • zetortraktor
    #1
    Az a durva, hogy van, aki képes Rossz anyák 2 vagy Justice League-szintű filmeket nézni, amikor csak ebben a hónapban olyanok vannak a moziban, mint a Megtorlás, a Rögtönzött szerelem vagy a 120 dobbanás percenként. Oké, a Thor: Ragnarök is.

    Ha a Justice League királyság film, akkor persze nem szóltam és mea culpa, de sosem fogom megtudni.