10
 • Zombee
  #10
  Az se fiatal, 2007-es. Nagyjából egy Core 2 Quad-dal lehet párban játékoknál. Bár az órajel rendben van, ha csak a játéknak nem kell valami modernebb utasításkészlet, akkor azért a minimumban leírt i3 szintjét hozhatja simán.
 • Ender Wiggin
  #9
  Rövid, meg ismétli önmagát, de a grafika ver mindent.
 • Mentol
  #8
  Köszi!
  Xeon5450 3GHz
 • nkmedve
  #7
  Nem kell ilyen sorrendben legyen, inkább csak erre írtam:
  "biztosak vagyunk abban, hogy jövőre a Treyarch ismét bedobja a világháborús témát!"

  Szerintem jövőre legyen valami más, valami modernebb (vagy ha nem modern akkor jó a WW1 vagy Vietnam is, csak ne feltétlenül megint WW2). Pl. a Ghosts nekem nagyon bejött, és a befejezése erősen ordít egy folytatásért szóval én leginkább arra lennék kíváncsi.
 • Zombee
  #6
  Milyen Xeon? Valószínűleg inkább a videókártya lesz a gyenge láncszem. Az alábbi videóban elvileg HD7770-nel játszák, a sebesség rendben van, viszont csak 1366x768 a felbontás, és a grafika is jócskán vissza van véve. Amúgy egy nem túl acélos AMD A10-6800K CPU-val és Radeon RX550-nel 1920x1080-ban simán 50-60 fps megvan úgy, hogy textúrák, környezet magasra van állítva, az árnyékokat, tükröződést, egyéb post-process effekteket kell visszább venni, azok eszik az erőforrást nagyon. Textúra részletességet pl. mindig magasra lehet venni, igazából nem befolyásolja a sebességet.


  Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.20. 09:25:03
 • Mentol
  #5
  Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha nekem a konfigom fent írt minimum alatt van (Xeon proci, HD7770 VGA), akkor el sem fog indulni?
 • Zombee
  #4
  Advanced Warfare, Ghosts, WWII, Advanced Warfare, Ghosts, WWII, Advanced Warfare, Ghosts, WWII... ez így kicsit uncsi lenne. Korea, Vietnam igazán helyet kaphatna végre, de egy I. világháborús epizód is jöhetne, a Battlefield 1 édeskevés még.
  Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.20. 00:28:54
 • Jagdgeschwader
  #3
  Tetszik ez az új CoD, csak azt bánom, hogy nem lehet co-op kampányt tolni mint a World at War-ban.
 • nkmedve
  #2
  Az 5/5-ös értékelések szerintem kicsit erős, főleg, hogy utána le vannak írva a hibák. A kampány szokás szerint rövid lett, és valamivel gyengébb is mint legtöbb eddigi CoD rész. Ettől eltekintve jó volt ismét a világháborúban kalandozni, a játékmenet nagyon rendben volt.

  Azért remélem nem fog minden jövőbeli CoD és BF rész csak a világháborúkban játszódni, nem hiába váltottak modern környezetre annak idején, nagyon hamar unalmassá tud válni a nácivadászat. Engem személy szerint jövőre az Advanced Warfare vagy a Ghosts következő része jobban érdekelne (majd 2-3 év múlva megint elővehetik a WW2-t).
  Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.11.19. 14:07:07
 • Ender Wiggin
  #1
  "nem csak az Omaha partszakaszon próbálkoztak a szövetségesek"

  A Juno-t (ami karakterében más volt, mint a többi zóna) is feldolgozták már a CoD II-ben. Sőt a vitorlázó repülős ájszakai akciót is a CoD kiegészítőjében. Akkor még mit lehetett volna?