5
-
#5 Én annyira nem vagyok borúlátó, 1940es évek óta nem háborúzott össze két nagyhatalom -közvetlenül.
(mondjuk az atom-hidrogénbomba stb miatt az kb világvégével érne fel ma már) -
kvp #4 Valoszinuleg csak intelligens fajok tudjak a bolygolyukat elhagyva benepesiteni a vilagegyetemet. Viszont ahogy a fajok fejlodese soran sok a zsakutca, ugy valoszinuleg az intelligens fajok kozott is. Ezekrol azert nem tudunk mert bolygonkent atlag egy ilyen van es mi meg nem hagytuk el ezt a bolygot. Egyelore nem zsakutca, de meg barmi lehet. -
esztyopa #3 Megvan a segítségünk az emberiség totális kiirtásához !
Nem is olyan fantasztikus a *terminátor*rémkép - mi?
Megérdemeljük Magunkat !
Ismét felfedezett az emberi lángelme valamit,ami jobbá tehetné az életünket,de -természetesen-természetünk,hogy a lehető legrosszabbra használjuk.
Ideje eltünnünk a Világegyetem színpadáról.
Kezdem azt hinni.hogy az emberi értelem kialakulása az evolúció legnagyobb TÉVEDÉSE volt ! -
paby88 #2 Tiszta kabaré, amelyik ország háborúba indul felhasznál úgyis mindent amilye van. -
kvp #1 Egy modern teljesen autonom robot kb. a furtosbomba es taposoakna kozott van intelligenciaban es kb. hasonlo besorolast is kaphatna. Ettol viszont meg mindharmat hasznalni fogjak. Teszik mindezt ugy, hogy az elso kettot mar elvileg nem lenne szabad, csak eppen az errol szolo hatarozatot azok az allamok nem irtak ala, akik gyartjak vagy hasznaljak oket.